Pezinčanky a okolie
Mile mamicky, dufam, ze sa mi podari trosku zgrupnut vsetky mamicky z pezinka a okolia. Viem, ze tu uz existuje jedna tema, ale s viacerymi dievcatami sme sa zhodli, ze uz je zabehnuta a neda sa k nim pripojit, tak by som sa rada spoznala s ostatnymi maminami z PK. viem, ze nas je tu vela. Rada by som sa tu s vami porozpravala a vymenila rady. Predsalen lepsie sa bude debatovat,ked budeme vediet, ze sme tu z okolia a navzajom si dame dobre tipy a napady ako travit cas s detickami. Dufam, ze sem niekto nazrie a ze tu neostanem sama. 😖 tesim sa na vas. 🙂
ano ano chodili🙂
Super tema, tiez byvame v Pk uz nejaky ten rok ale ja tu nikoho nepoznam a obcas by som potrebovala poradit 😔 😔 😔 .... mam pocit ze zabehnute temy su uz "mrtve" ze tam nikto nechodi.....
Ako tak citam tak viacere chodite s detickami do Arunky. Aj my 😀 Mozno sa z videnia pozname xixi. Potrebovala by som sa poradit ako je to so zapisom deticiek do skolky. Syn ma sice este len rok a pol ale neviem ci by som ho mala prihlasit uz tento rok alebo az buduci. Aj ked u nas je celkovo komplikovana situacia , dcera ma zdravotne problemy chodi do speci skolky v Ba co by som aj maleho tak chcela dat ale kedze ja aj manzel mame trvaly pobyt v Pk tak neviem ci by mi ho vobec niekam zobrali.Kamoska zrovna teraz zhana pre maleho skolku (... sa stahuju do ba) a veruze ma s tym veeeeeeeeeeeeelky problem. Nerada by som nieco premeskala v tomto smere tak ak sa vyznate kazda rada dobra...dakujem
A este: Kam chodite ku gynekologovi.? Ja od porodu maleho som nebola nikde lebo som chodila do sukromneho zariadenia ale rada by som si supla tu v Pk k niekomu normalnemu . Je tu taky niekto? Koho mi odporucite, ktory este prijima nove pacientky? Dakujeeeeem 😵
@ivka82 to by bolo fajn 🙂 my rano vozime starsieho do ba do skolky a potom uz sme sami a mame cas. inak chodite niektora s detmi sem? http://www.jurion.sk/
Ahojte.
Nájde sa tu aj niekto z Modry? Strašne dobre by mi padlo, keby som mala s kým chodiť sem-tam kočíkovať, príp. len tak pokecať, od kedy som na MD mám normálne sociálnu izoláciu. 😀
@bocianka123 Ahoj, ani my nehceme dat ockovat. Aku mas detsku lekarku? My Dzupovu, kedze som z Modry a ta vraj na ockovanie dost tlaci, tak uvidim, ci sa nerozhadame 🙂 Boli sme nedavno na klbikoch v PK u Dr. Palka a ten sa celkom potesil, ze nejdeme ockovat. Skoda ze on nie je pediater 🙂
@riamim Ja som jej to vravela, ze uz ked prisla k nam, na tu prvu navstevu k novorodencovi, ze nechcem ockovat a dost tak divne sa ztvarila, potom sa vypytovala, ze ci sa nebojime a ze ona by mala rada vsetky deti z jej rajonu riadne zaockovane...Tak neviem, prve ockovanie bude az v 3 mesiacoch. TBC nemame, lebo chvalabohu v nemocnici neboli vakciny 😀 A aj ten ortoped z PK nam vravel, ze ak nedame ockovat, tak nas asi nahlasi. Ale s tym ja ratam, takze kludne si pojdem podiskutovat o (ne)ockovnai na RUZV.
@miriem viem smer na Budmerice,vsak..pises tu o ockovani.. mame tiez Mudr.Dzupovu..ano ,maly ma vsetky ockovania aj tie nepovinne,ja som to nejak vtedy neriesila..teraz by som uz inak rozmyslala..nenam s nou skusenost,zeby tlacila na ockovanie,ale mozno preto ,ze ja som suhlasila....K Mudr.Palkovi som chodila tiez s malym vramci povinnych kontrol s jadierkami..inak v minulosti aj sama so sebou...
@miriem No, to TBC ľutujem, že máme, bude mať z toho akurát tak jazvu na ručičke, dúfam, že nič horšie. Hexu a prevenar mi znášala celkom dobre, tak to už dokončíme... Ja ju skúsim poprosiť, nech to nenahlasuje, že to budeme akože presúvať. Ale keď nahlási, čo už, v najhoršom zaplatím pokutu.
Inak, s tým ortopédom bola sranda, furt mal nejaké vtipné poznámky. 😀
@riamim @cristi Zacala som citat tuto temu od zaciatku a hrozne vela kociek malo problemy s ockovanim, hlavne s TBC a potom sa to uz nabaluje. Ja sa tiez skusim s Dzupovou porozpravat, ze zatial akoze len odlozime kym maly nebude mat aspon rok. Ak nas nahlasi, poriesime to nejak. Pokuta sa dava az ked vyslovene odmietnes ockovanie, ked chces len presunut, tak by to mali umoznit. Aspon tak som pocula. Inak rozmyslam, ze pojdem s malym k imunologicke aspon na konzultaciu, vraj v Modre je velmi dobra lekarka. Manzel ma dost silny atopicky ekzem, tak mozno sa nam nejak podari vybavit oficialne odklad.
Ahojte, ja teraz bývam v Modre, inak som z Ružinova. Tiež som skoro stále iba doma v tejto zime a už mi z toho trošku hrabe. Nepoznám tu skoro nikoho, len v PK mám pár kamošiek, ale majú samozrejme svoje záujmy (nemaj ešte potomstvo) a prácu. Bavili ste sa tu o pediatričkách, ja som svojho buchtoša musela nahlásiť do Ružinova, lebo tam máme trvalé bydlisko. Vozíme sa autíčkom. Zatiaľ sa to dá. Akonáhle si prehlásime trvalý pobyt, budeme chodiť niekam sem, ale netuším ku komu.

@brpt ahoj, ja síce v PK bývam už dlhšie, ale tiež tu veľa mamičiek nepoznam, byvam na juhu tak môžeme niekedy spolu pokočíkovať 🙂