icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

luciferkax
25. júl 2016

@tina1512 my kupujeme v polsku, stojí to cca 5 eur... :D :D takže žiadna "fajnovka" :D :D iba to , že je to špongia, to treba občas vymeniť :D :D ale za tú cenu, je to super pomôcka

jersey87
26. júl 2016

@krekacsmarika dobre som to pochopila, ze platis za odber krvi? V nasej ambulancii su vsetky povinne odbery bezplatne a plati sa len za sluzby navyse. Ako su fotky, pripadne poradna nad ramec...

krekacsmarika
26. júl 2016

@jersey87 ano platim za krv.teraz idem v 30tt na poradnu,budu brat krv na nejake vysetrenie,a za to budem platit 25 e.v 27tt som bola,vtedy len urobil ultrazvuk,vtedy som neplatila.

tina1512
26. júl 2016

@krekacsmarika a to ako preco to mas nejakeho sukromneho ci co ?ako je mozne ze niekde sa plati a niekde vobec to by som sa spytala na to 😣ja som platila zatial len 10eur za prvu foto ked vlastne pozerala ci aom tehu odvtedy nic a aj fotky mi dala dalsie

krekacsmarika
26. júl 2016

@tina1512 nie nemam sukromneho.neviem preco,ale ak viem tu v DS u kazdeho platia.ked som bola prvy krat ako som dozvedela tehu hned mi povedali,ze do konca to bude stat 100,120 eur dokopy.podla toho kedy porodim

jersey87
26. júl 2016

@krekacsmarika fiiiha, tak to by som nepovedala. U nas pyta za fotku akurat 5 eur. To jedine som zatial zaplatila.

krekacsmarika
26. júl 2016

@jersey87 ako to ratam uz dom vyplatila 60 eur.

lukamka
26. júl 2016

baby posielam krasne prvopapkacie video, ako vsetko funguje ked je cas a priestor 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=OhF-qpaaOHQ

kuk

erickatt
26. júl 2016

@lukamka pekne

krekacsmarika
27. júl 2016

Aaa nasla som moj vysnivani kocik.camarelo art limited turkizovrj farby.este rok zaruka,190 🙂

babucika
27. júl 2016

@jersey87 aj 5 eur mi pride dost, ja platim tusim iba 1 euro za foto.

tina1512
27. júl 2016

Tak dievcata uz som pokojnejsia mala uz je otocena dole hlavickou tak o starost menej a vaha 30tt 1350g tiez dobre pekny slnecny den vam-prajem 🌞

lukamka
27. júl 2016

@tina1512 juj to je paráda, ja si do kontroly počkám ešte tri týždne, neviem si tipnúť ako to moje háďatko leží 🙂 mám pocit, že šteklí úplne v každom rohu 🙂 máš tie pohyby teraz nejaké iné?

tina1512
27. júl 2016

@lukamka noo veru citila som viac ze kopka dole a zrazu to uz bolo take jemnejsie mala. Som pocit ze menej kope bola som trosku vystrasene ci sa nieco nedeje a teraz viac sa tak vypuca taky tlak pocitim a brucho vykryvene 😁 viac citim ako sa vrti ale menej kope asi tak a este ked ma stikutku tak to tiez citim strasne dole.

seki11
27. júl 2016

@tina1512 závidím,malinký je stále ritkou ,a nemám pocit že by sa otočil.Zajtra mám aj ja kontrolu tak uvidíme,ale na otočenie máme ešte čas 😉 dohováram mu každý deň 😀

zuzka71291
27. júl 2016

Baby.mozno blba otazka,ale mozem si dat kupel v 29tt? Ja som sa cele tehu nekupala,ale dnes by som si uz vazne dala kupel 😃

babucika
27. júl 2016

@zuzka71291 podla mna si kludne m9zes dat, len nie uplne horucu vodu.

janifer
27. júl 2016

Taakze nas Marek v 29tt podla poslednej menstruacie vazi 1650g a ma "velkost ako 31+3tt". Cize dalsi basketbalista to bude. Dalsia kontrola o 3 tyzdne.

cammeronka
27. júl 2016

@zuzka71291 ja sa kupem cele tehu v poho

zuzka71291
27. júl 2016

@cammeronka tak idem na to,hrabala som rano dvor a tak nevladzem,ze by som si aj zdriemla vo vani 😃

tina1512
27. júl 2016

@janifer fuha no to bude riadny chlapisko bud pojde skor alebo na termin a vaha hadam aj 4kg ci ?alebo teda dlhy?

tina1512
27. júl 2016

@seki11 neboj nic este ma cas to len ja som stresmenka syncek uz bol tiez do 30ttotoceny tak som sa bala aby nahodou mala nevymyslala chi

annannas
27. júl 2016

neviete poradit nieco na bolesti krizov? neviem sa poriadne ani vystriet, aj pri chodzi to boli. vdaka za kazdu radu

seki11
27. júl 2016

@zuzka71291 môžeš kľudne, ja sa kupem od začiatku keď mám chuť, ale nie horúcu vodu 🙂

seki11
27. júl 2016

@tina1512 tak som si trochu vydýchla, len vravia, že čím je väčšie babo, tým je to menej pravdepodobne ☹ veď uvidíme 🙂

vik_i
28. júl 2016

Dobré ránko žienky😊neviem ako Vy ale ja začínam byť zúfalá. Spánok v noci je pre mňa zanposledné týždne nepoznaná vec..poraďte mi niečo..čaj alebo hocičo. Ako náhle odbije večer 22:00 malá je akčná ako nejaký bojovník vo filme a toto je až do rána...a ja som potom celý deň ako omámená. Ďakujem za rady

adrianna23
28. júl 2016

@vik_i ahoj, mne pomaha ked cez den nespim, zato chodime teraz v lete na dlhsie prechadzky, vcera sme navstivili hrad, proste trosku unavit telo fizicky. Dve tri hodiny pred spanim nejest a spi sa super aj 8 hodin ale samozrejme v noci na wc sa zobudim aj dva krat

vik_i
28. júl 2016

@adrianna23 ahoj😊ja sa tiez snazim nespať cez deň aj keď niekdey to nejde...ale v noci tak či tak nespím. Ale behom dňa vyhsť von je utrpenie pretože prechádzka keď je vonku 32°C u mňa nehrozí...a je brutál dusno😯😊tak musim vymyslieť niečo iné...

lienka182
28. júl 2016

Nasa uz od zaciatku stale vecer o 23:00 zacina 😂 mna to aj ukludnovalo a spala som super 😉 no teraz zas nemozem spat na boku to zacne tak kopat ze az sa cudujem ako to dokaze 😂 asi sa jej to nepaci tak zaspavam na chrbte a vpodstate tak musim lezat celu noc... Skusala si zmenit polohu? Mne na spanok pomaha aj teple mlieko, kakao 😊

jersey87
28. júl 2016

@babucika aj mne sa to zdalo dost, ale teraz ked citam co sa plati inde, tak mi to az take strasne nepride.