Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@weru3ka Och to ma.mrzí ☹ aj si zmenila stravu, máš.dosť probiotik? Neviem či práve atb ti pomôžu, ja práve po nich mám vždy mykozu
@weru3ka fúúha, ťažko sa to číta, a nie žeby som to mala ešte mala prežívať. Nemusíš sa vôbec ospravedlňovať, človek sa potrebuje niekedy zdôveriť. Zapamätaj si však jedno SI ŽENA a my ženy zvládneme všetko. Máš to teraz ťažké, ale príde čas, keď si na to ani nespomenieš. Prajem ti zo ♥ všetko dobre, nech všetko dopadne na 1*...nech sa vyliečiš a veľa síl drobcovi, aby zvládol všetky tie antibiotiká.. A k tomu, že si sa chcela .... no nevyjadrujem sa. Más syna, venuj sa jemu 🙂 a isto neľutuj, že si sa dala na druhé. Pamätaj, že sú ženy, ktoré by dali čokoľvek za to, aby mali aspoň jedno bábo. A tebe behá po dome jedno, a dokonca aj pod srdiečkom nosíš ďalšie 🙂 prajem všetko dobre. Veľa síl a pozitívnej energie 🙂
@matulikm Ďakujem za krásne slová veru každý deň keď som S mojím syncekom si poviem že mi to zato stojí stále ho obijman A pusinkujem strašne mi pomáha psychicky dokonca si ho občas brata K doktorovi so sebou ako takú podporu on je strašné Dobrý 🙂 len mam strach strašný že sa mi narodí nezdravé bábätko A ja si to budem vyčítať. Úplne sa mi Koli tým veciam obrátil život V obchode som nebola tri týždne A návšteva chodí K nam čo sa mi nedá prejsť uvidíme hádam mi pomôžu už tieto antibiotiká budem už šťastná A spokojná lebo ma moje detičky A manžel potrebujú. Ďakujem že si mi odpisala
@weru3ka sme len ľudia, každý z nás sa dostane do situácie, kedy ozaj nevie čo ďalej. Ale podľa toho čo píšeš, tak od synčeka máš veľkú podporu 🙂 čo je zlaté, a ty tu ozaj musíš byť pre neho, pre manželíka, a dokonca aj pre malú fazuľku pod ♥. Píše sa mi to ľahko, ale prvé čo ty musíš urobiť je MYSLIEŤ POZITÍVNE...negatívna energia ešte nikomu nepomohla. Skús myslieť len na dobré veci, na to, čo ťa robí šťastnou, spokojnou, vysmiatou...zlými myšlienkami si to zlé len privoláš (aspoň ja to tak vidím) stále hľadaj len to dobre...lebo vo všetkom sa dá nájsť aj kuštik dobra 🙂 uvidíš, svet bude krajší 🙂 máš zdravotné problémy, ale na druhej strane máš doma chlapov, oporu, nie si sama 🙂 ja v tom vidím len a len dobre veci 🙂 a pamätaj, všetko zle zmizne....je to len o nás, ako to zvládame, a či dovolíme zlej situácii aby nás položila...a ja verím, že teba nepoloži 🙂 ♥
@weru3ka verím, že je to pre Teba veľmi ťažké ale musíš veriť a určite bude všetko v poriadku ale aj ja som sa naučila, že pozitívne myslenie je veľmi dôležité, 🙂 máš krásneho synčeka skvelého manžela musíš sa tešiť z krásnej rodinky do ktorej onedlho pribudne ďalšie slniečko a určite bude zdravučke, 🙂 držím place, 🙂
@luciferkax to bude fotomodelka, alebo fotomodel 😉 to naše zase šimrikovalo rúčkami ako to dr. nazvala, som sa smiala že mi kývalo 🙂
@stevvvka no ja to tiez takto postupne chcem aj ked sa vravi ze sa nema dopredu ale podla mna je to hlupost. A aky sa ti paci ? mas nejaku znacku vyhliadnutu? Mna celkom oslovili camarelo alebo bexa line.. ten bexa som videla aj nazivo je fajny vysoky presne pre mna kedze ja mam 180cm 🙂
Nemam este noc vyhliadnute, od jednej kamaratky mam odporucanie na britax trojkombinaciu, nevie si ho vynachvalit. Ja si chcem popozerat ake sa mi pacia, ale tak zatial nekupujem nic, nakoniec mozno nebudem musiet a posunie mi kociar sestra...aj kopec veci...a urcite podostavam vela od nasich, ti sa tesia na vnucatko
My sme mali tento a bol skvely, ostava aj pre druhe babo 😉
http://www.brendon.sk/Products/Details/54257
@stevvvka
@kjanka86
@kjanka86 Ja s videla nazivo Camarelo a na.môj vkus taaazko ovladatelny, tvrdý a športová časť malinka
@weru3ka uff moja toto poznam, spominam si, ze ja som si rano a vecer natrela spodok kokosovym olejom, ak bolo treba zasla som aj malinko dnu, a tiez za lyžičku zjesť. Je to na mykozu skvela zbraň. tiez nepouzivaj ziadne mydla, vecer len osprchuj zospodu takou studensou vodou - tiez to skvelo ulavuje od tej bolesti. hlavne nestresuj, ten stres je horsi ako Antibiotika, alebo mykoza. drzim silno palce!
Cawte kocky. Chcem sa spytat ci mavate problem zo zavratami. Ja sa citim v pohode a zrazu cez den na mna pride z nicoho nic "mdloba". Zacne sa mi tocit v hlave a citim sa akoby som bola po opici 🙂 🙂 pracujem v kancelarii teda nemam namahavu pracicku. Vobec neviem co s tym. Merala som si aj cukor aj tlak a vsetko v pohode bolo.
ja si spravi vylet do polska asi na kociarik lebo mi vraveli zname ze tam kupim za ovela mensiu cenu 🙂
@sillvinkka Ahoj aj ja zvyknem mat take pocity a vkuse si meriam tlak ci nemam nizky ale nemam..
@kjanka86 takze si podobne na tom...a pomaha ti nejaky osvedceny trik na zmiernenie? Ja sa hlavne bojim aby ma to nechytilo pri soferovani napriklad
@sillvinkka tak ja mam vyhodu asi tu ze nepracujem cize ked mi je blbo si lahnem 🙂 ale mne napriklad lekarka vravela ze mam pit kavu aby som nemala nizky tlak aj ked je pravda ze teraz mi kava nechuti tak obcas si mam namiesto toho dat aspon coca colu trosku..
inak aj obdivujem tie z vas ktore dokazu chodit teraz do prace, ja som musela skoncit lebo som aj mala narocnu pracu ale aj kedy som v kancli mala sediet si to neviem predstavit, teraz uz je to trochu lepsie ale ked som bola v tom 6 a 7tt tak som nevladala ani vstat a riady umyt takze fakt vas obdivujem.. a hovori ze tehotenstvo nieje choroba ale ani prechadzka ruzovou zahradou zas :D
@kjanka86 Ahoj 🙂 no ja som mám tiež s týmto veľký problém ja síce chodím do práce a robím v kancli ale teda zelená tu sedím za compom od rana do poobedia a teda neni to bohviečo. po príchode domov sa zmôžem len na spanie a doma to vyzera katastrofálne akoby bomba padla 😠
@tatiana305 ja som na tom presne rovnako... v praci za kompom predychavam a na obede sa tvarim ze mi je fajn. Doma uz len lahnem a spim. Max co zvladnem je co to nakupit a ked uz fakt treba tak umyt riad, trocha upratat alebo dat prat. Myslela som ze sa to bude zlepsovat ale zatial vobec. 😒
@kjanka86 nuz ked musis tak musis 🙂 ja chodim do prace a do toho sa staram este o dve deti, tiez mi nie je vzdy dobre ale neni na vyber
no ja som si povedala ze radsej sa uskromnime pretoze ja som robila doteraz casnicku a 14hodin behat na nohach by som teda nezvladla :( dufam ze mi vyjde nejaka podpora aspon uz ked cigani dostavju vsetko tak snad aspon daco ten stat da aj mne :D
Ďakujem vás všetkým za podporu bolo to pre mňa ťažké obdobie trvali vyše mesiaca aké konečne mi včera pomohli tie antibiotiká na baktérie V moci čo mi našli A hneď sa mi uľavilo. To je úžasný pocit už som aj zabudla aké to normálne chodiť hneď ma manzelik pozval večer na pizzu bolo to krásne konečne úst niekde inde ako K doktorom.baby fakt to zdravie je najdôležitejšie🙂 dúfam že teraz už po dobrá ti nedostanem mykozu. Dnes dobieha zameskane už mi beží druhá práčka kúpeľňa vy dezinfikovať A ešte vysávanie juj som šťastná🙂 dakujem
@kjanka86 musim vyskusat tu kavu aj ked mi tiez nechuti velmi a ta voooma uffff premahat sa musim riadne 🙂 ja mam nastastie v praci aj postel tak ked tu nikto nie je mozem si trosku oddychnut 🙂
@sillvinkka tak to mas super teda ked mas postel 🙂 mne tiez kava teraz nechuti tak ked skus si trosku coly dat mne vravela lekarka ze mozem to miesto kavy 🙂 to tiez obsahuje kofein tak ti dvihne trochu tlak 🙂aj energiu doda snad..
@kjanka86 ja som sa v siedmom supla na PN, lebo som nevedela drzat oci otvorené. teraz mam aspon lahsich pacientov, ale obcas ked pacient cvičí sam, tak sa musim premahat, aby som nezaspala v sede 🙂 🙂 no a doma je uz moj muz zvyknutý, ze po veceri sa somnou uz velmi neporozprava 🙂 snad sa mi uz o tyzden zacne vracat energia
Super dakujem krasne....hadam nam to postupne prejde a budeme fit a uzivat si to 🙂
Čaute kočky, pripájam sa, termín 6.10. Chcela by som sa opýtať, cítite už pohyby?
@77endyka Ahoj 🙂 ja mám podľa poslednej MS termin 13.10 ale podľa ultrazvuku už 08.10 ale pohyby ešte necítim. ešte asi treba čas. brusko mi však vyhuplo posledný týždeň dosť výrazne.

@kochanka Hahaha,takže problém vyriešený, do tretice bude chalan :-P :-P. Minule s sa.zasmiala, lebo jánošíka vraví.že už zistila najpresnejsiu metódu zisťovania pohlavia. .ja sa teším,že akú a ona zadrie: pôrod