icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lenkaoravcova
21. jún 2016

@babucika ja som pouzivala niveu a babylove teraz som to este nepozerala ale netreba to nejako zbytocne prehanat pokial babatko nemaju nejaku velmi citlivu plet

babucika
21. jún 2016

@lenkaoravcova dakujem 🙂, radu si pytala
@vik_i

elle2012
21. jún 2016

Ahojte, po víkendovom presviedčaní nás našimi deťmi, som musela zavolať dr. aby nám teda prezradil, či budú mať bračeka alebo sestričku. Chceli sme sa nechať prekvapiť, no nemohla som odolať deťom, takže budú mať sestričku, dcéra už aj meno vybrala, Elza 🙂

jana137
21. jún 2016

@vik_i moj mal min. tyzden 570g podla ultrazvuku (23tt+6)

jana137
21. jún 2016

@andrea21102016 ja mam termin 13. budem rodit zrejme niekde v BA, este som sa nerozhodla pre nemocnicu..

lienka182
21. jún 2016

@babucika dakujeme 😙 aj Izabelka je krasne 😊 no a pre chlapceka je meno Richard super 😊

nikolajka2
21. jún 2016

ahojte baby, viete poradit nejakeho dobreho lekara sktorym ste uz rodili a mate dobre skusennosti. Som sa rozhodla ,ze najskor pohaldam lekara a podla toho kde bude , tak tam pojdem rodit. Dakujeeem.

lenkaoravcova
21. jún 2016

@nikolajka2 ja mám Divekyhp v ružinovskej nemocnici odrodil mi dve deti a aj teraz idem k nemu chodím k nemu aj do súkromnej ambulancie

babucika
22. jún 2016

@lienka182 dakujem, ale si predstav, ze ked mala dcerka 1.5roka sme sa prestahovali na dedinu s 500obyvatelmi, a tam uz byvala jedna Izabelka,o dva mesiace starsia, rovnaky rocnik, tak chodia spolu do skolky a kamaratime sa spolu, tak si vies predstavit ako to vyzera ked ich okrikujeme 😀

weru3ka
22. jún 2016

@elle2012 super gratulujem a doma mate chlapcov ci baby ci aj aj?;)

weru3ka
22. jún 2016

@lienka182 noo super veru krasne meno aj bibka🙂ked manzelovi sa ine nic co sa mbe paci jemu nie este som chcela Vanesku alebo Melisku.Vobec neviem co spraviime asi qz ked porodime sa rozhodneme xi

pehavcek
22. jún 2016

My ideme mať prvé, chlapca a bude to Šimonko. Je ich teraz veľa a nám je to jedno. My keď sme boli mali tak v triede boli traja Petrovia, styria Michalovia, tri Janky a styri Barborky a nikomu to nevadilo. Ide o to aby sme boli s tym menom stotožnení mi ako rodičia. Uz teraz ho tak vola celá rodina 😀

lienka182
22. jún 2016

@babucika 😁 super mila nahoda 😉 musia pocuvat obe ☺
@weru3ka no ale nie Bibiana... My chceme Bianku ❤❤❤ a tiez sme mali ten problem 😀 jemu sa nepacilo to meno co som ja vybrala mne zas co on vybral 😂 a potom raz z nicoho nic si pozeral tehotensku knizku a ze nasiel krasne meno 😊 povedal mi ake a ja mu hovorim ze mam ho na zozname mien kt. Sa mi pacia 😊 a bolo vybrane... Vaneska a Meliska super 😉 neboj urcite nejakom krasnom mene zhodnete 😉

stevvvka
22. jún 2016

mne sa paci meno Marek, nie som sice na stopercent rozhodnuta, ale muz hovori ze ak, tak chce Marko, Markus..a ja zas iba klasicke . Marek, tak asi budeme vymyslat dalej
marekovi sa neda skaredo nadavat a pasuje podla mna aj mladym aj starsim

lovely_choice
22. jún 2016

@weru3ka ja som tiez davno predtym uz mala meno 😀 vravela som si, ze urcite to bude Karolina. No ked som vsade zacala pocuvat Kaja, Karolina, ... uz sa mi to presytilo. Prezerala som si zoznam slovenskych mien asi sto-krat dookola 😀 Potom sme si dali kriterium, aby to bolo kratke, bez diakritiky, co ludia neskomolia ani u nas, ani v zahranici. Rozhodovali sme sa medzi Jana, Andrea a Anna. Nakoniec vyhrala Jana. Este nam to aj pasuje Danko a Janka.
Z chlapcenskych sme mali vybrate Adam 🙂 Juraj a Marek.

elle2012
22. jún 2016

@weru3ka máme dcéru a syna 🙂

babucika
22. jún 2016

@lienka182 ano uznavam Bianka je krajsie ako Biba 🙂.aj dcera ma kamosku bianku, volaju ju Bibi, co je tiez mile. Veru, izinky oslovujeme aj priezviskom ked su spolu 🙂 inak sa neda 🙂 a aj medzi sebou sa tak oslovuju 😀

lienka182
22. jún 2016

@babucika jee Bibi 🙂 to je zlaté ja našu v brušku volám Bianuška 🙂 nooo 😀 vyriesili ste to 😀 musia byť zlaté keď sú dve Izabelky, Izinky spolu 🙂

tanikbb
22. jún 2016

Tak my mame 3 mena. Ja som skor za Lenku, tato za Natasku a nas Misko za Vikinku. Ale to mu musim nejak vyhovorit. Mu dame vybrat z nasich dvoch. Lebo Vikinky ma v skolke dve a na co aj foma. Juuuuj no naco tolko mien.

weru3ka
22. jún 2016

@tanikbb noo Lenka je podla mna krajsie nakolko pri tej Natasi mi hned napadne ten unos tej Kampusovej ale inak je aj to pekne uvidite mozno bude aj Viki nakoniec;)

weru3ka
22. jún 2016

@lovely_choice noo my mame Adamka uplne mu to meno sedi a nebanujem a aj tych som pocula ze je vela ale zatial som to veru nepostrehla ani na ihriskach a to sme casto.mozno az ked nastupi do kolektivu uvidime.Mozno to bude tak aj s tou Emkou.a co hovoris na meno Anabelka?;)

stevvvka
23. jún 2016

Ja som chcela emku uz ako patrocna, adama hadam este skor ale tak ked su vsade emky teraz budem musiet vymysliet ine 🙂 ale mal by to byt teraz chalan tak mam este cas

babucika
23. jún 2016

@lienka182 ano su zlate, ale tak max.pol hodinku. potom sa vzdy pohadaju 😀 😀

lovely_choice
24. jún 2016

@weru3ka Anabelka je pekne 🙂 Ja by som k Adamkovi vybrala Andreu 🙂

eva2809
24. jún 2016

Baby pridam sa k teme o menach;)ja mam doma Šimona..co nelutujem vobec aj keby ich bolo milion na svete...ine si neviem predstavit a preto verim,ze aj s dalsim menom sa tak stotoznim.Teraz cakame dievcatko..ja som chcela povodne Bibianu..potom Karolinku..a tiez sa mi paci Ema a ako to tu citam aj Bianka je naozaj krasne meno...uz sa len rozhodnut🙂

lienka182
24. jún 2016

@babucika 😂

pehavcek
24. jún 2016

@lienka182 páčia sa nám podobné mena.my sme mali pripravené karolinku a šimona.bude šimon 😉

pehavcek
24. jún 2016

@eva2809 ta predchádzajúca správa bola určená tebe 😉 😉

weru3ka
24. jún 2016

@eva2809 noo aj my sme chceli k Adamkovi brata Simonka ale cakame dievcatko a zrejme dame tu Emku sme hovorili ze aj ked ich je vela nasa bude pre nas jedinecna.Dufam ze si zvykneme aj ked Adam a Ema no co uz hh.

weru3ka
24. jún 2016

@lovely_choice no veru aj to je pekne ale to veru v zozname nemam🙂