icon

Pezinčanky a okolie

lucia20
1. feb 2012

Mile mamicky, dufam, ze sa mi podari trosku zgrupnut vsetky mamicky z pezinka a okolia. Viem, ze tu uz existuje jedna tema, ale s viacerymi dievcatami sme sa zhodli, ze uz je zabehnuta a neda sa k nim pripojit, tak by som sa rada spoznala s ostatnymi maminami z PK. viem, ze nas je tu vela. Rada by som sa tu s vami porozpravala a vymenila rady. Predsalen lepsie sa bude debatovat,ked budeme vediet, ze sme tu z okolia a navzajom si dame dobre tipy a napady ako travit cas s detickami. Dufam, ze sem niekto nazrie a ze tu neostanem sama. 😖 tesim sa na vas. 🙂

trampka
2. feb 2012

@kohutovci zelený dvor? nechytám sa(((

lucia20
autor
2. feb 2012

@silviaa
@simmi80 dame buduci tyzden? doobeda alebo poobede? aj tak sa v tych mrazoch neda nikam ist. 😒 myslim von. aspon sa zabavia a daju pokoj. aspon tie vacsie.

iron
2. feb 2012

ahojte, pridam sa tiez ako okolie. Trosku mozno vzdialenejsie, ale do PK to mam na skok. Pozeram, ze riesite skolky. My sme tiez uvazovali nad PK, ale obavam sa, ze ak tam nemame trvaly pobyt tak sme v haji.
A zahrajkovo...boli sme. Baby sa vysantili a pacilo sa mi to tam. Nie je to obrovske ako na co som bola zvyknuta. To znamena, ze som aj kavu vypila a deti mi neochoreli.

simmi80
2. feb 2012

@lucia20 tak sa dohodnime ze ked budeme sukromnicky tak dame termin. aby nas tu neodsledoval nejaky uchyl pride tiez. to srandujem samozrejme 🙂

lucia20
autor
2. feb 2012

@kohutovci sak ta bibiana to je ona.

iron
2. feb 2012

@lucia20 fu, ze tri deti pozeram a ze chcete stvrte. Obdivujem. Mne uz hrabe z tychto mojich dvoch.
a citam ze su tu aj psickarky...jejej...ja mam dvoch 😀

lucia20
autor
2. feb 2012

@iron ahoj, veru, veru, bez pobytu nulova sanca.

mne sa zahrajkovo celkom paci. ja mam kontakt na tu pani, co to robi, tak jej skusim napisat, ked budeme mat termin, nech sa pripravi na naval. 😀 😀 😀 😀
@simmi80

trampka
2. feb 2012

Tak mi je tu dobre, ale ja už musím🙂)) Tak dobrúúúúúúúúú A my to stretko asi ešte nie, bo sme choréééé /ja a moje ročné mrne/ tak asi až potom🙂))

kohutovci
2. feb 2012

@lucia20 😀 😀 no vidis.. tak som zase o nieco mudrejsia 😀 😀

lucia20
autor
2. feb 2012

@iron ja mam momentalne tiez dvoch, nemozeme sa zbavit jedneho steniatka.... 😒
no veruze tri a stvrte hadam casom pride. 😀 muz sa nadaja, ze uz sa naucil robit chlapcov, ale neverim. 😀 😀 😀 😀

simmi80
2. feb 2012

@silviaa ja mam yorka 🙂 asi to je tiez pes, ci? 😀 M.E. ju tiez zboznuje. ale stve ma lebo len steka a hovori havo, je zo zeme ustami ako psik 🙂 snad z nej nebude tarzan 😀 😝 do policajnej skoly chodime do kostola / kaplnky 🙂

lucia20
autor
2. feb 2012

@trampka urcite nebude len jedno stretko ze babulky? isto dame viac. no aj ja by som uz mala ist, lebo rano na tu onko nedojdem ani do 8,00 😖

silviaa
2. feb 2012

baby vy ste moja krvna skupina deti a psy 😀

ja suhlasim, my mozme kazdy den okrem stvrtka doobeda, to chodime do Race do klubu 🙂
@simmi80 ze uchyl 😀

iron
2. feb 2012

@lucia20 kde prosim ta beries energiu?

@simmi80 to je normalne, moje to robia tiez a vrcholm, ked pridem a jedia jeden rohlik na striedacku s nimi 😀 . Hygienicke mamicky necitajte 😀

kamilka22
2. feb 2012

@simmi80 v Pezinku byvam 8 rokov, inak som zo Senkvic.

simmi80
2. feb 2012

my skor poobede. lebo mne M.E. spava este 2x za den a chodi cca. o 10-11 spat a vstavame o 7-8h a medzitym vencenie atd. a 2x do tyzdna mame rano cvicenie 🙂 bud. pondelok a utorok sme v BA. ale inak sa prisposobimeeee 😵 😵 😵

kohutovci
2. feb 2012

@simmi80 jasne ze je york pes.. a este k tomu aky vymakany 😉 😀 😀 ja mam tiez.. ale nie takeho mini pidi.. ale 6kg macka 😝

silviaa
2. feb 2012

@simmi80 jasne ze je to pes a vies o tom ze yorksik dokaze zabit dobermana??? ....zasekne sa mu pri prehltani v krku 😀

simmi80
2. feb 2012

@lucia20 Luci drzte sa zajtra. Veeeela stastiaaa!! a dobrych sprav!

lucia20
autor
2. feb 2012

@silviaa mne by sa hodil kazdy den doobeda alebo utorok, stvrtok, piatok poobede.

@iron vies co, baby, co ma poznaju dlhsie sa cuduju kde ju beriem, lebo stiham este popritom nejake chlapske roboty, ale ja ti nevim. ked sedim, tak ma zerie nuda, tak stale cosi. ja mam rada rusne dni.

simmi80
2. feb 2012

@silviaa ved to su potkaniari, len ten moj je bojko 🙂 ale je statocna ked je macka daleko a steka o dusu 😀

kohutovci
2. feb 2012

@silviaa 😀 😀 😀 😀

kamilka22
2. feb 2012

@simmi80 a osobne sa asi nepozname, myslim, ze ani z videnia, aj ked ja som taka slepa, ze na tu tvojumalu fotku tu na MK poriadne nedovidim.... musim k ocnemu... 😎

simmi80
2. feb 2012

@kohutovci fuuuha, tak to mate mega yorka 🙂 moja ma asi 2,5 kg. a plno chlpov 🙂 ona je tusim napoly vlciak farbou a napoly kohut alebo papagaj lebo sedava nam na pleci 🙂

iron
2. feb 2012

@lucia20 no ja mam tiez okrem toho par aktivit, ale aj tak ma to nejako ubija...mozno len mame narocne obdobie

simmi80
2. feb 2012

@kamilka22 a kde presne byvas? lebo nasi byvaju na bratislavskej v tych malych bytovkach a na tom sibiiri 🙂

silviaa
2. feb 2012

@simmi80,
@lucia20 tak dajme teda poobedie, doobeda pojdem s hafanmi lietat po vonku...tak stvrtok alebo v piatok?

lucia20
autor
2. feb 2012

@simmi80 tak stvrtok poobede?
dakujeme, dam vediet ako dopadneme.

@silviaa tak toto bol perfektny vtip. som sa schuti zasmiala. 😀 😀 😀 😀

kohutovci
2. feb 2012

@simmi80 ty chces aby som od smiechu porodila, ze? 😀 😀 😀 😀 😀 ze sedava vam na pleci.. 😀 😀 😀 tak toto nieee 😀 😀 ale verim tomu.. my mame zase mackopsa.. beha po operadlach na sedacej suprave.. obtiera sa o nohy.. a ked vidi psa.. zacne sa plyzit ako puma 😀 😀

simmi80
2. feb 2012

@iron no tak moju par krat vymaknem ako ma misku s vodou na sebe a akoze pije a voda na nej.. ciez necitajte hygienicke maminky 🙂 aj o granulky by sa moja chcela podelit ale Justi vrci 🙂 ale zase su od narodenia spolu, Justi ju strazila ked este bola M.E. v perinke. spavala vedla nej 🙂