Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
boze baby, to co som vcera zazila neprajem ani najvacsiemu nepriatelovi ☹ ☹ ☹ bola som u svojho gyne. Som podla MS 5+0tt, ale ovu bola az 17DC, takze 18 DPO. Od zaciatku, moj gyne na sono nic nevidel, len nejaku volnu tekutinu neviem kde a ze asi mimomaternicove. Nervy, stres, plac...Takze rovno ma poslal na gyne pohotovost, tam ma vysetrili pohmatom a ze podla nich to nie je nalez na mimomaternicove, ze som uplne OK a ze to mozno ani nie je tehu. Tak ze mi zoberu krv, vysledok HCG 1158, tak mi doktor hovori, gratulujem ste tehotna, ze hodnota HCG by sedela na tie dni po ovulacii 😲 Tak sa ho pytam, ci je sanca, ze je vnutri maternice. A on ze sanca je, ze on este mimomaternicove s takym nalezom ako mam ja (teda uplne OK) este nevidel. Takze tak. Som zrela na psychiatra. Neviem vlastne o noc viac ako vcera, akurat, ze krv potrvdila tehu, ale ci je vnutri alebo mimo maternice sa aj tak nedozviem. Vraj o tyzden mam ist na kontrolu. Moj gyne kazal volat v piatok, ale mna tam v piatok nikto nedostane, naskor za tyzden-dva, az realne bude sanca nieco vidiet. Z toho vyplyva, nikdy neist ku gyne skor ako v 6tt 😢 😢
Baby prave som sa zobudila po 13 hod.spanku a aj by som este potiahla
Mile babulky neviem ci sa k vam mozem pridat vcera aj dnes rano pozitivny testik , intenzita druhej ciarky je vsak rovnaka (kontrolna syta a potvrdzujuca svetlejsia) kedy ste zacali riesit dr?ja nechcem velmi skoro... Beriete uz vitaminky? Mali by sme si spravit skupinku 😉 uz ste oznamili muzom? Ja som chcéla dnes ,ide na pohovor tak ze mu dam test s tym ze som mu pre stastie kupila,, pero,,ále neppise 😁ale teraz neviem ci este nepockam 😉
@slavuska237 vitaj v skupinke 🙂 jj, manzelovi som to povrdala po dvoch tyzdnoch..a k lekarke mozno o tyzden o dva ako to vyjde, teraz koncim 7tt 🙂 prijemne tehulkovanie prajem 😉
@slavuska237 jasné že som to povedala , resp. môj priateľ mi predtým ako som si spravila test hovorí, zlato zmier sa s tým, že si tehotná .. už to vedia i rodičia, nakoľko robím s otcom a chodím viac po lekároch ale inak nikomu viac som to nepovedala aj keĎ to už dlho skrývať nebudem môcť , vidno dosť
@kikulka25 a ani v 6tom okrem gestacneho vacku a mozno zltkoveho neuvidi, tiez si myslim ze je to zbytocne stresujuce
@slavuska237 ja som tiez za sukromnu skupinu
Ahojte Baby,
ja by som mala byt cca v 7tt , pondelok som bola objednaná u dr. na potvrdenie tehotenstva. Ten mi však nezobral krv ani žiadne iné vyšetrenie, len rukou zhodnotil že by to mohlo byť tehotenstvo... 😒 😕
a objednal ma o 5 týždňou na kontrolu... so slovami že "mám to brať že som teda asi tehotná"... ešte som sa s týmto nestretla..pride mi to také zvláštne.. čo vy na to? 😨
@tatiana305 no neviem Tani, ja by som spokojna nebola... pride mi to ako u samana
@guizui Ahoj...mne presne takisto! 🙂 posledna ms 13.1. a podla internetovej kalkulacky 19.10. termin.a ako si na tom? co ti povedal dr? bilo uz srdiecko?..inak.. ahojte..sledujem vas uz dlhsie, ale len v stredu mi dr potvrdil tehu...
@tatiana305 ahoj tak ja asi podobne,len mna este objednal na sono o 2tyzdne,a ukazal na sone ze male ma 11mm a bilo mu srdiecko.
@sivamyska1
@slavuska237 zalozime?
@zuzka71291 to uz sme triiii! ale ja som este u Dr. vôbec nebola, dal mi termin az 29.1... neviem sa toho dockat, ale ked budem dalej tolko spinkat, tak to hadam rychlo zbehne ;)
@lukamka tak super 🙂 ste ma povzbudili napisat, ked sme na tom rovnako 🙂 ja so,m bola v stredu, lebo som chcela mat istotu, ze nie je mimo...beriem uz duphaston a kys. listovu...dalsia kontrola mala byt v piatok, ale nedalo sa mne, ani jej, tak nakoniec v utorok...ze uz by mali byt vidiet srdiecko..a to sa vas chcem opytat.podla mna je to este skoro na srdiecko. a sa bojim,ze ma vystresuje, ze este nepocut...
@tatiana305 tak to je naozaj čudné vyšetrenie, krv nebrala ani mne, až adlšie vyšetrenie (ktoré mi dala od va a pol týždna) mi bude brať krv, al eultravuk robila a srdiečko síce nebolo , ale gestačný vak už krásne viditeľný bol...
@kikulka25 neboj, keby si mala mimomaternicové, tak HCG nestúpa až tak rýchlo a bolo by nižšie :D skrátka si šla skoro, av šetko je v poriadku :D :D
Pred dvoma týždnami piekla škvarkové pagáče moja mama, ja ich neľúbim, zato manžel ma p ýtal, či napečiem.. Hovorím mu že nieeeeeeee, mne to smrdí, ja ich nemam rada, a celú dávku nezje sám, napečie mu nabudúce mamina..
Páni, ja som včera dostala takú chuť na tie pagáčiky, že som si ich musel anapiecť, manžel celý natešený a spučili sme do večera celú dávku :D D
@tatiana305 mas pravdu ze to je zvlastne...mne hned bral krv a robil sono...skus sa ho opytat ci by ti skorej nezobral krv a tak....asi chce pockat prvy trimester ked je to rizikove, ale to je podla mna pre teba este viac stresujuce...nerozmyslala si nad zmenou dr.?
@bubu62
@sivamyska1 zakladajte sukromku a poprosim ma tam hned pridat 🙂
Baby zalozila som sukromnu skupinu pod nazvom stastne oktobrovky 2016, letim z prace dom potom sa pozriem na to a popridavam Vas tam alebo musim na to prist ako sa to robi
@sivamyska1 hoci som sa len teraz pridala, tiez by som tam rada bola, aksa da...aspon by som sa mala kde radit...
piste baby popridavame Vas
@bubu62 teda som dala ako druhu moderatorku snad nevadi 😉

@lukamka
@zoginka jeeej baby aj mne podla kalulacky vychadza termin 19.10 🙂 a posledna MS 13.1. 🙂