icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

eva2809
14. feb 2016

Baby mne je tak zleeee:(bleee...a nieze ranna nevolnost,ale u mna celodenna...uz treti den mi je zle...

kocurikv
14. feb 2016

@zoginka mne je dnes zatiaľ dobre... 😀Nevoľnosť pociťujem najmä večer.. Prsia sa mi zdaju byť také pevnejšie asi tym ako sa zväčšujú.. A stále som neskutočne hladná... Ráno otvorim oči a už rozmýšľam čo by som zjedla.. A poobede aspoň hodinku spanku 😉😛

weru3ka
14. feb 2016

Tak už aj mňa dobehli nevolnosti som mala už asi 3 dní ale bez zvracania ale dnes V noci som sa stále budíka A dýchala nahlas nech nevracia ale O 4 tej to už šlo do kybla:(nenávidim vracanie.a môj dvojročný synček stal pri mne A plakal čo sa to so mnou robi:(dúfam že zasa neprevraciam celý trimester

kikulka25
14. feb 2016

@kocurikv ten hlad poznaaaaam, ja som tiez stale ale stale hladna 😀 dnes som o 5:30 ranajkovala, co ja som doteraz ani ranajky nepotrebovala 😀 mm sa mi smeje, ze takto to dlho neutajim 😎
Ja zasa trpim nespavostou, stale som ako nabita energiou, zatial 🙂

zoginka
14. feb 2016

@sivamyska1 no mne nie je absolutne zle a vsetci sa tomu divia hm...🙂

zoginka
14. feb 2016

@kikulka25 zle mi nie je akurat prsia ma bolia a curam castejsie, kebyze mi nemaska mrska , ani neiem , ze som tehu 🙂

zoginka
14. feb 2016

@kocurikv tiez spim ako zabita, ale az vecer a hlad no to mam tiez, ale nevolnosti nemam.

kocurikv
14. feb 2016

@kikulka25 ja ked sa rano zobudím tak sa snažím ešte vydržať ale nie vzdy to ide potom mi nie je dobre...

kocurikv
14. feb 2016

@zoginka ja aj poobede ked pridem s roboty si nachvilku musim ľahnúť a večer zase zaspim😉

luciferkax
14. feb 2016

@stevvvka ja som bola PN 3mesiace,týždeň pauza a zasa PNka na 3mesiace a kontrolu som nemala ani raz. Asi mám šťastie, prvý mesiac som poctivo dodrziavala vychádzky, e pri.dvoch deťoch sanedalo. 🙂 e podľa mňa víkend určite neprídu, ktorý pracovník socialky by zabil víkend. Co som sa pýtala okolia,tak obvykle chodia dopoludnia, ráno,alebo tesne po obednych vychadzkach

luciferkax
14. feb 2016

@kikulka25 ja som zistila, že mi nie je zle, keď vkuse jem 🙂 akonáhle vyhladnem, tak mám rozkolisany žalúdok 🙂 🙂 ale takým tempom sa možno vypracujem na medvedicu
No zatiaľ som nepribrala, keďže som úplne prestala jesť sladké, čo som jedlá na tony, teraz vôbec nemám chuť

kikulka25
14. feb 2016

@luciferkax sme na tom rovnako, ja som si kupila take spaldove a grahamove tycinky na chromkanie. Sladke mi tiez nejde na chut a ked ho jem, zda sa mi take zvlastne. Skor mi chutia take neutralne veci a este vajicka - prazenica, hemendex,... 🙂
Mne zatial nie je nejako zle, len si tak ,,odgrgavam" - nie doslova, len vzduch sa mi tlaci von ustami, alebo ako to popisat 😀

tinka1993
14. feb 2016

Ahojte baby tak aj ja sa k vam pridam, zajtra idem k doktorovi ale v sobotu som si robila dva testy a krasne dve čiarky 🙂 moc sa tešíme 🙂

karin143
14. feb 2016

Caute baby 🙂 tak aj sa pridavam k vam 😉 mne je tiez zlee, blee, cely den ma len natahuje ako na grckanie, ale nic negrcam... mam rocneho synceka a pri nom mi nebolo vobec zle a jedla som sladkosti na kila denne... a teraz mi sladke vobec nechuti...tajne dufam, ze cakam dievcatko 😉 ked je tehotenstvo ine... co si myslite??

eva2809
14. feb 2016

@karin143 ahoj🙂ja umieram dnes uplne..nie som schopna ani zmyt podlahu..a chystam sa na to od rana:(fuu tak ja dufam,ze to coskoro prejde...ja sa citim treti den ako po takej riadnej opici...:(fuuu...inac ja mam tiez syna a pri nom mi zle nebyvalo takto,tiez ma napadlo,ze to bude baba🙂)uvidime...

karin143
14. feb 2016

@eva2809 tak nechame sa prekvapit 😉 fuuu, ale tie nevolnosti, hadam sa coskoro stratia... presne ako po opici kazdy den 🙂 a tusim okolo stvrteho mesiaca sa da zistit pohlavie dietatka?

eva2809
14. feb 2016

@karin143 ano tak nejako.aj robis nieco proti tym nevolnostiam??pomaha nieco??no mne bolo fajn,este som si vravela aka parada...minuly tyzden som bola u kamosky na kavu..este jej vravim,ako mi strsne chuti kava..a teraz...fuuuj...natahuje ma skoro zo vsetkeho..neviem,ani co mam jest:(

karin143
14. feb 2016

@eva2809 vies co, pytala som sa mojho lekara, ze co by mi takeho pomohlo...a poradil mi aby som si kupila lizatka v lekarni, specialne urcene pre tehulky...tak sem tam chodim s lizatkom, hlavne ked vonku kocikujem alebo telefonujem, tak predychavam napinacky 😉 mne sa neda rano nic moc jest...ale az ku veceru mi zacina chutit... ale negrcas??? Ci ta len natahuje?

eva2809
14. feb 2016

@karin143 zatial som nezvracala...ale parkrat som uz myslela,ze pojdem...ale tiez moja prva pomoc...cukriky a zuvacky...najhorsie to je v autobuse:(fakt tie lizatka to som ani nepocula,ze take existuje.co obsahuju,ked su proti nevolnostiam??niesu nahodou zazvorove??no skusim kupit...nic za to nedam...ja na nic nemam chut..posledne dni fakt jem len zo zvyku..a bez pozitku:(myslela som,ze to prejde pocas dna a nic:(tebe je zle tiez cely den??

lenkaoravcova
14. feb 2016

Ahojte dievcata zatial s malou dusickou sa pridavam test som robila minuly stvtok na 45 dc skor som sa neodvazila. Mam 2 deticky o tretie som prisla pred rokom v januari v 15. Tyzdni a odvtedy sa nedarilo a tetaz konecne, k dr idem zajtra mala by som byt 7+0 tak drzte paste

cammeronka
14. feb 2016

Ako citam vacsinu uz dostihli nevolnosti..ja zatial ok, po prelyzovanom vikende mi aj jest chutilo, tak snad to vydrzi, neviemsi predstavit vracat v praci..aj vam drzim palce nech rychlo pominu nevolnosti 😉🍀 a mna akurat chyta nadcha, a nemozem si dat kvapky 😢 Naparovat sa mozem, neviete?

luciferkax
14. feb 2016

Mne už druhý deň nie je zle a ani prsia vôbec nebolia, mám obavy .(

cammeronka
14. feb 2016

@luciferkax tak mne este nebolo zle vobec, tak nemysli na zle 😉

luciferkax
14. feb 2016

@cammeronka po potrate sa ťažko nemysli na zlé.. prišla na mna depka z celého dňa.. mne práveže bolo.. to "zle" mi nechýba, skôr ma hnevajú prsia, ktoré nebolia, a tie sú u mna jasným ukazovateľom vždy, ked som tehotná

cammeronka
14. feb 2016

@luciferkax a kedy ides na kontrolu?

luciferkax
14. feb 2016

@cammeronka až za dva týždne.. idem asi do postele a budem dúfať, že ked sa ráno zobudím, tak to bude na to, že ležím a bruchu a prsia ma bolia.. joooooooooooooooooooooooooooooooooooooj

stevvvka
14. feb 2016

Mne tiez este nebyva zle, iba ma boli v podbrusku...ale este len zacinam piaty tyzden

cammeronka
14. feb 2016

@luciferkax budem na teba mysliet, neboj vsetko bude ok a zajtra budes nadavat na bolest prs 😀

luciferkax
14. feb 2016

@cammeronka bodaj by :D :D :D

susaanka
14. feb 2016

No ja stale nemam ziadne priznaky...akurat trochu citlive bradavky a sem tam ma pichne v podbrusku...uz nech je 22.2. a budem mat od lekara potvrdene tehu.