icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

guizui
17. feb 2016

@lukamka
@zoginka jeeej baby aj mne podla kalulacky vychadza termin 19.10 🙂 a posledna MS 13.1. 🙂

kikulka25
18. feb 2016

boze baby, to co som vcera zazila neprajem ani najvacsiemu nepriatelovi ☹ ☹ ☹ bola som u svojho gyne. Som podla MS 5+0tt, ale ovu bola az 17DC, takze 18 DPO. Od zaciatku, moj gyne na sono nic nevidel, len nejaku volnu tekutinu neviem kde a ze asi mimomaternicove. Nervy, stres, plac...Takze rovno ma poslal na gyne pohotovost, tam ma vysetrili pohmatom a ze podla nich to nie je nalez na mimomaternicove, ze som uplne OK a ze to mozno ani nie je tehu. Tak ze mi zoberu krv, vysledok HCG 1158, tak mi doktor hovori, gratulujem ste tehotna, ze hodnota HCG by sedela na tie dni po ovulacii 😲 Tak sa ho pytam, ci je sanca, ze je vnutri maternice. A on ze sanca je, ze on este mimomaternicove s takym nalezom ako mam ja (teda uplne OK) este nevidel. Takze tak. Som zrela na psychiatra. Neviem vlastne o noc viac ako vcera, akurat, ze krv potrvdila tehu, ale ci je vnutri alebo mimo maternice sa aj tak nedozviem. Vraj o tyzden mam ist na kontrolu. Moj gyne kazal volat v piatok, ale mna tam v piatok nikto nedostane, naskor za tyzden-dva, az realne bude sanca nieco vidiet. Z toho vyplyva, nikdy neist ku gyne skor ako v 6tt 😢 😢

stevvvka
18. feb 2016

@kikulka25 tazko sa to len cita, nieto este preziva.... tak ale ja som bola na konci 4.teho tyzdna a nasadil mi duphaston na udrzanie, podla mna nie je nutne cakat na 6.tt

kikulka25
18. feb 2016

@stevvvka strasne mi je z toho tazko na srdci ☹ ale kym je nadej, tak to nevzdavam

sivamyska1
18. feb 2016

Baby prave som sa zobudila po 13 hod.spanku a aj by som este potiahla

slavuska237
18. feb 2016

Mile babulky neviem ci sa k vam mozem pridat vcera aj dnes rano pozitivny testik , intenzita druhej ciarky je vsak rovnaka (kontrolna syta a potvrdzujuca svetlejsia) kedy ste zacali riesit dr?ja nechcem velmi skoro... Beriete uz vitaminky? Mali by sme si spravit skupinku 😉 uz ste oznamili muzom? Ja som chcéla dnes ,ide na pohovor tak ze mu dam test s tym ze som mu pre stastie kupila,, pero,,ále neppise 😁ale teraz neviem ci este nepockam 😉

cammeronka
18. feb 2016

@slavuska237 vitaj v skupinke 🙂 jj, manzelovi som to povrdala po dvoch tyzdnoch..a k lekarke mozno o tyzden o dva ako to vyjde, teraz koncim 7tt 🙂 prijemne tehulkovanie prajem 😉

sivamyska1
18. feb 2016

@slavuska237 jasné že som to povedala , resp. môj priateľ mi predtým ako som si spravila test hovorí, zlato zmier sa s tým, že si tehotná .. už to vedia i rodičia, nakoľko robím s otcom a chodím viac po lekároch ale inak nikomu viac som to nepovedala aj keĎ to už dlho skrývať nebudem môcť , vidno dosť

lukamka
18. feb 2016

@kikulka25 verim, ze babulko je v hniezdocku a pekne rastie. skus si ho predstavovať ako vo vaticke, silno vam držíme palčeky ♡

kikulka25
18. feb 2016

@lukamka dakujem, snazim sa mysliet pozitivne, ale je to tazke ☹

lenkaoravcova
18. feb 2016

@kikulka25 a ani v 6tom okrem gestacneho vacku a mozno zltkoveho neuvidi, tiez si myslim ze je to zbytocne stresujuce

kocurikv
18. feb 2016

@kikulka25 mne 6+4 už videl krásne biť srdiečko.. Dva týždne pred tym iba emryo jednoducho čiernu machulku.. Tak že ziadny stres ..

bubu62
18. feb 2016

@slavuska237 ja som tiez za sukromnu skupinu

guizui
18. feb 2016

@kikulka25 urcite to bude fajn, chod o tyzden na kontrolu a urcite uvidis gestacny vak a teda potvrdia vnutromaternicove.. coskoro bude aj srdiecko... hlavu hore, bude dobre 🙂

tatiana305
18. feb 2016

Ahojte Baby,
ja by som mala byt cca v 7tt , pondelok som bola objednaná u dr. na potvrdenie tehotenstva. Ten mi však nezobral krv ani žiadne iné vyšetrenie, len rukou zhodnotil že by to mohlo byť tehotenstvo... 😒 😕
a objednal ma o 5 týždňou na kontrolu... so slovami že "mám to brať že som teda asi tehotná"... ešte som sa s týmto nestretla..pride mi to také zvláštne.. čo vy na to? 😨

lukamka
18. feb 2016

@tatiana305 no neviem Tani, ja by som spokojna nebola... pride mi to ako u samana

zuzka71291
18. feb 2016

@guizui Ahoj...mne presne takisto! 🙂 posledna ms 13.1. a podla internetovej kalkulacky 19.10. termin.a ako si na tom? co ti povedal dr? bilo uz srdiecko?..inak.. ahojte..sledujem vas uz dlhsie, ale len v stredu mi dr potvrdil tehu...

bubu62
18. feb 2016

@tatiana305 ahoj tak ja asi podobne,len mna este objednal na sono o 2tyzdne,a ukazal na sone ze male ma 11mm a bilo mu srdiecko.

bubu62
18. feb 2016
lukamka
18. feb 2016

@zuzka71291 to uz sme triiii! ale ja som este u Dr. vôbec nebola, dal mi termin az 29.1... neviem sa toho dockat, ale ked budem dalej tolko spinkat, tak to hadam rychlo zbehne ;)

zuzka71291
18. feb 2016

@lukamka tak super 🙂 ste ma povzbudili napisat, ked sme na tom rovnako 🙂 ja so,m bola v stredu, lebo som chcela mat istotu, ze nie je mimo...beriem uz duphaston a kys. listovu...dalsia kontrola mala byt v piatok, ale nedalo sa mne, ani jej, tak nakoniec v utorok...ze uz by mali byt vidiet srdiecko..a to sa vas chcem opytat.podla mna je to este skoro na srdiecko. a sa bojim,ze ma vystresuje, ze este nepocut...

luciferkax
18. feb 2016

@tatiana305 tak to je naozaj čudné vyšetrenie, krv nebrala ani mne, až adlšie vyšetrenie (ktoré mi dala od va a pol týždna) mi bude brať krv, al eultravuk robila a srdiečko síce nebolo , ale gestačný vak už krásne viditeľný bol...

luciferkax
18. feb 2016

@kikulka25 neboj, keby si mala mimomaternicové, tak HCG nestúpa až tak rýchlo a bolo by nižšie :D skrátka si šla skoro, av šetko je v poriadku :D :D

luciferkax
18. feb 2016

Pred dvoma týždnami piekla škvarkové pagáče moja mama, ja ich neľúbim, zato manžel ma p ýtal, či napečiem.. Hovorím mu že nieeeeeeee, mne to smrdí, ja ich nemam rada, a celú dávku nezje sám, napečie mu nabudúce mamina..
Páni, ja som včera dostala takú chuť na tie pagáčiky, že som si ich musel anapiecť, manžel celý natešený a spučili sme do večera celú dávku :D D

8adriana8
18. feb 2016

@tatiana305 mas pravdu ze to je zvlastne...mne hned bral krv a robil sono...skus sa ho opytat ci by ti skorej nezobral krv a tak....asi chce pockat prvy trimester ked je to rizikove, ale to je podla mna pre teba este viac stresujuce...nerozmyslala si nad zmenou dr.?

8adriana8
18. feb 2016

@bubu62
@sivamyska1 zakladajte sukromku a poprosim ma tam hned pridat 🙂

sivamyska1
18. feb 2016

Baby zalozila som sukromnu skupinu pod nazvom stastne oktobrovky 2016, letim z prace dom potom sa pozriem na to a popridavam Vas tam alebo musim na to prist ako sa to robi

zuzka71291
18. feb 2016

@sivamyska1 hoci som sa len teraz pridala, tiez by som tam rada bola, aksa da...aspon by som sa mala kde radit...

bubu62
18. feb 2016

piste baby popridavame Vas

sivamyska1
18. feb 2016

@bubu62 teda som dala ako druhu moderatorku snad nevadi 😉