Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@janka_mu
@lovely_choice
jaj aka som rada ze aj vy chcete cvicit 🙂 ja to tiez planujem.. no pridala som si fotku do albumu a dievcata mi tam pisali ze po cviceni uz sex bude o nicom 😕 tak ma to trosku vydesilo... dufam ze nam pomoze 🙂
@lienka182 a cvicili uz s tym? Lebo ja som pocula prave opacne - hoci by sa to nevyuzilo pri porode (akutna sekcia), tak je to dobre ako prevencia pred inkontinenciou a tiez na kvalitnejsi sex po porode. A pride mi to aj logicke, ze ked prestaneme cvicit, tak sa vsetko vrati do povodneho stavu (ako by sme ani necvicili), ako je tomu aj napr. pri posilovani.
@lovely_choice praveze ani jedna ho nepouzivala len vraj poculi 😀 ja som taky stressman cize mne vela netreba 😀 normalne som az spokojnejsia s tym co si napisala 🙂 kedy zacinas cvicit? ja mam este cas ale uz som si kupila 🙂
Dievcata mate uz vybavenu detsku lekarku pre babo? Kedy to treba? Spisuje sa dopredu nejaka dohoda?
@pehavcek musíš nahlásiť v pôrodnici keď ideš domov pediatricku je dobré ju kontaktovať pred pôrodom a dohodnúť sa či ťa vezme
@lenkaoravcova dakujem pekne 🙂
@lenkaoravcova Dva mesiace pred pôrodom sa môže začať a dva krát denne, videla som to aj v telke na českej stanici a čítala aj na nete 🙂
@lukamka Dávaj si ale len malú lyžičku listov cca do 2 dcl vody... Dnes som si napríklad nedala, nemala som chuť 🙂 treba s tým opatrne na začiatok, od 34_35 tt môžeš dávku zvýšiť až na tri krát denne. Chvália to baby, že to pomáha. Neviem, či to má ale význam u mňa, malý je stále KP, ak sa neotoci, pôjdem cisárskym ☹ ale dúfam, že sa ešte otočí 🙂
Ja mam baby inú dilemu... Chcem si objednať epino, ale ak sa malý neotoci, nemá to vlastne význam. Čo by ste spravili na mojom mieste? Cvičiť aj tak? Doktorka mi pocedala,že do 36tt sa to ešte môže stať, aj keď bude mať stále menej miesta....
@seki11 - ako vies, ze maly ma pupocnik okolo krku? Moja sa tiez este neobratila.
@nikolajka2 Bola som v stredu na sone, povedal mi to doktor, že ho má prehodeny ako sal okolo, a že to mu asi bráni.
@seki11 dakujem
@seki11 robit macaci chrbat - mozno sa otoci. A ked budeme cvicit s epinom, aspon nam psychicky pomoze pripravit sa na porod 🙂
@lienka182 od ukonceneho 36 tt (citala som v navode, aj baby tak odporucaju). Ja som sa tiez uz chcela poistit a mat ho doma (dokial ho mali v shope na sklade)
Baby tie co hi chcete pit precitajte si na nete aj na koniku maju otom temu napiste trebarz pomohla vam ostruzina malinova a uz vam vyhodi temu 😃 ja odporucam kadzdej kamke co je tehu a mal by sa teda od toho 34tt mne tak-aj doktorka povedala a kupila som ho v lekarni sypany stal cca do 2eur
@njanan nooo, mal by to byt chlapcek a nase prve babatko, cize este nevieme, co nas vsetko caka a vobec teraz neviem ako s tym porodom, ci byt v RA, to je najpravdepodobnejsie, ale ci sa opytat dr, ci by isla k porodu alebo ja uz neviem ...a vy ako? .. prve babatko?

@lindt ano planujem-pila som aj pri syncekovy 😃a neviem ci tym ale porod som mala rychly tak som zvedava teraz