Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@janifer ou, tak to ti nezavidim a tebe aj malemu drobcovi prajem skore uzdravenie!
Chcem sa spýtať baby už vám brali krv? Myslím tie 4 skúmavky. Mne chcú už teraz V 8 tt ale čítam že sa až V 12 tt.dakujem ak odpoviete;)
@weru3ka ja idem buduci piatok to uz budem 9+0
@weru3ka ja idem na krv v 12tt, 24.3. a hned rano plus moc mam
priniest..tiez neviem, co vsetko sa bude robit..
@weru3ka. Ja idem zajtra do poradne a už zajtra mi bude brať krv,začínam 9tt, berie sa na hormóny, železo,toxoplazmozu, aids a pod.tuším celý krvný obraz
Zajtra ráno držte všetky palce!!!
@luciferkax uz teraz drzim 🙂
Tehulky ahojte, aj vam sa tak mastia vlasy? O unave celodennej ani nehovorim-ja vo vseobecnosti akcny clovek, mam chut len lezat a non stop zyvam.. No a ked sa nahodou pozriem do zrkadla-brrr, to kto tam je? Jacmen na oku (po100rokoch), spominane mastne vlasy, kvalita pleti 0 bodov...) nevadi. Dufam, ze babatko vnutri si berie, co treba;) nestazujem sa, len chcem vediet, ze nie som sama;))))))))
@evelina1607. A sa zas musím pochváliť, tak ako pri kazdomojom tehotenstve, mi aspoň na toto obdobie zmizlo akné a vlasy nemusím umývať každý deň 🙂 ale.únava chytila aj.mňa, o deviatej poslušne spim 🙂
@evelina1607 no, ja mam tiez mastne vlasy, ale posledny mesiac si pri kazdom umyti davam iny sampon :D plet je tiez hrozna, ale to byva casto.
@evelina1607
@luciferkax
@stevvvka no tak mne pripada, ze ja uz mam vsetky "priznaky" okrem zvracania 😀 vlasy ? Mastne uz asi po 3 hodinach. Plet, to som uz spominala v skupine, hroza des. Sami bolavy pupak...cerveny, nejde s nim nic. Aj na krku,na chrbate, vo vlasoch a hlavne na krku a tvary ☹ a unava ma tiez dostala ☹ spim stale. Rano sa zobudim, "fungujem" asi dve hodky a uz zasa spim, a po obede to iste. Nedokazem stat na nohach viacej ako hodinu ☹ (doma je taky bordel) ☹
@hviezdicka236. Bordel mám doma aj ja,nie som schopná ani po raňajkách upratať, cítim sa z toho mizerne, ako lenoch, že niektoré ženy chodia do práce a ja nie s.schopná urobiť pár krokov
@luciferkax
@hviezdicka236
keby ste videli ten bordel u mna....a to zatial nemam deti, a do prace uz nechodim....
@hviezdicka236 baby vy aspon mozete spat kedy chcete ja chodim do prace a doma mam dve deti a dom o ktory sa musim postarat ale vecer pekne o deviatej spinkat
@lenkaoravcova Ja mám tiež dve deti,ale dopoludnia, kým rozchodim nevoľnosti, sú v škole a.v škôlke 🙂) a chodia o pol9spat, ja s nimi :-P
A tu prácu,fuuuuu, neviem, či by som zvládla
@luciferkax ja pracujem odkedy ma manesi syn rok cize uz som zvyknuta
ahojte kočky.... ja mám prvé aj kontrolné sono už za sebou, sme momentálne 8tt+1, na kontrole keď sme boli 7tt+4 nám už krásne bilo srdiečko.... bola som na krv a dostali sme už aj tehotenskú knižku, poradňa je naplánovaná na 10. 03. tak dúfam, že bude všetko OK, 🙂 veľmi sa tešíme..... príjemné tehuľkovanie.... a krásny deň, 🙂

@lovely_choice ja som bola nakoniec vo stvrtok u doktora, takze mam veelmi slabu prechodenu vaginalnu mykozu, liecila som sa na zaciatku Canestenom ( hned po pocati!!!) 1 tabletka z toho 6ks balenia, potom sedacie kupele v tea tree oil, vnutorne cesnak aspon 2x denne a bez sladkeho... Doktor na ten Canesten nepovedal, zeby bolo zle, ze ten sa moze. Ale z vysetrenia videl maly zapal na krcku maternice, kazal dobrat Canesten tych 6 tabletiek. V lekarni som si este vypytala Candistop, je to vyborne, myslim ze to dost zabera. Takze ta citlivost v prsnikoch mohla byt aj ta kvasinka! No a co je uuuplny bonus, tak sa mi dojceny syn vyhadzal! Tiez ma chudak kvasinku, tym estrogenom nabitym mliekom mu fakt "pomaham". On bol pred mesiacom na ockovani MMR, cize asi aj zataz na organizmus, narusena crevna mikroflora... Liecime sa teda spolu probiotikami a mame bezlepkovu protikvasinkovu dietu! Cez vikend som piekla prvy chlieb bez kvasnic. Podaril sa.
Zienky a na unavu ja odporucam domace prace, chytit vysavac, umyt okno...tiez mam nizky tlak a takto si ho fantasticky zvysujem 🙂)
Doktorovi hovorim, ze stale dojcim, nijako na to nereagoval. Inak tie kontrakcie uz dost presli, ked to bolo zle, dala som si aj magnezium, doktor ze fajn to sa moze, to zrelaxuje maternicu