Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@shmorica hopkať na lopte sa v tehotenstve neodporúča, skôr "gulanie" zo strany na stranu : D :D :D
jat eraz necvičím, nevládzem, nemám chuť a silu, občas sa aspon ponaťahujem, nech nestvrdnem
No dievčatá dakujem za rady tak asi zacnem prehadzkami pripadne natahovackami lebo mi cvičenie chýba len ked po veceroch nevolno velmi nepomaha.
A este otazka tym ktorym byva zle uz sa vam to upravuje? Verim ze kazdym dnom tie nebolnosti skocia a dufam ze dnes je posledny den 🙂
@shmorica ja cvicim uz 3 roky a necedela by som bez toho byt. Cvicim s trenerkou a prisposobuje mi cviky tehu. A neprestanem kym ma neroztrhne. Ale prve 3m mi byvalo zle tak som zvolnila. Teraz ale makam lebo je to dobre pre mna a aj pre krpca. A porod musim zbladnut lepsie ako pred 5 rokmi. A verim ze mi cvicenie pomoze.
@zuzka71291 nam uz bolo povedane ze dievxatko bola rozcapena hh;)tak dufam ze jej tam nieco nenarastie na dalsej poradni;)
@shmorica ja zajtra začínam 17 tt a už sa cítim lepšie, aj ked stále ma občas natiahne :D :D
Ahojte kocky 🙂 mam taku otazocku... Kolko ste doposial pribrali? Ach... Ja sa snazim aj hybat aj jest zdravo a uz skoro tri kila plus a to je este len koniec 15teho tyzdna 😀
Ja som na konci 15 tt a pribrala som len 0,5 kg, ale v prvom trimestri som schudla 3,5 kg.Bruško ale už trošku mám, aj keď to vôbec nieje vidno🙂 pri prvom tehotenstve som sa na začiatku 5 mesiaca vydávala a tiež skoro nič... Potom som to dobehla, išla som rodiť o 25 kg ťažšia 😀
@lienka182 ja končím 16 tt a som nap ôvodnej váhe :D :D
počas choroby a prvého trimestra som dva kilá schudla a tie som akotak dobehla :P
ale nestresujem, pri druhom to tiež takto bolo a stihla som nabrať dalších 12 😔 😝 😀
@lukamka
@zuzhe
@seki11
@luciferkax
😀 no vidím, že zatiaľ vediem 😀 dúfala som, že priberiem tak do 15 kíl, ale teraz už začínam pochybovať 😀
@lienka182 po porode zhodis neboj sa nic 🙂 ja som tiez stale na povodnej vahe, ale aj pri prvej dcerke som len 6 kg pribrala, lebo zle mi byvalo dost, teraz mi je len sem tam zle, poobede dam len ovocie do seba, nic nechuti
@lienka182 veru, základ je zdravé bábatko, u mna kilá vždy šli dole samé po pôrode :D
Tiez koncim 15 tt a zatial 2,5kg mam na sebe... Ale brusko mam teda veeelke 😀 asi tak na 6ty mesiac 🙂 snad sa tam kdesi neskryva druhe 😀 ale to by uz urcite videli, mam super dr nastastie 🙂 len teraz sa nemozem ani tak hybat ako pri malom... To som denne presla 6 km rychlym tempom a potom este podvecer s muzikom prechadzky... Teraz zakdem 3 km a vsetko boli, fucim ako lokomotiva... A pritom som este stihlejsia ako pri prvom tehu... Zeby vek ? 🙂
@mojmisinko Ja uppplne rovnako 😊a stale si vravim,je toto normalne? Mozem byt takto stale unavena a v prvom tehotenstve som ficala o stosest?!? Tiez si vravim,ze asi vek 🙂. Na nic ine to totiz zhodit nemozem 😂
tak ja mám dnes za sebou odber krvi na tripple test..
ahojte, chcem sa spytat na vitaminy GS Mamavit Prefolin + DHA mate ich niektora?
@evkano ja som bola v piatok na odbere a som velmi zvedava na vysledky kedze v 12tt mi vysli pozitvne...dr. mi vravel ze to je tym ze sme o 5 dni pozadu tak neviem ci to opakovane testovanie ma nejaky vyznam...ale velmi by ma potesilo ak by vysli negativne 🙂....kedy budes mat vysledky? ja az tento piatok a uz som nedockava
@lienka182 Ahoj 🙂 ja som na konci 16 tyzdna a plus 5kg a to mi bývalo zle prve tri mesiace a povedala by som že sa vobec nešetrím čo sa pohybu týka 😒 pri prvej som pribrala 25kg ale bola som tak naliata vodou že s porodom mi odišlo hneď 15kg ...tak dúfam že tento krát to bude lepšie. 😠

@evkano Ja mam odskusany z DM drogerie: Alverde mamaglück telovy olej, nedavam si ho kazdy den, skor tak raz dvakrat do tyzdna. Strie sa mi nespravili pri prvom. Ale aj kokosovy Alverde je vyborny v lete, teraz maju aj novinku Alverde Schonheits Ol - spevnujuci olej je tam bio arganovy, amarantovy, olivovy, marula a olej z hroznovych jadierok.