icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lenkaoravcova
25. apr 2016

Ahojte ja som mala dnes poradnu babatko je upln e v poriadku krasne rastie uz ma takmer 17 cm, vysledky tripple vsetko v poriadku len ma poslala na konzultaciu na genetiku kvoli zvysenemu riziku downowho zvhladom na vek tak idem vo stvrtok.

lenkaoravcova
25. apr 2016

@zuzhe tak to ja radsej nosim tehotentske z H&M su perfektne citim sa v nich super

zuzhe
25. apr 2016

@lenkaoravcova tak k takemu opatreniu som dnes dospela 1.x, na nakupy este nebol cas.. nohavice zapnem v pohode, len ked sedim, tak ma trochu tlacia..mam sedave zamestnanie, tak co by som sa neuvolnila trochu.. do pol 4 je este daleko 😉

stevvvka
25. apr 2016

@zuzhe aj ja to mam takto! 🙂

babucika
25. apr 2016

@lenkaoravcova dobre spravy 🙂. Mne uz Dr. male nemeria.... 😠 . ake cislo ti vyslo an downa kvoli veku? drzim palce vo stvtok,urcite bude vstetko v poriadku

luciferkax
25. apr 2016

@lenkaoravcova. Fiha 17cm?a to ktorý tt si?
Moje dnes:malo iba 12
Vo štvrtok volám o výsledky z tripple testu a potom si dávam záväzok že už naozaj nebudem stresovat

lenkaoravcova
25. apr 2016

@luciferkax zacinam 18tt, ale to mi len doktor vravel ja som si nevsimla a dost sa hybalo rozmermi sedelo presne

lenkaoravcova
25. apr 2016

@babucika 1:390 sestrickca mi vravela ze iny doktor by to s takym cislom ani neriesil ale ze moj je v tomto opatrny,

luciferkax
25. apr 2016

a ešte, čo ma dnes "osmutnelo" na poradni, vravela som,ž e už cítim pohyby a ona že určite nie, že to až tak za dva tri týždne.. no nebudem sa s nou hádať, že ja ich naozaj cítim

lenkaoravcova
25. apr 2016

@luciferkax ja ich tiez citim a doktor ze to je super 🙂

tintin79
25. apr 2016

ahojte, mňa čaká triplle test zajtra... dúfam, že všetko bude OK, .... 🙂 držím všetkým palce,.... 🙂

luciferkax
25. apr 2016

@lenkaoravcova vidíš a moja mi neverí, že je ešte skoro :D :D ale tak, nebudem sa hádať na nedôležitých veciach :D
@tintin79 držím ti palce, ja volám štvrtok o výsledky, zasa čakať tri dni, oooooooooch

zuzka71291
25. apr 2016

@luciferkax moja a ty si presne v kolkom tt?

luciferkax
25. apr 2016

@zuzka71291 začínam 17tt

zuzka71291
25. apr 2016

@luciferkax ja som zacala 16tt a tiez som si uz myslela, ze citim pohyby, ale tak asi nie :D

nina_tn
25. apr 2016

Ahojte, ma niektora z vas obratenu maternicu?

ajsa20
25. apr 2016

ahojte, pridavam sa k vam, sledujem vas od zaciatku, len som bola leniva pisat :D.. Pisem lebo ano, ja mam obratenu maternicu, dvaja doktori mi povedali ze to nie je problem, lebo zene sa pri tehotenstve maternica prirodzene otoci, nam sa uz nemusi 🙂

suz20
25. apr 2016

Ja mam tiez obratenu.pri prvom porode sa mi prevratila...

nina_tn
25. apr 2016

@ajsa20 tak uz sa ti otocila?

nina_tn
25. apr 2016

@suz20 ty ju mas uz tiez dobre otocenu?

adrianna23
25. apr 2016

Mne povedali, ze mam maternicu vzadu 🙂 to je to iste ako otocena maternica? Na poslednom sone nic nepovedali, ze 99% sa sama pocas tehotenstva preklopi, vacsinou do toho 16tt

suz20
25. apr 2016

@nina_tn ...ano...ale ked porodim tak sa znova otoci.to bolo aj pri druhej dcere

nina_tn
26. apr 2016

@adrianna23 ani mne nic nepovedali, tak neviem, ci je uz dobre otocena, som v 16 tt a na dalsiu kontrolu idem az o 4 tyzdne

adrianna23
26. apr 2016

@nina_tn a robili ti sono v tom 16 tt?

nina_tn
26. apr 2016

@adrianna23 ano, len ja blba som si spomenula na to,ze som sa mohla spytat na tu maternicu az doma..

kochanka
26. apr 2016

Dnes mam poradnu som zvedava ako,dopadli vysledky z krvi a hlavne co bude robit. Mne stale nemeral NT je to v poriadku? Do kedy sa to ma merat. Som cca 13+6tt

adrianna23
26. apr 2016

@nina_tn tak je asi vsetko ok tak sa neboj, on by povedal keby bolo nieco zle.. A pohlavie ti uz povedali?

tintin79
26. apr 2016

ahojte kočky, ja som dnes bola na triple test ale dala som sa aj pozrieť lekárom - pozrel ma zo spodu a spravil aj ultrazvuk - občas ma strašne pichá v brušku - našťastie je všetko OK, lekár mi však odporučil kľudový režim... zobral mi ešte aj moč na krv na ďalšie vyšetrenie tak som zvedavá na výsledky.... máte niekto podobný problém s pichaním v brušku?

luciferkax
26. apr 2016

@tintin79 áno, aj mna pichá v podbrušku, občas cítim tlak, mám kludový režim a dvakrát denne magnezko :D

suz20
26. apr 2016

@tintin79 ..ano aj ja to mavam.plus mam placentu praevia marginalis...