Pezinčanky a okolie
Mile mamicky, dufam, ze sa mi podari trosku zgrupnut vsetky mamicky z pezinka a okolia. Viem, ze tu uz existuje jedna tema, ale s viacerymi dievcatami sme sa zhodli, ze uz je zabehnuta a neda sa k nim pripojit, tak by som sa rada spoznala s ostatnymi maminami z PK. viem, ze nas je tu vela. Rada by som sa tu s vami porozpravala a vymenila rady. Predsalen lepsie sa bude debatovat,ked budeme vediet, ze sme tu z okolia a navzajom si dame dobre tipy a napady ako travit cas s detickami. Dufam, ze sem niekto nazrie a ze tu neostanem sama. 😖 tesim sa na vas. 🙂
@simmi80 ano, bola som tam osobne kuknut, ale su novi a teda nemaju zatial ziadne referencie... ten Harmancek ma vyborne...chodia tam deti kamaratky mojej kamosky a zevraj su uplne spokojni a nadseni 🙂 no ved uvidime, ja sa nebranim ani statnej, len musim mat istotu, ze pristup uciteliek bude laskavy, ze budu sa detom stopercent venovat atd 🙂
@bocianka123 veru je super. taky normalny ludsky pristup. teraz v pondelok tam ideme pre vysledky, tak som zvedava.
@poppy1 my sme neplatili nic. a myslim ze sa u nej neplati, nemala tam cennik. kludne tam zavolaj a popytaj sa. aj sestricka je zlata. teda po telefone je niekedy taka divna, ale to asi tym ze tam maju pacientov a este aj telefonaty do toho.
MUDr. Mojmíra Ondrišová
Sestra: Csilla Szalayová
Telefón: 0918 379 780
Email:
Ordinačné hodiny
deň od do
Pondelok 08:00 13:00
Utorok 11:00 17:00
Streda 08:00 13:00
Štvrtok 08:00 13:00
Piatok 08:00 13:00
@simmi80 nie, na Banickej ulici... na Cajle, smerom Pinelova nemocnica 🙂 http://www.harmancek.eu/
ale som sa rozkecala 🙂 idem okupat malu a sup ju do dat do postielky 🙂
ahojte ja som z SC ale rada pokecám....a vymením rady..s Vami
Môžem sa pridať? Ja som tiež z okolia... 😎 No a hneď na úvod, nechodíte niektorá do materského centra? Veľa som o ňom počula, ale neviem sa dopátrať k nejakému harmonogramu, aké aktivity kedy prebiehajú... Niekedy by som tam rada s malou zbehla....
teda myslím materské centrum v Pezinku, samozrejme... 😉
my chodime do www.arunka.sk na tanec a cvicenie. a je to super. a chceme zacat chodit do www.moko.sk len teraz som troska chora tak opat dalsi kurz musime posunut.
@magimary ďakujem, toto som hľadala. Tie časy platia aj v tomto roku?
@pondelnicka hej 🙂
príp., keď si chceš byť istá, stačí zavolať (myslím, že tam je tč.) 😉
@magimary ešte sa chcem opýtať, asi to tam poznáš, to keď chcem absolvovať nejakú aktivitu, a tá skončí, môžem tam zostať ešte nejaký čas, v herni? Pýtam sa z praktického hľadiska, keby bolo náhodou zlé počasie a budem čakať na vlak....
@kessinka
@lucava
@cristi
@mata128
@prettybaby
@bocianka123 baby, ze jak ste ma potesili. aj ked trosku som zvazila zalozenie tejto temy, lebo ako tak sledujem, tak ani budem stihat citat. 😀 😀 😀 😀 ale som stastna, ze konecne poznam niekoho z okolia.
@lucia20 aj ja sa tesim, no tiez nebudem mat moc prehlad co sa pise,ale posnazim sa.)
@simmi80 he he, dakujem. mna uz kazdy pozna len podla tatianky. 😀 😀 😀 😀 ze som ta mamina co ma to dieta co malo nador. 😀 😀 😀 nase poznavacie znamenie. ale dakujem velmi pekne za krasne slova, ale ver, ze statocna si nepripadam. keby si ma videla ake mam vzdy nervy pred onkologiou, tak tam veruze statocnost neni. teraz ideme v piatok a ja uz mam zaludocnu nervozitu. 😖
@prettybaby no sak, ja nez vas docitam, mam co robit. a to je len prvy den. 😀 😀 😀 😀
@simmi80 si zlata. 🙂 mi to niekedy pride az neuveritelne. po tom vsetkom co sme prezili a akych reci som sa napocuvala, akych ludi sme stretli mi bolo az zle. a potom zrazu pocuvam take mile slova, mna to tak vzdy zahreje pri srdiecku. kazdy lekar podnes den, reiesi, ze preco ked sme to vedeli uz v tehu, tak sme si ju nechali, uz som aj pocula, kolko to stalo zbytocne poistovnu, jedny mi povedali, ze my mame asi nador na mozgu, ked sme si takeho retarda nechala..... ☹ ☹ ☹ ☹ podnes den pocujem doslova tie vety, sa mi vryvali priamo do srdca, ale teraz citim taku satisfakciu vzdy ked sa na nu pozriem a hovorim si: "na vy sv..ne, mam krasnu zdravu dceru". 😀 😀 😀 😀 ludia su fakt hnusni. niektori. 😖

@poppy1 Misi, vraj je dobry aj Kamarat, to mate blizko, tam za konickom su tusim.