Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@seki11 moja sestra gynekologicka balonik kritizovala, hovorila ze je to len biznis a pri obidvoch porodoch ju nastrihli a neskor jej stehy vypadavali a cele jej to tam (podla jej slov) "hnilo". Ja som sa nedala a balonik som pouzivala pri prvom a aj teraz pri druhom tehu a verim ze aj teraz sa podari bez nastrihu.
@lienka2589 kukam že ty máš asi termín Ako ja 23.10 ?
Táto noc strašná! 😡3:30 som bola este hore! Strašne ma svrbela - až pichala pokožka na bruchu. Natrela som si ho, 2x som si ho bola sprchovat vlažnou vodou, obkladala vlhkým uterákom, ... No zúfalstvo, až mi bolo do placu. A teraz rano nic!!!
Ja noc otras tiez. Sli sme spat az okolo 1:00 tak som sa vytesovala ze budem spat az do rana. No keeze, plny nos, kvapkala som detsky nasivin, potom som ledva zaspala. Musim uz spavat len na lavom boku lebo malu asi na prVom tlacim a teda vobec sa mi neda spat na pravom. O 5:00 prisiel syn, ze sa pocikal. Este ze som kupila uuuuzasnu plachtu v Pezinku a ta zadrzala vsetko. Len mam co robit uz druhy raz tento tyzden. Kokso neviem co sa deje. Pije vela vody podla mna pred spankom. Juj no uvifime co poriesime. Som grogy.
http://www.adema.sk/shop/ Stranka na plachty. Ja mam ten tencel upravu. Stoji to za to.
@tanikbb inak s tym spanim.... vsade citam, ze treba spat na lavom. Ja sa teda neviem v noci kontrolovat, ale vraj spim hlavne na pravom a zvysok na chrbte - co sa tiez vraj kvoli dutej zile nema... len ja na tom lavom nevydrzim ani pol hodku. Dufam, ze to nevadi
mozno to je fakt tym, ze moje babo ma chrbatik na pravej, tak mu to tak vyhovuje. Kazdopadne ja vecer zavrem oci a rano sa zobudim (obcas v noci idem cikat)
@lukamka jooooj tak to ti zavidim. ja mam placentu na zadnej strane tak nechcem velmi na chrbte aj ked pre mna je to naj poloha na spanie. a mala mi dava na javo, ze jej to spanie na chrbte nie je po voli. chrbatik ma na pravej strane a podla mna je tam dost natlacena tak preto jej nie je prijemne spanie na pravo (ale to len posledne dni asi ako narastla). na lavo je to ok pre obe ale teda po par hodinach na lavom boku ma boli bedro a musim sa dat na opacnu. lenze tam ma potom strasne tlaci pod rebrom a neda sa mi spat. s miskom som taketo nemala, no ale teda ja uz som v tomto case skoro rodila hihih. no uz len nejak vydrzat. len ked cez den mam tolko co robit tak ma ide slak trafit.
@lukamka @tanikbb
My spime na chrbte 😂 malicka ma chrbatik na lavej strane a strasne jej to vadilo ked som lezala na ktoromkolvek boku... Teraz ma uz necha spinkat aj na jednej aj na druhej strane ale v noci alebo rano sa aj tak zobudim na chrbte 😊 mne skor vadi to ze sa vycikam lahnem a ked do par minut nezaspim musim ist cikat znova 😂
Baby aj vy cítite pohyby aj v slabinach? ja veľmi tieto posledné týždne. V knižke mam napísané cervikalne skore 2,čo som sa dočítala že je všetko pripravené na pôrod, tak asi je už drobec tak nízko. Len je to sranda, ked to tam tak jemne tlačí 🙂, ale do rebier dostávam iné stuchance 😀
@seki11 veru poriadne citim v slabinach pohyby, niekedy je to velmi bolestive...ale toto mone drobca sa stale kope a obcas mam pocit, ze mi nozkou rozpara brucho 😀
@alicazazrakova Hej, no uz takéto baby má silu 🙂
dievcata nebojte sa porodila osm uz 2 dcerky a viem o com hovorite 🙂 ale ked sa Vam narodi poklad tak na tieto problemiky a trapenia teraz hned zabudnete 😉
Mne posledné dva dni vola viac ľudí ako na Katarínu... Dookola otázky ešte nerodis? A kedy máš presne termin?
Normálne ma dnes par krát prehnalo, asi si vypnem mobil

@emy222 dufam ze ano,dakujem 🙂