Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
ahojte zienky, pridavam sa k vam, teraz koncim 8tt, nase prve babo, tesim sa velmi len mam aj obavy...od stredy pocitujem mierne bolesti/tahanie v podbrusku, skor na stranach ako keby vajecniky, citala som ze to moze byt sposobene aj roztahovanim maternice tak neviem, nekrvacam ani nespinim, len ja som si bola zahrat v stredu volejbal, ale iba tak light, ziadne skakanie, skor som im kazila hru 😀 beriem utrogestan od zaciatku tehu lebo sme absolvovali ivf...ja sa strasne bojim ze som mu tym volejbalom ublizila och
@ewitta123 babatku sportom neublizis nemusis sa bat,skor naopak ;) Ja som bola aj normalne lyzovat a nemienim sa zaoberat takym,ze nerob toto nerob tamto. Praveze sa treba hybat,prekyslicenim tvojho tela sa babatku rozvija mozocek atd. ;) No stress
@pampuliska ved to, ja mam sport rada, lenze po tych vsetkych hormonoch co som brala na ivf sa mi zvacsili vajecniky a boli obrovske lebo som mala aj vela vajicok, tak mi bol odporuceny kludovy rezim, ziadny sport (lyzovanie, volejbal atd) nic kde su otrasy, skoky lebo mi hrozilo "podvrtnutie" vajecnikov co je vazny stav, zmensili sa mi az minuly tyzden, cize za mesiac od ukoncenia liecby a tak som sla na ten volejbal a odvtedy ma boli v podbrusku
@ewitta123 ahaa tak to je nieco ine! Ked si to mala zakazne,nemala si to robit...Ale tie bolesti mozu naozaj znamenat aj zvacsovanie maternice,sama som to mala
@pampuliska hej nemala no 😒 ale to uz som mala potvrdene od lekarky ze vsetko je v poriadku, no nic, uz len dufat ze je vsetko ok...len ma nebavi cely cas sediet doma, teraz na mna idu uz aj nevolnosti, nechuti mi nic a pritom som hladna...aaach dufam ze to coskoro prejde
@ewitta123 neboj, väzy dostali mozno zabrať, ale ak sa nic iné neudialo, tak bud pokojná. ja som to tak mala tento tyzden po sexe... tiez som sa potom bala. treba vsetko s mierou a opatrne. skus nieco miernejsie ako volejbal. myslim, ze tie strachy su pre babo najhoršie - takze hlavne pozitívne ;)
@ewitta123 fuuu, no po IVFku by si sa fakt mala šetriť, max prechádzka do konca prvého trimestra... ako povedal mojej kamoške lekár, "na ceste ste to bábo nenašli, aby ste takto riskovali". Ono zrejme žiadna tu sme ho na tej ceste nenašli, ale umelé je predsalen obrovské riziko... dávaj si teraz väčší pozor, max krátka prechádzka a snaž sa veľa ležať
@cammeronka ahoj, ja som dnes 8tt+2 a podla sona som mala 8tt+2 uz v utorok (tiez vychadza vacsie babo) 🙂 Termin porodu mam 6.10 (podla PM) a ty asi 8.10., vsak?
@zuzka71291 ahoj, tak to ti v dobrom zavidim. Ja mam take nevolnosti, ze mi tak skoro neporastie.
@lindt ahoj, ani mne nic nechuti a to som neustale hladna! Trosku sa najem a uz idem zvracat. Zacalo mi to 6tt. Teraz som len 8tt+2 a uz nevladzem. Musim to nejako vydrzat, mimco sme velmi chceli.
@pampuliska lyzovanie nie je zrovna stastna volba su to mikrootrasy a mam kamosku co tak potratila
@janifer Ahoj, ja uz sice nedojcim, no synceka som odstavila az po 22 mesiacoch. Dalo nam to zabrat, no bola som velmi fyzicky vycerpana a pomaly sme planovali dalsie mimco.🙂 Co ja viem, tak pocas tehotenstva sa dojcit neodporuca - odobera to novemu zivotu vitaminy. No pokial ta to nejak vyrazne nevycerpava, skus to este zvazit.
@guizui ahoj, poprosím ťa o pridanie do súkromnej skupiny
@sivamyska1 a @bubu62 Damy, prosim pridate do sukromky tieto dievcata?
@laura851
@lovely_choice
@kochanka
Dakujem 🙂
Nepisem sem kazdy den, no sledujem tuto teku od zaciatku, aj som par x prispela....
No akoze vsetky sa dajte do sukromky a tu nikto nakoniec nebude 😀 ved sem chodia len "oktobrovky" tak myslim, ze to uz vlastne trosku taka "sukromka" je, ci ? 🙂 ale prosim neukamenujte ma za tento nazor..... Dakujem 🙂
@sivamyska1 a @bubu62 prosim pridajte aj
@ewitta123
@hviezdicka236 uprimne, tiež nechápem, načo je dobré mať forum a dve skupiny oktoroviek 😀 😀 😀 😀
@kochanka nečudujem sa ti, že nevládzeš :D :D ja niekedy nevládzem aj bez roboty :D :D kde to ešte osem hodín staáť, brrrrrrrrrrrrr....navyše som si všimla, že ked viac pochodím, porobím, tak stále krče sa vracajú, akoby som krámy mala dostať...
@guizui baby popracujem zajtra na tom

Baby priznavam na rovinu. Nevladzem.... 8 hodin stat v roboty na nohach kde si mozem sadnut akurat na wc v hroznych podmienkach a doma mala dcera ktora stale nieco vypytuje. Asi zostanem doma alebo budem robit len na 4 hodiny. Mam pocit ze zaspim aj po stojacky