icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lenkaoravcova
25. feb 2016

@cammeronka no po mojom posledom potrate v 14+3 si myslim ze obavy budu az dokonca, ale dakujem som trosku spokojnejsia

golika2
25. feb 2016

Ahojte, aj ja sa k vam pridavam. Dnes prve sono a fazulka ma 7 tyzdnov. Tesim sa na nase druhe babo a dufam ze vsetko bude v poriadku. ☺

cammeronka
25. feb 2016

@lenkaoravcova v takom vysokom tyzdni? aj to je mozne..no obavy budu stale, uvidime ako sa podari mysiet pozitivne 🙂

lenkaoravcova
25. feb 2016

@cammeronka ano napriek tomu ze predtym 2 deti a tehotnstva bez najmensich problemov, prestalo bit srdiecko potom mi zistili na hematologii ziskane trombofilne stavy, v mojom pripade sa mi v tehotenstve zhustuje krv, teraz mam nasadeny aspirin protect a od zaciatku dokonca fraxiparin injekciu kazdy den

lindt
25. feb 2016

baby, aj vy niektora beriete duphaston? Stale mi ho nechala - brala som ho najskor na upravu cyklu, z neznamych pricin som stale krvacala, tak ho nasadila, teraz som tehu a stale ho beriem 3x1 denne...

katrin1005
25. feb 2016

babenky je normalne ked mam trosicku taky hnedkasty vytok v 5tt?

kikulka25
25. feb 2016

@katrin1005 radsej by som sla na pohotovost. pre istotu, Moze to byt OK a aj nie, naco riskovat?

eva2809
25. feb 2016

@lindt ahoj.aj ja ho beriem..je nas tu myslim viac...v tehotenstve je na udrzanie plodu...ja to beriem ako preistotu;)

cammeronka
25. feb 2016

@lenkaoravcova juj, tak teraz silno drzim paste nech je vsetko ok..ved preto my sme pre istotu este nikomu ani nehovorili..clovek nevie vo vsetko sa moze stat..ale teraz bude dobre 😉

zoginka
25. feb 2016

@eva2809 aj ja ho beriem

kochanka
25. feb 2016

Ahojte babulky. Potichucky sa k vam pridavam. PM som mala 21.1. Ale ovu bola az 18 Dc. Mam obrovsky strach pretoze som o dve deticky pred tym prisla tak dufam do tretice vsetko dobre. V polovici marca sa chystam k lekarovi tak dufam ze vsetko bude ok

cammeronka
25. feb 2016

@lenkaoravcova a mozem sa opytat, na kontrole ti robili ultrazvuk zo spodu ci uz bruska? vobec neviem co mam ocakavat ..

luciferkax
25. feb 2016

@cammeronka ja pôjdem tiež s panikou na kontolu v pondelok, už teraz mám žalúdok stiahnutý, ked neviem, čo ma čaká...
naposledz, ked som šla do tehotenskej poradne, tak to skončilo kyretom, ja sa budem teraz asi báť celé tehotenstvo

luciferkax
25. feb 2016

@lindt ja beriem dvakrát denne, vraj by sa nemal vysadiť, ked ho berieš, skôr, ako v 12 tt, od ukončeného 12 tt ho už nie je potrebné brať...

luciferkax
25. feb 2016

@lenkaoravcova a to ti robili už po prvom potrate vyšetrenia? či ako ti zistili, že máš hustú krv?

cammeronka
25. feb 2016

@luciferkax no vsetci hovoria, ze treba mysliet pozitivne, len keby to bolo take lahke 🙂 a ja celkovo nemam rada lekarov..no bude to tazke rano..v pondelok budem na teba mysliet 🙂

lenkaoravcova
25. feb 2016

@cammeronka urcite zospodu

lenkaoravcova
25. feb 2016

@luciferkax ano mam vyborneho gynekologa nic nenechal ns nahodu a poslal ma hned

eva2809
26. feb 2016

Ahojte baby.Nie je tu nahodou niekto,kto berie tabletky betaloc??ak ano ozvite sa mi.dakujem.

cammeronka
26. feb 2016

Tak prva navsteva doktorky za mnou 🙂 podla sona som 8tt+2 (podla ms 7tt+6), mimino ma 1,82cm a pocula som bit srdiecko 😍😍😍 dalsia kontrola v 12tt plus odbery plus knizka 🙂

luciferkax
26. feb 2016

@lenkaoravcova tak to je super, u nás nehrozí asi :D :D

lenkaoravcova
26. feb 2016

@cammeronka gratulujem tak to je mwdzi nami 1 den

pampuliska
26. feb 2016

caute baby, ja mam sce TP 26.9.2016, ale myslim, ze sa to potiahne do oktobra 🙂 Toto bude nase 1.babatko, velmi sa s manzelom tesime. Nevolnosti nejak extra nemam, len citim vsetky pachy ako superman :D Drzim vsetkym palce, nech to dotiahneme do uspesneho konca!

tatiana305
26. feb 2016

ahojte baby, a mate niektora už aj menšie brusko? lebo ja mam síce druhe tehotenstvo a vraví sa ze druhy krat ide brusko von skorej..ale aj tak sa mi zda dake velke vzhladom na tt.a neda sa mi uz ani stiahnuť už aj nohavice ma tlačia 😅 🙄

zuzka71291
26. feb 2016

@tatiana305 noo, ja som este len 6tt+3 a mam pocit, ze uz mam brusko...najprv sa mi vsetci smiali, ze v kolkom mesiaci uz som, kedze som vecer taka nafuknuta, ale aj cez den mi uz vytrca brusko. a ja teraz nwm ci to som tak pribrala alebo uz ide ozaj o tehotenske, ale citala som, ze niektore baby maju uj uz aj v 6tt a este som nizka ku tomu a to sa vravi, ze vykukne brusko skor...🙂 a taktiez ho nwm stiahnut ako kedysi...

suz20
26. feb 2016

@zuzka71291 ja cakam tretie a zatial sa mi zda,ze ho este nie je tak vidiet, len ja citim na niektorych veciach,ze uz tlacia....ale pri druhom som ho mala vonku hned

zuzuzuzka
26. feb 2016

@bubu62 ahoj pridate aj mna do sukromky? Termin mi vychadza 2.11, ale mozno to bude skor

zuzuzuzka
26. feb 2016

@tatiana305 aj mne sa zda, ze mam brucho obrovske....taka som nafuknuta, nechapem z coho :/ brucho ma stale boli :/

Nasadili ste si aj nejake vitaminy?

cammeronka
26. feb 2016

@zuzuzuzka mne prave dnes gyn povedala, ze netreba ziadne vitaminy..ze je to len farmaceuticky tah..tak neviem

zuzuzuzka
26. feb 2016

@cammeronka lebo ani mne nehovorila o vitaminoch nic...a ja som sa jej zabudla spytat 🙂 tak vidis...ked som mala 22 a prvykrat tehu vtedajsi doktor mi hned naordinoval vitaminy....preto sa pytam 🙂 doba sa zmenila a neviem, co je teraz "trendy". A neberies ani kys.listovu? Vobec nic? Lebo ja absolutne nic