icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

alicazazrakova
3. okt 2016

@ewitta123 heh
Tak sme sa mozno stretli, ja som bola od 9:00 tiez s malym a s mamkou

seki11
3. okt 2016

No ja v sobotu a nedeľu poslickov vkuse. A dnes nič ☹ úplný kľud 😀 Asi si to ešte malý rozmyslel.

tanikbb
4. okt 2016

Baby tak ja dnes k mojmu obvodakovi. Sople mi presli do kasla brutalneho az ma boli cely hrudnik. Pri prvom tehu som tiez takto ochorela a teda rodit po teplotach 39,5 nemienim. Takze uvidim co mi povie. Sirup mi uz asi nepomoze

pehavcek
4. okt 2016

@seki11 mne presli na jeden den a potom sa to rozbehlo

seki11
4. okt 2016

@tanikbb Toto poznám,dúfam, že ti to prejde. Ja som dcérku rodila pri 38,5.Hrôza ☹

seki11
4. okt 2016

@pehavcek Keby si mala pravdu, už chcem drobca pri sebe 😀

majush
4. okt 2016

@lukamka ani ja som nepribrala v poskednej dobe, ale babo rastie, tak snad som ta trosku upokojila 😉

babucika
4. okt 2016

@lukamka ja som na tom podobne ako ty.skoro zoadny naznak ze by som mala rodit.ja idem do poradne vo stvrtok po 3 tyzdnoch,a nepribrala som skoro nic od konca augusta.ale brucho mi rastie,tak hadam je to ok

lukamka
4. okt 2016

No tak dnes po poradni všetko oki, babatko ma 2858g, moje zlate drobatko, ale sme v norme, tak som rada 🙂 zato makovicka uz ma obvod 31cm...
asi treba s tým aniballom ešte niečo pocvicit 🙂

jersey87
4. okt 2016

@majush ja som za posledny tyzden pribrala kilo. Dufam ze to je len voda...

jersey87
4. okt 2016

Po dnesnej poradni sme Ok. Kolko mala vazi, mi nepovedala, ale ze je standardne velka. Co moze byt od troch do styroch kil. 🙂 hlavicku ze ma uz nizko, ale ani obvod neviem. Takze uz len dufat, ze nebude mat cez 4 kg. A ak neporodim do nedele, tak v pondelok uz idem na vysetrenie do nemocnice. Trosku zmiesane pocity z toho mam. Nemam rada nemocnice, ale kto by ich mal rad, nie?

majush
4. okt 2016

@jersey87 urcite ano 😉 Inak ja momentalne zijem snom kazdej zeny: zrat a nepribrat. Neviem ako je to mozne, ale nonstop nieco tlacim a na vahe nic, doteraz som pribrala 8 kg, katde telo funguje inak

mizuzka
4. okt 2016

@jersey87 ahoj a termin mas kedy? ja idem zajtra na poradnu tak som zvedava co mi dr povie. Termin mam v nedelu zatial no brusko este nekleslo a pripada mi to tak ze ako som vysadila magnerot tak aj poslickov mam menej rsp zriedkavo...

jersey87
4. okt 2016

@mizuzka termin mam v sobotu. Mne brucho asi tiez nekleslo, ze vraj to nie je podmienka. Tak uvidime, co nas caka.

jersey87
4. okt 2016

@majush podobne som to mala i pred tehu. Mesiac mozem ladovat cokolvek a nic a potom pride ten okamih, ked zrazu vidim dosledky svojho jedenia. Teraz som sa dost zamerala na sladke :/, mohla by som sa trosku krotit, ale potom si poviem, ze vahou sa budem zaoberat az v januari, po Vianociach. 🙂 dovtedy to asi nebude mat velmi zmysel.

majush
4. okt 2016

@jersey87 stastna zena 😊 Pred tehotenstvom to teda u mna tak nefungovalo😐 Ja pevne verim, ze kila pojdu dolu same od seba, so svalmi uz asi bude treba nieco robit, ale to je este daleko

vik_i
4. okt 2016

Ahojte baby, akurá mám po poradni. Dr vravel že hlavička už začala zostupovať, tak dedukujem že sa to už blíži? 😊😊😊

tatiana305
4. okt 2016

@vik_i ahoj jasne urcite ano.Aj ked ja mam vraj hlavicku naliehajucu na krcok uz mesiac :-\ a to ma strasili ze viac ako do polky septembra to nedam a este furt tu strasim 😀 tak drzim palec

evelina1607
4. okt 2016

@alicazazrakova, @tanikbb, @ewitta123
No tak v Martine pytaju za nadstandard 132€...

alicazazrakova
4. okt 2016

@evelina1607 za noc????

jersey87
4. okt 2016

Kto mi vie vysvetlit, co znamena ze je hlavicka zostupena? Doktorka mi povedala, ze ja uz mam hlavicku medzi kostami. To je ono alebo by mala byt este niekde nizsie?

6mia6
4. okt 2016

@jersey87 nizsie uz bude vonku 😁 bábätko zostupilo do pôrodných ciest

jersey87
4. okt 2016

@6mia6 tak to som rada. 🙂

vik_i
4. okt 2016

@tatiana305 ooo aj si ma potešila aj nie. Ja rátam že naša žubrienka by sa s nami mohla zoznámiť už tohto týždňa..veľmi by sme sa tešili😊😍😍😍😉

evelina1607
4. okt 2016
evelina1607
4. okt 2016

@alicazazrakova maju len 2 apartmaniky -mensi je za stovku no a ten vacsi za 132..

lukamka
4. okt 2016

@vik_i aj mne Dr. Pred mesiacom povedal, že hlavička zostúpila. Keď som sa ho pýtala, že co to pre nas znamená, tak len zahlásil, že uz ostane hlavou dole, ale krčok mám stále na sto zámkov, tak sa nemám najedat :/

lukamka
4. okt 2016

@ nádejať 🙂 🙂 blby telefón zas píše co chce

tanikbb
4. okt 2016

@evelina1607 @alicazazrakova ale maju aj standard izbu ako jednotku za 66 ci ako. To sa da. A ten apartman je asi aj pre dve osoby tymmpadom. No ja sa budem bit za nadstandard tak dufam, ze aj dr pomoze.

vik_i
4. okt 2016

@lukamka tak mojej známen zas keď toto Dr povedal, tak o dva dni rodila 🙂 tak uvidíme 🙂