icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

andrejkaa23
19. mar 2010

Ahojte idem sa pochvalit zajtra ideme na veeeelke nakupi do Trnavy.S malou ideme di kina na princeznu ci co to. 😉 Manzel doniesol z anglicka stokke xplory zajtra vyskusame.Juj len mam traumu z cesty.Uvidime ako skoro rano o 6:00 zvladnu vstavanie asi mi v aute zaspia. 😉 A meno asi Sara Zoe alebo Saskia Lara ktoru kombinaciu by ste dali? 😉

tenty
19. mar 2010

ahojte 🙂

andrejkaa23
19. mar 2010

tenty ahoj 😀

mobilo
19. mar 2010

ja som len k tej pupočníkovej kvri chcela, že potom ako Vám ju odoberú Vám prídu domov papiere na koľko kilov sa dá použit a ak sa vám to zdá málo možete odmietnuť a vrátia Vám zálohu..
takže to nieje do určitého veku, ale do určitých kíl ale nám vyšlo strašne veľa kíl takže to využije aj v dospelosti- teda dúfam nebude musieť 😉

mobilo
19. mar 2010

inak my dnes je tak zle, že až nevidím...bolí ma hlava inak nejak často toto tehotenstvo a už som zvracala asi 3 krát lenže keby sa mi aspon potom polepšilo ale znova mi je zle a v kombinácií s tou hlavou 😒 😒 😒
aspon počasie ma teší ...zajtra bude určite lepšie!!!

mobilo
19. mar 2010

andrejka Sara Zoe sa mne viac páči...Saskia to sa nedá pekne povedať ..za to Sara, Sári to sa zase nedá povedať škarede 😉

vejinka
19. mar 2010

ahojte kocky tak poradna dopadla ok..aj fotku mam 😉

kathi76
19. mar 2010

ahojte, tak zase to tu funguje ,ale uprimne bude mi trvat velmi dlho kym si nato naucim...neznasam nove veci... 😠

inak mam dneska jeden z mojich lepsich dnov, tak sa tesim a uvidime co zajtra... 😉 😉 😉

pekny vikendik vam vsetkym.... 🙂

emily327
19. mar 2010

Ahojte, tak konecne sme zase tu Ja dnes prezivam peklo. Vcerajsia noc bola tazka ako aj cely dnesny den. Uz vcera vecer sme sli spat s bolestou hlavy, vdaka nej sme celu noc nespali a v praci to boli muky. Odisla som z prace o 2,5 hodky skor. lebo som myslela,ze mi praskne hlava. Sla som hned do lekarne, lebo kolegyna,ze chod urcite musia mat nieco aj pre tehotne,ze nie je dobre takto trpiet. Tak som sla a dali mi tam paracetamol. Tak som si jeden dala. A potom sa drahy docital na nete,ze sa moze ale nie v prvom trimestri Tak mam vycitky, hlava presla ale nie uplne. To fakt nic neexistuje ak ma clovek silnu migrenu a je tehu? A ako sa mate vy?

matamisi
19. mar 2010

jej konik uz funguje....no konecne... 😝 my sme boly vcera na nakupoch v mnichove....bolo super....boly sme aj v obchode vsetko pre babetka- BABY WALZ .....kupila som si tam uz aj ten pas na soferovanie,nohvice a tricka.... 😀
tak idem si vas precitat co ste popisaly.... 😝

matamisi
19. mar 2010

vadelka ahoj.....ja som prisla prave od doktora...bola som na kontrole....od utorka som uz konecne mala ist do roboty...ale zial doktor mi dnes poveda,ze uz ani do roboty nepojdem lebo mi nasiel dalsi hematom... 😲 😔 tak dva tyzdne znovu lezat a potom pojdem asi do fhrümuterschutz 😝 tak teraz take 3 roky nepojdem do roboty 😝 no co uz....len nech je babo v poriadku a nech je uz oktober 😎

kathi76
19. mar 2010

ahoj matka , tak to taketo problemy?a ze frühmutterschutz (predcasna materska)...len pekne hybkaj a uzo si hlavne nech je babo zdrave...aspon mi pomozes nabuduce skor domcek dostavat...ty uz vies naco myslim... 😉 😉 😉

matamisi
19. mar 2010

kathi diky.....normalne si ma rozosmiala 😀 zachvilu mi pride manzel s roboty...prvy krat nebol so mnou u doktora,lebo musel robit.... 😝 som zvedava co na to povie 😔 jasne ze pomozem....ja este potrebujem 5 okien a bude hotove... 😀

kathi76
19. mar 2010

jaj moja uz som citala a nemam inac by som uz poslala....drzim palceky.... 🙂

amadora
20. mar 2010

Dobré ránko! No konečne nám ide koník 😵

Tak ja som na internom bola dva dni, lebo vo štvrtok mi len pobrali odbery a moč a že prísť až keď budú výsledky. Skoro ma porazilo 🙄 No našťastie bol manžel obidva dni doma, lebo inak neviem ako by som to zvládala s Majkom. Včera mi porobili aj EKG, zmerali tlak, počúvali a neviem čo ešte. Všetky výsledky v poriadku a nemusím brať žiadne lieky na tlak 😵 Hrozne sa teším, dúfam že to tak aj ostane 🙂

Ďakujem že ste na nás mysleli 😉

Mata to ma mrzí že ti našli ďalší hematóm 😒 Ale neboj, aspoň si oddýchneš doma a bude všetko ok 🙂

amadora
20. mar 2010

a inak, sme s manželom pozvaní na svadbu 8.5. 🙂 aj by som išla aj keď by som sa veľmi neutancovala 😀 má to byť vo Zvolene takže by sa dalo aj s malým že bude v BB a večer ho skočíme uložiť. len si neviem predstaviť čo by som si obliekla na ten môj pupček 😅 😀

monique02
20. mar 2010

ahojte kocky 😉

kathi ani ja nemusim nove veci 😝

kocky to ma mrzi ze mate take zdravotne problemy, vsetkym uprimne zelam aby sa im polepsilo, ale vsak co by sme neurobili pre tych nasich drobcov, tak vydrzime 🙂

my dnes ideme hladat postel pre nini aby sme ju mohli vystahovat z postielky

krasny vikend vsetkym

magdalenocka
20. mar 2010

ahojte, tak konecne to spustili. Sice nic moc, ale aspon ze to uz ide
Ja som bola vcera konecne po mesiaci u gynekologa, takze sme v 10t4 d., male malo 3,8mma kopalo ako odusu a cmulalo si prst. Bol so mnou aj manzel, myslim ze ho to zobralo aj ked to nedaval najavo. Bol to pekny zazitok.

A stym mocom je to u kazdeho inak. Mne sestricka povedala ze mozem curat aj u nich, ale ja ho radsej donesiem z domu.

matamisi dufam ze sa to bude rychlo zlepsovat.

amadora super ze je dobre.

amadora
20. mar 2010

inak mne sestrička povedala že to má byť prvý ranný moč, po čerstvom osprchovaní sa, takže asi preto nie u nich

Magdi ďakujem 🙂 A teda riadneho drobčeka už máte 🙂 Sranda koľko za ten týždeň drobča narastie, je to zázrak 😕

nanulik
20. mar 2010

dobré ránko, včera som čakala ako kura na sopel kedy to spustia. každú chvílu som zapínala počítač 😀

ja som bola v utorok pre dufaston. to som len zavolala sestričke že prídem a recept mi dali hned. aj som sa jej pýtala či mám doniesť moč alebo či budú brať krv. povedala že to mi ešte nebudú robiť testy, že netreba. že na také hlavné vyšetrenie pôjdem až o dalšie dva týždne. takže dr. asi len pozrie na sono

inak všetkým prajem aby ste sa rýchlo vyzdraveli z tých komplikácií. ja len dúfam že to čo som bola nachcípaná nijako neublíži malému.ale antibiotiká som našťastie nebrala.

drahý slúbil že dnes obeháme obchody. chcem ísť do DM a ešte mám na pláne reklamovať čižmy. kupovala som ich na jesen 2008 tak ešte v záruke sú. celá podrážka sa mi odlepila a v utorok ked bolo nasnežené mala som po členky mokré nohy 😒 dúfam že nebudú robiť problémy v obchode. a zajtra na výlet do arboreta 🙂 len aby bolo pekne 🙂

renatka9
20. mar 2010

ahojte tehuľky, tak som rada, že nám to už funguje, lebo už som mala vážne absťák.
ja som dnes hore od pol siedmej, lebo mangelík nemohol spať a zobudil aj mňa. je mi dnes po dlhej dobe nejak blbo... normálne ma tu za tou klávesnicou napína.

amadora, aj ja idem na svadbu. 12.6. a veľmi sa teším. snáď kúpim nejaké pekné šatky, pod ktoré napracej aj brušenko. inak včera som si merala pupok a zväčšila som sa o 17cm od pôvodnych rozmerov 😀

ja už tiež mám ten tehotenský pás do auta. už asi tri týždne ho využívam a je to supiš. vo štvrtok nám prišiel aj vankúšik pre tehuľky, takže si na neho zvykám. super sa prispôsobuje telu, len tie guličky v ňom trošku šuchocú, tak si musím zvyknúť. ale aspoň prsia netlačia a krk nebolí 🙂

nanulik
20. mar 2010

mne sa vidí že som po tejto chorobe dáko schudla. aj mama mi to minule hovorila. niekedy odfotím a ukážem

amadora
20. mar 2010

ja som predvčerom začala nosiť tehu nohavice 😅 už ma nebavilo že keď som si sadla v rifliach tak mi išlo brucho preseknúť 😝

Renatka ja sa tiež teším, bude to trochu zmena od stereotypu na materskej, len zase mi je ľúto vyhodiť 50 éčok za tehu šaty ktoré si oblečiem len raz 😒

lenok
20. mar 2010

Caute bambulky...
tak, uz to tu konecne mame spojazdnene, aj ja som mala abstaky... 😉
Nejak si na totok tu musim zvyknut, sa tu neviem nejak zorientovat... 😝

Babenky, mna uz 2hy den boli podbrusko, tak, ako ked mate svalovicu od smiechu, pritom nic nerobim, ked je pekne, vybehnem na hodinku vonku... 🙂
Vcera som si po prechadzke nasla na intimke v bielom hliene akoby krvicku z prasknutej zilky, alebo co, ale odvtedy nic..... chvalabozku, som sa modlila, aby to bolo vsetko OK. myslite, ze si mozem dat len tak, preventivne, nejake 2 tbl Ascorutinu alebo par kvapiek Kanavitu? Maminky, co mate deticky, nemate s tymto skusenost? Poradte mi, som ako na ihlach. A strasne mi narastlo brusko, pripisujem to aj tomu, ze sa maternica zvacsuje.. Dakujem za kazdu radu, som zufala ☹

tonicka
20. mar 2010

lenok, cinkni doktorovi, nic si prosim ta preventivne nedavaj 😉 A ked nemas viac krvicky, tak nestresuj, vyloz radsej nozky na chvilku a bude dobre 🙂

tonicka
20. mar 2010

Amadora, super ze je vsetko ok 🙂 matamisi, oddychni si doma, kym sa da 😀 pri krpcovi moc nenaoddychujes 😀 ... pre mna to bolo strasne byt doma a lezat cele dne, ja som bola workoholik 😝 a to doslovne. Takze kym mas byt len doma a staci ti kludový rezim a nie lezat na posteli,len s výnimkou ist na wc a späť do postele , aj jesť v posteli v polosede, tak je to stale dobre..i ked to lezie na mozog. 😉

tonicka
20. mar 2010

mne je dnes blivajzne, som to tusim zakrikla s tými nevolnstami 😝 , dva dni mi bolo super a teraz od rana mam zaludok ak po kolotoci, co ja vrcholne neznasam 😅 taký ze uvazujem, ze ist sa vyblit, neist.....
tusim je dnes sobota ked si pisem sama, cooooo? 😀 my sme este stale na dovolenke, tak to nevnimam, ale ak uz bude karolinka ok, tak pojde v utorok do skolky a ja makaaat do prace a hlavne konecne zaniest danove a zdravotku... uz to mam hotove od polovice februara a nemozem sa tam dostat,lebo fur niec, hlavne mala je uz anineviem kolky týzden doma 😝

amadora
20. mar 2010

Lenok presne, radšej len oddychuj ale nedávaj si preventívne lieky keď nevieš čo je 😉

manee
20. mar 2010

ahojte, ja sa hlasim po par dnoch odmlky, nesiel nam doma net.
matamisi vitaj v klube rizikovych, ja som doma od 5 tt, uz teraz mi to ide na mozog, aj ked sa snazim stale nieco robit, aby som to mala pestre, ale chyba mi zmena miesta. stale ten isty vyhlad, ale mohlo by to byt aj horsie, keby som bola v nemocnici, to by bol fakt asi cisty cvokhaus...
my sme sa konecne prehupli do druheho trimestra, tak sme to s mm aj riadne oslavili, ze aky uspech mame za sebou!
vo stvrtok idem k dokimu, tak sa tesim na nove foto, ze ako to nase malilinke je uz vele...

amadora
20. mar 2010

Manee a ešte ti bude robiť UTZ? 😕 Mne sa vidí že po tom 12tt sa robí už len v 20tt. A gratulujeme k prechodu do druhého trimestra, nech je pohodovejší ako ten prvý 🙂