Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@zaba9 Ja doteraz nazriem občas aj do fóra.februaroviek, neviem,načo to je dobre,len si zbytočne brnkam na city :-P
@luciferkax to ako keby si o mne pisala🙂
@luciferkax presne, aj ja sa citim ako spomaleny lunochod 🙂
@eva2809
@cammeronka
tak to ma teší, že nie som sama "lenoch obyčajný" :D :D dnes som aspon kvety na jar popresádzala, apson tie "vonkajšie", vonku mi je menej zle, ale vovnútri len to najhlavnejšie.. a to so msa tešila, budem doma, ešte bez brucha,takže si môžem porobiť.. a robím nič :D :D
Ja som dva týždne prespala... Prišla som z roboty najedla a išla spať zobudila najedla a išla spať a rano do roboty.. A teraz už nie som tak unavená ale je mi stále zle...
ahojte, babule! tak sa pridavam i ja, dnes potvrdene lekarom - 8tt. Ako citam, nie som jedina, cely den pocity na zvracanie, unavena, cele tehotenstvo mi blbo zacalo - zacinala som s ATB a chora, verim,ze vsetko bude v poriadku. 🙂
Strašne to rýchlo potom ubieha.. A musim si dávať pozor co jem pijem lebo mam potom tak nafuknute brucho az ma boli..
Otazocka na vsetky: co pijete? Kedze mi prestala chutit kava nahradzam ju cajom, ale po dvoch cajovych tyzdnoch uz ziadny caj nemozem ani vidiet..ja uz fakt neviem cim by som uspokojila moje "pitne" bunky..
heh, na tu otazku som donedavna odpovedala gin&tonic ;) ;) 🙂 ale teraz vazne, ja si do džbánu roztlacim pol citrona a vecer medovkovy cajik... ale kavy som sa este nevzdala, dve si dam kazdy den
@lukamka no keby mi chutila, ani ja sa nevzdam 😆 Normalne som nervozna z toho, ze mi nechuti..to bola vzdy moja motivacia rano vstat a teraz nic :( a cajovy typ moc nie som..tak uz som len na cistej vode ale ta mi lezie na nervy 😆😆😆
No tak ja som bola čistý kávopič, a z jedného dňa na druhý, mi nechýba :D Absolútne po nej netúžim, občas len cappuccino si dám ale inak studený ovocný čaj a jemne sýtená minerálna voda a veľa veľa vývaru :D
Mne kava zatial chuti, ale tak ja som oproti vam aj 3-4 tyzdne pozadu 😀
Ale je pravda, ze ani predtym mi neprestala chutit... Caj si davam roiboos, bylinkovy alebo zeleny slaby, ale tiez minimalne. Inak len cistu prefiltrovanu vodu 😝
@cammeronka
@zvedavabuduca
@lukamka. Mne je z vody zle,pijem nasilu, lebo viem,že.musím 🙂 najviac mi chutí slepaci vývar, musí byť po ruke nonstop,občas dam pol nealko radlera, káva,mlieko, donedávna moje obľúbené, teraz nič, nemám vôbec chuť, ráno matovy čaj,kúsok pomáha na nevoľnosti ale zas.nesmie sa piť v tehotenstve veľa
@senselinka pred troma týždňami aj mne ešte chutila :-P potom som sa sťažovala že nemám žiadne príznaky a odvtedy mám super nevolnosti
@luciferkax ja sa nestazujem, ja som rada, ze som rada a vladzem behat kolo malej 😀
Ja sa davkujem aj kofolou ako nahrada za cafe, ale tiez to asi nie je extra zdrave..a kupila som ten teekane caj pre tehotne, akurat sa cudujem ze je v nom aj alchemika aj mata 🤔
A ozaj vcera som mala prvy "tehu hormonalny" vybuch nervov..chudak mangel 😩
Ahojte baby, tak bola som už konečne aj ja u doktora a potvrdil mi 8tt a že je všetko v poriadku tak mi padol kamen zo srdca 🙂 Inak toto chodenie do práce je týranie... celý deň a každý deň mám žalúdok na vode keď som hladná je mi zle, keď jem je mi ešte horšie a potom ani nevravím ako sa mi chce spať, spím po robote a potom už od osmej vecera az do rana a rano neviem vstat 😠 😠 moja dcéra si už ani nevšíma že zase spím berie to ako samozrejmosť :D
@tatiana305 tak super, ze mas vsetko ok..snad aj ja sa uz dostanem k doktorke..tu spavu nemoc mame asi vsetky 😴😴😴
Ahojte sa som bola vcera5tt na sono vysetreni z vnutra a doktor este nic nevidel. Objednana som zase o tyzden tak dufam ze uz bude nieco vidiet. Robila som si 5 testov a vsetky vysli pozitivne tak doktor povedal ze je zbytocne brat krv.
@katrin1005 drzim palce, urcite tam nieco rastie 🙂
Ahojte pridavam sa k vam dievcence 🙂 tesim sa
tak zajtra prva navsteva gyn...normalne bojim bojim..aj vy ste mali strach, ci to iba ja streckujem?
@cammeronka aj ja som bola nervozna no nepotvrdil este nic.. idem znovu v utorok tak dufam ze mi potvrdi tehu 😉 Neboj dobre to dopadne 😉
@cammeronka ja som mala neskutocny, na prvom bolo vidno gestacny a zltkovy vak to som mala byt akzoe 7+0 ale vyso mu to na 6+2 a teraz v utorok som bola opat a uz bilo krasne srdiecko, ale mala som neskutocny stres pred tym vysetrenim. Skus sa mysliet pozitivne, je to dolezite, vsetko dobre dopadne. A ked som bola v utorok presne to sedelo podla minuleho tyzdna uz som bola v 7+3
@katrin1005 tak ja uz koncim 8tt, tak snad nieco uvidi, len aby bolo tam kde ma byt..v utorok drzim aj tebe palce 😉
@lenkaoravcova stale citam, ze ako sa kocky tesia k lekarovi a ja mam paniku..no ja zajtra budem podla ms 7tt+6, tak uvidim, ze ako budem podla sona a co tam vobec uvidim 🙂 tebe gratulujem ze je vsetko ok, musi to byt super pocit 🙂

@luciferkax len sa setri,urobis ked budes vladat. Neda mi to,aj tak si citam,ako sa mate...