icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

kjanka86
14. mar 2016

Je tu aj nejaka tehulka z kosic? 🙂

tintin79
14. mar 2016

@kjanka86 ahoj ja som z Košíc- Furča, 🙂

janifer
14. mar 2016

Babyy tak ja som práve preletela byt s vysavačom hore-dole, kým mi syn spí.. a stále sa dojčíme, niektoré dni sú o držku, niekedy je to len párkrát za noc, neviem či mu idú 5ky zuby, alebo to on už cíti, že iné mlieko a je ho menej...hryzie až až. No a som zvedavá, ako budem večer vzdychať po tom vysávaní. Začínam baliť na velkonočnú dovolenku, včera mala práčka 5 dávok (nedela-nenedela, v meste najmenšia prašnosť).

kjanka86
14. mar 2016

@tintin79 ahoj ja terasa 🙂 trosku dalej ale nevadi.. kedy mas termin?

loika
14. mar 2016

@cammeronka ja som to spravila tak ze som kupila male novorodenecke ponozticky kazdemu vlozila do hlbokeho taniera a schovala pod servitku ;) to bolo radosti ked sa sla nalievat polievka ;D

cammeronka
14. mar 2016

@loika jej to je super napad 🙂 urcite boli prekvapeni..my sme dali robit tortu ze napol modru napol ruzovu a na vrchu bude sediet kinderko s napisom pridem v oktobri 🙂

loika
14. mar 2016

@cammeronka tak to je tiez perfektne ;)

cammeronka
14. mar 2016

@loika no uz len nech je toho 24.3. na prvej poradni vsetko ok 🙂

loika
15. mar 2016

@cammeronka ja idem až 11.4 :( na druhú poradňu, na prvej sme ešte nemali srdiečko tak dúfam, že teraz je všetko o.k a budem počuť ako silno bije 🙂 a že je všetko tak ako má byť 🙂.
Zle mi je statočne ale chvalabohu zatiaľ nevraciam. Musím každú hodinu niečo do seba dať

cammeronka
15. mar 2016

@loika ja som tiez nevracala, iba tazky zaludok a vlci hlad, plus hrozna unava, zajtra zacinam 12tt a citim trochu zlepsenie..tak dufam, ze to pomaly prejde..mna cakaju tie odbery a merania o tyzden, tak som zvedava ako dopadneme 🙂

lenkaoravcova
15. mar 2016

@cammeronka mne uz tiez tie nevolnosti ustupili obcas este z rana a na vecer ale je to lepsie ja som uz mala odbery pred vyse tyzdnom a poradnu mam v pondelok prvu

cammeronka
15. mar 2016

@lenkaoravcova to je dobra sprava 🙂 tak verim, ze druhy semester uz bude lepsie..ja to mam naraz vsetko aj prvu poradnu aj odbery, a na tie odbery si musela byt nalacno?

lenkaoravcova
15. mar 2016

@cammeronka ano nalacno

tintin79
15. mar 2016

@kjanka86 12. 10. 2016 - dnes som bola ráno u lekára lebo ráno som mala hnedý výtok.... našťastie všetko v poriadku, drobček si v brušku užíval, srdiečko krásne bije.... tak sa teším, 🙂
a Ty kedy máš termín, 🙂

loika
15. mar 2016

@cammeronka tak dúfam, že aj mne to prejde. Lebo po nedeľňajšom spoločnom obede, keď sme našim oznámili, že čakáme bábo nemôžem cítiť kyselú kapustu a mäso, ktoré som pripravovala 😀

kjanka86
15. mar 2016

@tintin79 juj tak to verim e sa tesis, ja uz sa neviem dockat kedy pojdem na poradnu az 7.4boze a termin mam 28.oktobra 🙂 to je tvoje prve babo? moje ano 🙂

kochanka
15. mar 2016

Jaj po dlhom case mi je dnes na figu. Doobeda som ako mechom prastena. Zajtra asi zaspim v robote. Navyse moja dcera zacala strajkovat a uz o pol siestej vstava ze je vyspata. Som vymzmykana

nikolajka2
15. mar 2016

ahojte baby- je tu niektora z Vas z Ba?

lenkaoravcova
15. mar 2016

@nikolajka2 ja som z ba

luciferkax
15. mar 2016

Ja sa.cítim posledné dva dní celkom dobre,možno.to bude tým,že krpec ma.chrípku a celé dní s ním ležím v posteli a nemusím do škôlky ráno ani poobede :-P

tintin79
15. mar 2016

@kjanka86 ja mám tiež poradňu 07. 04. ale predtým idem 30.03. na kombinovaný test do Šace k MUDr. Dosedlovi..... ja už mám doma 13,5 ročnú dcéru takže budem mať veľkú pomocníčku.... ale s mojím manželom je to naše prvé spoločné bábo... 🙂

nikolajka2
15. mar 2016

@lenkaoravcova - ahoj , super , tesim sa , aspon si mozeme poradit ,ze co a ako v Bratislave -kde kupit veci na male, porodnice ,doktori. Ale visim,ze ty uz v poradi cakas tretie? tak ty mas uz vsetko zmaknute aj s dobrym prehladom. J a cakam moje prve vytuzene baby 🙂

lenkaoravcova
15. mar 2016

@nikolajka2 rada poradim obe deticky mi rodil moj doktor v Ruzinove a urcite pojdem znova 🙂 tak sa kludne pytaj potom

karin143
15. mar 2016

@lenkaoravcova ahoj 🙂 pozeram, ze mas dvoch podarenych syncekov 🙂 a toto tretie tehu ako zvladas? Je ine ako tie dve? Lebo ja mam 13mesacneho synceka, a cele tehu mi bolo super a teraz uplny opak...stale ma napina a boli hlava...som v 11tt. Tak som zvedava ci nahodou sa nam nepodarilo aj dievcatko 😉

lenkaoravcova
15. mar 2016

@karin143 no je to mozne ja som otehotnela ked maly prvy syn 8 mesiacov takze som to ani nestihala riesit, zle mi bolo intenzivne tak 3-4 tyzdne teraz je to uz celkom fajn ale negrcala som, mne je to uprimen jedno budem vdacna aj za tretieho chlapceka. Teraz mi je najlepsie ked jem malo a pravidelne

zvedavabuduca
16. mar 2016

@nikolajka2 aj ja som Bratislavčanka, tiež prvorodička 😊

kjanka86
16. mar 2016

@tintin79 a to je aky ten kombinovany test? to mas super ze mas taku pomocnicku, ja cakam prve babo tak sa velmi tesime s priatelom ze sa rozrastieme konecne 🙂 minuly rok v lete som v 5tom tyzdni predcasne potraila tak dufam ze teraz uz bude vsetko ok..

tatiana305
16. mar 2016

Ahoj dievčatá, ja som sa tu dlhšie neukázala lebo som ležala doma na PN - chrípka a bohužiaľ museli byť aj antibiotika :( do toho stále žalúdok na vode. Neviem ako vy,ale mne sa to nechutenstvo a zvracanie zhoršuje...čo by som čakala že už by mohlo pomaly aj ustupovať 😒 21.3. ideme konečne na sono a na odbery...teším sa veľmi a aj sa trochu bojím. Avšak už nutne potrebujem tú tehotenskú knižku, lebo v robote to už dlho neskryjem a tváriť sa že som pribrala sa dlho neda :D

8adriana8
16. mar 2016

@zvedavabuduca
@nikolajka2
tiez sa hlasim k prvorodickam z BA 🙂

8adriana8
16. mar 2016

@tatiana305 mne prave nevolnosti ustupuju uz od zaciatku tyzdna,,,tak snad bude vsetko ok....v podnelok idem na kontrolu, odbery a asi sa zastavim aj na sono :D a v praci neriesim nech si myslia ze som iba pribrala...sa spýtaju až ked bude vidiet ze je to tehu brusko :D..ja sa obavam leta bez klimi v kancli :(...to sa asi hodim PN