icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

iviciatko
23. sep 2016

@barbarelka mne ho vcera naordinoval s tym,ze aby som co najdlhsie vydrzala ,zajtra zacinam 36tt.ale tak mna pravdepodobne caka sekcia kvoli polohe KP

lovely_choice
23. sep 2016

@seki11 ja som zo zaciatku cvicila kazdy druhy den, teraz by som uz chcela kazdy den, no ked sa zranim, dam si den pauzu.

seki11
23. sep 2016

@lovely_choice Ja som ho už vyvarila a skúsila nafuknut na 30 cm, to je ale veľmi veľké... To neviem ci dám, fuu... Obdivujem už tie baby co dali 25😀

gublerka
23. sep 2016

@barbarelka mne Dr. povedala, ze do 38tt sa moze resp. mozem. no a mi uz sme tento tyzden 38tt a nejako samo alebo ako to pomenovat/ neviem to vysvetlit nemam ten pocit, potrebu brat to Magnezium aj ked stahy resp. take tvrdnutie prichadza hlavne vecer.

Tie ktore cvicite s aniballom/epinom normalne zavidim pretoze mne ho nejde ani len zaviest, aj ked som sa pokusala opakovane. 😖 😢 Nechapem tomu preco je tomu tak...

mizuzka
23. sep 2016

baby mne tiez dr vravel ze treba mg vysadit, lebo inak hrozi prenasanie a ze sa nebude vediet maternica pripravit na svoj den d.ono tie stahy su normalne uz koncom tehu. Ja som ho vysadila, dokonca magnerot som brala, a zajtra zacinam 39 tt a vobec sa neotvaram a dokonca si telo po par dnoch zvyklo na stav bez mg a aj brucho mi prestalo tvrdnut, comu nerozumiem, nakolko ked som brala mg tak mi tvrdlo. Obcas pijem aj ten malinikovy caj ked ma napadne, aby bol rychlejsi porod, epi no nemam, pri prvom som tiez nic necvicila, ani som netusila vtedy o niecom takom a mala som aj tak iba 2 stehy, s tym ze dr sa ma pred casom spytal ci som normalne rodila nakolko nemam ani jazvu co tiez neviem ako je mozne 🙂

seki11
23. sep 2016

@lovely_choice Tak už mám za sebou prvé cvičenie, po 15 minútach som dala 20 cm. To je dosť?Vôbec mi to nieje nepríjemné, len si ho musím pridrziavat, ma tendenciu vyklznut.. A pri vytlacani to uz pri konci štípe... Aj cez to stipanie mam pokračovať, alebo cvičiť len na tých 20 cm kým si hrádza nezvykne...

seki11
23. sep 2016

@gublerka Aj keď ho nafuknes? ja som raz nafukla a dala lubrik.Gél a išlo to ľahko. A veľmi som sa uvoľnila. A to som dnes skúšala prvý krát.

deniss111
23. sep 2016

@seki11 ja som vcera skusila prvykrat,ale kedze mam nizsi tyzden,trumfla som si vytlacit len 16,5cm...buduci tyzden zacnem poctivejsie...takze podla mna 20cn je super uspech

seki11
23. sep 2016

@deniss111 Ďakujem, si ma potešila. Ešte mám tak tri týždne, tak hádam aspoň tých 30 dám. Ak máš čas tak to je v pohode, ja už veľa nie, veď rodit už môžme hocikedy 🙂

deniss111
23. sep 2016

@seki11 tak ja verim,ze aspon 3tt este vydrzime pokope🙂)) ono zas zacat prilis skoro asi nema efekt,kedze hormon ktory uvolnuje sa vylucuje neskor...ale ono to pojde,verim tomu 😉

seki11
23. sep 2016

@deniss111 Dúfam, držím palce 🙂

gublerka
23. sep 2016

@seki11 nafuknuty, vyfuknuty, s gelom ci bez neho, tak nic 😖 😖 ... je to zvlastne 😕 ...

lukamka
23. sep 2016

@janka_mu wau ja som sa posunula z 20 na 22, teraz mam pauzicku, lebo ma to štipkalo. Zacnem az v pondelok zase, lebo ja musim byt pri tom uplne sama doma ;) ale 30 mi pride este v nedohladne

evkano
24. sep 2016

Tak naše oktobrovciatko je nakoniec septembrovciatko ;) včera k nám pribudla Alžbetka, je drobná ale krásná. 2490 g. a 46 cm, prišla na svet o 3 týždne skôr.

alicazazrakova
24. sep 2016

@evkano stdecne gratulujem a vela zdravicka vam obom

lienka182
24. sep 2016

@evkano jeeej gratulujem ❤😍😘😘😘😘

lienka182
24. sep 2016

@gublerka ahoj nenechaj sa odradit 😊 mne to tiez neslo... Skusim ti poslat fotku ako si to na zaciatku davam dnu ja 😁 asi mam tam dole malo miesta alebo co 😂 ale tiez mi nafuknute velmi dnu neslo... Aj teraz ked nejde tak nazaciatok dam takto a potom uz to ide aj normalne 😉

mizuzka
24. sep 2016

@evkano gratulujem 😊 vela zdravicka prajem obom

deniss111
24. sep 2016

@evkano gratulujeeeem

jersey87
24. sep 2016

@evkano gratulujem, uzivajte si tie chvile spolu. 🙂

seki11
24. sep 2016

@evkano Gratulujem 😀 veľa zdravíčka :-*

sarina5
24. sep 2016

@evkano Gratulujem. A aký bol pôrod? Drobne bábätka su krásne!!!

lukamka
24. sep 2016

@evkano jeeej vitaj Alžbetka! Naše prvé babo zo skupiny 🙂 držte sa baby, budeme vas postupne nasledovať ;)

tanikbb
24. sep 2016

@evkano krasna sprava. Vela mliecka a zdravicka obom.

gublerka
24. sep 2016

@evkano Gratulujem 🙂

janka_mu
24. sep 2016

@lukamka to aj ja musim byt sama doma, vadi mi aj manzel 🙂 neboj, pojde to.. a za chvilu to mame za sebou 🙂

janka_mu
24. sep 2016

@gublerka ja som napr zistila, ze si hovtam asi dako zle davam, tiez mi to neslo, az som nasla ten sklon, kedy je to oki, skusaj a nevzdavaj to 🙂

janka_mu
24. sep 2016

@lovely_choice
@jersey87 baby to uz mate riadne nacvicene teda 🙂 doktor vravel, ze zvycajne byva hlavicka 32 az 34 cm...

evelina1607
24. sep 2016

@evkano gratulujem, krasna sprava. Vela zdravicka a radosti z toho maleho vonaveho klbka zelam;)

vik_i
24. sep 2016

@evkano jeeee😍😍😍😍blahoželám, nech ste zdravučké😉