Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Ahojte, aj ja sa k vam pridavam. Dnes prve sono a fazulka ma 7 tyzdnov. Tesim sa na nase druhe babo a dufam ze vsetko bude v poriadku. ☺
@lenkaoravcova v takom vysokom tyzdni? aj to je mozne..no obavy budu stale, uvidime ako sa podari mysiet pozitivne 🙂
@cammeronka ano napriek tomu ze predtym 2 deti a tehotnstva bez najmensich problemov, prestalo bit srdiecko potom mi zistili na hematologii ziskane trombofilne stavy, v mojom pripade sa mi v tehotenstve zhustuje krv, teraz mam nasadeny aspirin protect a od zaciatku dokonca fraxiparin injekciu kazdy den
baby, aj vy niektora beriete duphaston? Stale mi ho nechala - brala som ho najskor na upravu cyklu, z neznamych pricin som stale krvacala, tak ho nasadila, teraz som tehu a stale ho beriem 3x1 denne...
babenky je normalne ked mam trosicku taky hnedkasty vytok v 5tt?
@katrin1005 radsej by som sla na pohotovost. pre istotu, Moze to byt OK a aj nie, naco riskovat?
@lenkaoravcova juj, tak teraz silno drzim paste nech je vsetko ok..ved preto my sme pre istotu este nikomu ani nehovorili..clovek nevie vo vsetko sa moze stat..ale teraz bude dobre 😉
Ahojte babulky. Potichucky sa k vam pridavam. PM som mala 21.1. Ale ovu bola az 18 Dc. Mam obrovsky strach pretoze som o dve deticky pred tym prisla tak dufam do tretice vsetko dobre. V polovici marca sa chystam k lekarovi tak dufam ze vsetko bude ok
@lenkaoravcova a mozem sa opytat, na kontrole ti robili ultrazvuk zo spodu ci uz bruska? vobec neviem co mam ocakavat ..
@cammeronka ja pôjdem tiež s panikou na kontolu v pondelok, už teraz mám žalúdok stiahnutý, ked neviem, čo ma čaká...
naposledz, ked som šla do tehotenskej poradne, tak to skončilo kyretom, ja sa budem teraz asi báť celé tehotenstvo
@lindt ja beriem dvakrát denne, vraj by sa nemal vysadiť, ked ho berieš, skôr, ako v 12 tt, od ukončeného 12 tt ho už nie je potrebné brať...
@lenkaoravcova a to ti robili už po prvom potrate vyšetrenia? či ako ti zistili, že máš hustú krv?
@luciferkax no vsetci hovoria, ze treba mysliet pozitivne, len keby to bolo take lahke 🙂 a ja celkovo nemam rada lekarov..no bude to tazke rano..v pondelok budem na teba mysliet 🙂
@cammeronka urcite zospodu
@luciferkax ano mam vyborneho gynekologa nic nenechal ns nahodu a poslal ma hned
Ahojte baby.Nie je tu nahodou niekto,kto berie tabletky betaloc??ak ano ozvite sa mi.dakujem.
Tak prva navsteva doktorky za mnou 🙂 podla sona som 8tt+2 (podla ms 7tt+6), mimino ma 1,82cm a pocula som bit srdiecko 😍😍😍 dalsia kontrola v 12tt plus odbery plus knizka 🙂
@lenkaoravcova tak to je super, u nás nehrozí asi :D :D
@cammeronka gratulujem tak to je mwdzi nami 1 den
caute baby, ja mam sce TP 26.9.2016, ale myslim, ze sa to potiahne do oktobra 🙂 Toto bude nase 1.babatko, velmi sa s manzelom tesime. Nevolnosti nejak extra nemam, len citim vsetky pachy ako superman :D Drzim vsetkym palce, nech to dotiahneme do uspesneho konca!
ahojte baby, a mate niektora už aj menšie brusko? lebo ja mam síce druhe tehotenstvo a vraví sa ze druhy krat ide brusko von skorej..ale aj tak sa mi zda dake velke vzhladom na tt.a neda sa mi uz ani stiahnuť už aj nohavice ma tlačia 😅 🙄
@tatiana305 noo, ja som este len 6tt+3 a mam pocit, ze uz mam brusko...najprv sa mi vsetci smiali, ze v kolkom mesiaci uz som, kedze som vecer taka nafuknuta, ale aj cez den mi uz vytrca brusko. a ja teraz nwm ci to som tak pribrala alebo uz ide ozaj o tehotenske, ale citala som, ze niektore baby maju uj uz aj v 6tt a este som nizka ku tomu a to sa vravi, ze vykukne brusko skor...🙂 a taktiez ho nwm stiahnut ako kedysi...
@zuzka71291 ja cakam tretie a zatial sa mi zda,ze ho este nie je tak vidiet, len ja citim na niektorych veciach,ze uz tlacia....ale pri druhom som ho mala vonku hned
@tatiana305 aj mne sa zda, ze mam brucho obrovske....taka som nafuknuta, nechapem z coho :/ brucho ma stale boli :/
Nasadili ste si aj nejake vitaminy?
@zuzuzuzka mne prave dnes gyn povedala, ze netreba ziadne vitaminy..ze je to len farmaceuticky tah..tak neviem
@cammeronka lebo ani mne nehovorila o vitaminoch nic...a ja som sa jej zabudla spytat 🙂 tak vidis...ked som mala 22 a prvykrat tehu vtedajsi doktor mi hned naordinoval vitaminy....preto sa pytam 🙂 doba sa zmenila a neviem, co je teraz "trendy". A neberies ani kys.listovu? Vobec nic? Lebo ja absolutne nic

@cammeronka no po mojom posledom potrate v 14+3 si myslim ze obavy budu az dokonca, ale dakujem som trosku spokojnejsia