Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@lovely_choice ty si tam ešte dosiahneš? 🙂 ja uz to sama nedám, nehovoriac o tom, že sa holím naslepo 😆 Skončilo to bodkovaným uterákom 😒
@lukamka pri holeni som prekvapena, ze este v pohode, ako aj pri depilovani noh. No to strihanie nechtov, mala som pocit, ze si dieta rozpucim.
@lukamka haha asi tak tam dole si uz dost dlho nedovidim cez moje brusisko
@lovely_choice tiez sa na to strihanie nechtov odhodlavam nejaku dobu.. dnes to uz snad dam.. :D chcela som na to ukecat manzela, ale to mi razne odmietol..
Zienky tak ja si nohy viem povykrucat uplne v pohode, takze strihanie nechtov mi este problemy nerobi. Ale holenie mi zabezpecuje manzel 😀 tak dole si nevidim uz poriadne dlho a to by som naslepo veru nedala
@jersey87 chcem sa vas opytat, cvicite nejako pocas tehotenstva? Ja som pred tehotenstvom a az do takeho 5 mesiaca normalne fungovala v posilke, az kym som nedostala nadchu. Teraz uz tak necvicim, ale snazim sa ako tak udrzat vo forme. Davam sem tam gravidfitnes, gravidjogu. Ak mate cas, co cvicite?
@jana137 mne s tym asi nabuduce pomoze 🙂
babenky, chcela som sa spytat ci nezazivate nieco ako pichanie do spodku podbruska, cca na krcku, rsp ak ste to niektora zazila, co to moze byt? maleho uz mam dolu hlavickou,
som 31 + 4 no maly je trosku mensi ako by mal byt. Min tyzden som bola na utz a bol velky ako 28 + 2 tak dufam ze sa nebude skor pytat von... dakujem za infoo
@mizuzka @lukamka mne to pride akoby sa dieta vtedy hybalo, odrazi sa nohami a bum hlavou dolu na krcok, alebo to mavam rano ked vstanem, zmena polohy.
Ja mavam obcas akoby krce na maternici ( aj ak je plny mechur alebo dlhsie lezim v jednej polohe), pcham sa magnezkom, ale aj do noh dostavam krce. Este som zacla brat poctivejsie Prenatal od Jamiesonu, tam je aj to Bcko a mineraly, krce su menej caste. Ovocim sa pcham stale, ale asi fakt treba aj to B v tabletke obcas.
@jersey87 ja mam poradnu az 31.8.. pred tyzdnom som bola, bolo vsetko ok.... po poradni vsak nastal problem, zacala som jemne spinit, trvalo to jeden a pol dna ale preslo to. no a odvtedy ma zvykne tam na krcku bodat zvnutra doslova.... tak dufam ze to bude ok. ale ako hovoris, aj pri vstavani zvyknem sem tam pocitovat taketo krce....
@mizuzka to mas este stale poradnu raz za mesiac ja mam uz po 2 tyzdnoch od 30teho tyzdna
@lenkaoravcova ja som bola v 30.tt na poradni a dalsiu mam az v 35.tt. ... hold, dovolenky 😒
@lenkaoravcova ja mam tiez raz do mesiaca - presnejsie raz za 5 tyzdnov. Najblizsie mam az na ukonceny 36 tt 8.9.
@lovely_choice hm no sranda ja som mala v 30TT teraz v 32tt a dalsiu mam zase o dva tyzdne a v 36 je aj ultrazvuk navyse
@lenkaoravcova naozaj, uvidim moju malu princeznu? Uz si napamatam, ci mi v predoslom tehu robili utz na poslednej poradni
@mizuzka ja to mam tiez, teda spinenie nie, ale picha ma v posve, nie ako ked je zapal..ale akoby ma tam kdesi vnutri ihlicou pichol.ked lezim alebo sedim tak je pohoda. Vcera na kontrole len pohmatom skontroloval krcok. Nic nevravel, tak snad to nema vplyv. Skus hlavne oddychovat. Inak je cudne, ze raz za mesiac kontrola..ja chodim uz raz za dva od 30 tt... a myslim, ze je to aj standardny postup...
už ste boli na prietokoch?
@annieh1236 ano, v 30 tt
a tam mi povedia aj pohlavie lebo este ho stale neviem :(

dnes som si strihala nechty na nohach a uz som zabudla, ake je to narocne. Tie zostavajuce 2 mesiace do terminu sa mi zdaju vecnost. Uz sa na nas pokladik nevieme dockat, ale zas chceme, aby sa narodila na termin a naraz oslavime aj synove narodeniny 🙂