Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Babyy tak ja som práve preletela byt s vysavačom hore-dole, kým mi syn spí.. a stále sa dojčíme, niektoré dni sú o držku, niekedy je to len párkrát za noc, neviem či mu idú 5ky zuby, alebo to on už cíti, že iné mlieko a je ho menej...hryzie až až. No a som zvedavá, ako budem večer vzdychať po tom vysávaní. Začínam baliť na velkonočnú dovolenku, včera mala práčka 5 dávok (nedela-nenedela, v meste najmenšia prašnosť).
@cammeronka ja som to spravila tak ze som kupila male novorodenecke ponozticky kazdemu vlozila do hlbokeho taniera a schovala pod servitku ;) to bolo radosti ked sa sla nalievat polievka ;D
@loika jej to je super napad 🙂 urcite boli prekvapeni..my sme dali robit tortu ze napol modru napol ruzovu a na vrchu bude sediet kinderko s napisom pridem v oktobri 🙂
@cammeronka tak to je tiez perfektne ;)
@loika no uz len nech je toho 24.3. na prvej poradni vsetko ok 🙂
@cammeronka ja idem až 11.4 :( na druhú poradňu, na prvej sme ešte nemali srdiečko tak dúfam, že teraz je všetko o.k a budem počuť ako silno bije 🙂 a že je všetko tak ako má byť 🙂.
Zle mi je statočne ale chvalabohu zatiaľ nevraciam. Musím každú hodinu niečo do seba dať
@loika ja som tiez nevracala, iba tazky zaludok a vlci hlad, plus hrozna unava, zajtra zacinam 12tt a citim trochu zlepsenie..tak dufam, ze to pomaly prejde..mna cakaju tie odbery a merania o tyzden, tak som zvedava ako dopadneme 🙂
@cammeronka mne uz tiez tie nevolnosti ustupili obcas este z rana a na vecer ale je to lepsie ja som uz mala odbery pred vyse tyzdnom a poradnu mam v pondelok prvu
@lenkaoravcova to je dobra sprava 🙂 tak verim, ze druhy semester uz bude lepsie..ja to mam naraz vsetko aj prvu poradnu aj odbery, a na tie odbery si musela byt nalacno?
@cammeronka ano nalacno
@cammeronka tak dúfam, že aj mne to prejde. Lebo po nedeľňajšom spoločnom obede, keď sme našim oznámili, že čakáme bábo nemôžem cítiť kyselú kapustu a mäso, ktoré som pripravovala 😀
Jaj po dlhom case mi je dnes na figu. Doobeda som ako mechom prastena. Zajtra asi zaspim v robote. Navyse moja dcera zacala strajkovat a uz o pol siestej vstava ze je vyspata. Som vymzmykana
ahojte baby- je tu niektora z Vas z Ba?
@nikolajka2 ja som z ba
Ja sa.cítim posledné dva dní celkom dobre,možno.to bude tým,že krpec ma.chrípku a celé dní s ním ležím v posteli a nemusím do škôlky ráno ani poobede :-P
@lenkaoravcova - ahoj , super , tesim sa , aspon si mozeme poradit ,ze co a ako v Bratislave -kde kupit veci na male, porodnice ,doktori. Ale visim,ze ty uz v poradi cakas tretie? tak ty mas uz vsetko zmaknute aj s dobrym prehladom. J a cakam moje prve vytuzene baby 🙂
@nikolajka2 rada poradim obe deticky mi rodil moj doktor v Ruzinove a urcite pojdem znova 🙂 tak sa kludne pytaj potom
@lenkaoravcova ahoj 🙂 pozeram, ze mas dvoch podarenych syncekov 🙂 a toto tretie tehu ako zvladas? Je ine ako tie dve? Lebo ja mam 13mesacneho synceka, a cele tehu mi bolo super a teraz uplny opak...stale ma napina a boli hlava...som v 11tt. Tak som zvedava ci nahodou sa nam nepodarilo aj dievcatko 😉
@karin143 no je to mozne ja som otehotnela ked maly prvy syn 8 mesiacov takze som to ani nestihala riesit, zle mi bolo intenzivne tak 3-4 tyzdne teraz je to uz celkom fajn ale negrcala som, mne je to uprimen jedno budem vdacna aj za tretieho chlapceka. Teraz mi je najlepsie ked jem malo a pravidelne
@nikolajka2 aj ja som Bratislavčanka, tiež prvorodička 😊
Ahoj dievčatá, ja som sa tu dlhšie neukázala lebo som ležala doma na PN - chrípka a bohužiaľ museli byť aj antibiotika :( do toho stále žalúdok na vode. Neviem ako vy,ale mne sa to nechutenstvo a zvracanie zhoršuje...čo by som čakala že už by mohlo pomaly aj ustupovať 😒 21.3. ideme konečne na sono a na odbery...teším sa veľmi a aj sa trochu bojím. Avšak už nutne potrebujem tú tehotenskú knižku, lebo v robote to už dlho neskryjem a tváriť sa že som pribrala sa dlho neda :D
@zvedavabuduca
@nikolajka2
tiez sa hlasim k prvorodickam z BA 🙂
@tatiana305 mne prave nevolnosti ustupuju uz od zaciatku tyzdna,,,tak snad bude vsetko ok....v podnelok idem na kontrolu, odbery a asi sa zastavim aj na sono :D a v praci neriesim nech si myslia ze som iba pribrala...sa spýtaju až ked bude vidiet ze je to tehu brusko :D..ja sa obavam leta bez klimi v kancli :(...to sa asi hodim PN

Je tu aj nejaka tehulka z kosic? 🙂