Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
No ja v sobotu a nedeľu poslickov vkuse. A dnes nič ☹ úplný kľud 😀 Asi si to ešte malý rozmyslel.
Baby tak ja dnes k mojmu obvodakovi. Sople mi presli do kasla brutalneho az ma boli cely hrudnik. Pri prvom tehu som tiez takto ochorela a teda rodit po teplotach 39,5 nemienim. Takze uvidim co mi povie. Sirup mi uz asi nepomoze
No tak dnes po poradni všetko oki, babatko ma 2858g, moje zlate drobatko, ale sme v norme, tak som rada 🙂 zato makovicka uz ma obvod 31cm...
asi treba s tým aniballom ešte niečo pocvicit 🙂
Po dnesnej poradni sme Ok. Kolko mala vazi, mi nepovedala, ale ze je standardne velka. Co moze byt od troch do styroch kil. 🙂 hlavicku ze ma uz nizko, ale ani obvod neviem. Takze uz len dufat, ze nebude mat cez 4 kg. A ak neporodim do nedele, tak v pondelok uz idem na vysetrenie do nemocnice. Trosku zmiesane pocity z toho mam. Nemam rada nemocnice, ale kto by ich mal rad, nie?
@majush podobne som to mala i pred tehu. Mesiac mozem ladovat cokolvek a nic a potom pride ten okamih, ked zrazu vidim dosledky svojho jedenia. Teraz som sa dost zamerala na sladke :/, mohla by som sa trosku krotit, ale potom si poviem, ze vahou sa budem zaoberat az v januari, po Vianociach. 🙂 dovtedy to asi nebude mat velmi zmysel.
Ahojte baby, akurá mám po poradni. Dr vravel že hlavička už začala zostupovať, tak dedukujem že sa to už blíži? 😊😊😊
@vik_i ahoj jasne urcite ano.Aj ked ja mam vraj hlavicku naliehajucu na krcok uz mesiac :-\ a to ma strasili ze viac ako do polky septembra to nedam a este furt tu strasim 😀 tak drzim palec
@alicazazrakova, @tanikbb, @ewitta123
No tak v Martine pytaju za nadstandard 132€...
@evelina1607 za noc????
Kto mi vie vysvetlit, co znamena ze je hlavicka zostupena? Doktorka mi povedala, ze ja uz mam hlavicku medzi kostami. To je ono alebo by mala byt este niekde nizsie?
@tatiana305 ooo aj si ma potešila aj nie. Ja rátam že naša žubrienka by sa s nami mohla zoznámiť už tohto týždňa..veľmi by sme sa tešili😊😍😍😍😉
@alicazazrakova ano
@alicazazrakova maju len 2 apartmaniky -mensi je za stovku no a ten vacsi za 132..
@ nádejať 🙂 🙂 blby telefón zas píše co chce
@evelina1607 @alicazazrakova ale maju aj standard izbu ako jednotku za 66 ci ako. To sa da. A ten apartman je asi aj pre dve osoby tymmpadom. No ja sa budem bit za nadstandard tak dufam, ze aj dr pomoze.

@ewitta123 heh
Tak sme sa mozno stretli, ja som bola od 9:00 tiez s malym a s mamkou