Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@lovely_choice pri prvom synovisom tehotenstvo nijako nevnímala, nebolo mi zle, dokonca som maturovala a robila si vodičák a stihla sa aj vydať, a všetko som vládala..
Pri druhom synovi som zvraacala, veľa som schudla... bola som KO a ešte som mala na krku aj dvojročného synčeka a hladných chlapov, kedže sme prerábali dom 😀 😀 😀 dvakrát som si bola po infuzku na pohotovosti, aby som vlastne prežila :D kedže bolo leto a mne zleeeeeeeee, po 12 tt sa to síce zlepšilo, ale jesť som začala až po piatom mesiaci,a j to osm sa stihla vyžrať na plus 12 kg 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak cakam v nemocnici na ultrazvuk
Vcera dom zacala spinit.Mali ste to niektora? Hnedy vytok...CCA 7tt.
@uknovacik
drz sa snad bude vsetko ok a daj nam vediet
Tak odchadzam zo skupiny,drzte sa
@uknovacik ☹ ,mrzi ma to a prajem rychle zotavenie
Baby, drzala som sa celkom fajn, zeleninka, ovocie, polievky. Same lahke, zdrave....vcerasom dostala taku chut na sladke, ze az, nastastie sa poznam a radsej doma nic nemavam.... ale dnes, zapredala by som vsetkych pre kus cokolady, nurila som po vsetkych kutoch az som nasla styri medovniky - nepodarky od vianoc, tak si lamem zuby....a som si ista ze do vecera zdemolujem este sacok pudingu, co mi ostal...ovocie nepomaha, proste to nie je dost sladkeeee... poradte nejaku sladkost, co nema az tolko kalorii...nejake mensie zlo
@eva2809 ja varím iba extra rýchle jedlá, bo kým dovarím polievku či omáčku, už mi smrdí :D :D
Nam zvysiila knedla od nedele, zajtra ju musim spracovat vo vajicku, taksom si odkrojila tenky kus, trocha pokvapkala maslom, jemne posypala grankom a parena buchta bola na svete 🙂 zahnalo chut na sladke minimalne dozajtra, uvidime akosa zobudim rano
@luciferkax veru...tazke to stravovanie teraz:(ale keby mi tak niekto navaril,to by bolo fajn...
Ahojte baby, aj ja sa sem pridam, mam termin 28.oktober 🙂
Ako ma dnes boli hlava:( auuu
Baby chcela som sa opytat,tie ktore ste uz v zamestnani oznamili tehotenstvo,poradite mi,ako to napisat???
@eva2809 ja som nasla na nete taku predlohu, ze hore volo moje meno, potom zamestnavatel na pravo a pod tym vec:oznamenie podla nejakeho zakonika a tam cislo. a pod to som nasla taku vetu ohladom toho ze teda oznamujem ze som tehotna, ze prosim o uvolnenie na potrebne kontroly, a predpokladany termin porodu. A k tomu som prilozila potvrdenie od dr. Vtedy som este nemala knizku. Ked uz mas knizku tak prefotis prvu stranu a dolozis tu 🙂 skus tie predlohy najt na nete 🙂
@eva2809 mna bolela tri dni vkuse. Ani neviem ako to preslo.lezat.lezat.spat.a nakoniec mi pomohli asi dva paraleny naraz. Ale ak zatial netreba.nedavaj.ja somnuz bola zufala.
@eva2809 https://www.modrykonik.sk/oznamenie-tehotenstva...
Podla tohoto som to robila 🙂 len si pomenis udaje ako potrebujes, a hlavne vytlac dva krat a jedno podpisane od sefa si nechaj 🙂
@stevvvka ja si dnes idem upiecť koláč ... tvaroh dávam clever z billy do toho vajcia, med alebo cukor , BIO puding vanilka z DM a na vrch posypem ovocim maliny, čučoriedky a poprípade aj čokoládou posypem
@sivamyska1 mnam
@stevvvka zaženie chuť na sladké a je to v podstate zdravé

@loika no som zvedavá, čo mňa čaká..