icon

Pezinčanky a okolie

lucia20
1. feb 2012

Mile mamicky, dufam, ze sa mi podari trosku zgrupnut vsetky mamicky z pezinka a okolia. Viem, ze tu uz existuje jedna tema, ale s viacerymi dievcatami sme sa zhodli, ze uz je zabehnuta a neda sa k nim pripojit, tak by som sa rada spoznala s ostatnymi maminami z PK. viem, ze nas je tu vela. Rada by som sa tu s vami porozpravala a vymenila rady. Predsalen lepsie sa bude debatovat,ked budeme vediet, ze sme tu z okolia a navzajom si dame dobre tipy a napady ako travit cas s detickami. Dufam, ze sem niekto nazrie a ze tu neostanem sama. 😖 tesim sa na vas. 🙂

poppy1
2. feb 2012

@lucia20 ja som urcite za sukromnu temu 🙂
a drzim zajtra palce na onkologii! aby ste dobre dopadli 🙂 inak moja Dominika reve ako pavian, iba s nou vojdem do ordinacie a pritom nikdy nemala zly zazitok :-/

trampka
2. feb 2012

@lucia20 júúúj ja tam chodím už strašne dlho, ja to tam poznám aj po slepačky🙂)) Máme tam chatu🙂

lucia20
autor
2. feb 2012

@anaxamon ja som ta zachytila uz vyssie, ako si radila s lekarkou. moja hovor mi nieco o tom mraze. tu v horach mame vzdy minimalne 5°C rozdiel medzi nami a pk a akoze uz toho mam plne zuby. a ze ma byt este horsie. sme teraz boli kukat, uz mame -15°C a to este neni noc. ☹

lucia20
autor
2. feb 2012

@poppy1 som rada, tak si pisem ciarku ze si za sukromku. ja si myslim, ze je to lespie, clovek sa viac zblizi, lebo si dovoli napisat viac zo sukromia, ked vie, ze to ostane medzi nami.

@trampka no sak ale kam??? prezrad. nebud labut. 😀

kucina1
2. feb 2012

my tu mame v bruck an der leitha cca 40km od bratislavy -11 stupnov teraz 😉

aj ja som za sukromnu ked si tu robime novu skupinku od zaciatku, lebo do tej inej pezinskej chodim len pre novinky o a len tam sledujem co a ako kedze je ta skupina od 2006 roku a prispevky su tam len tak sporadicky
ja idem pozerat do mojej kutice ku spiacim detom startrek co mam v notase ulozeny na tieto vecery v rakusku kde vsetci cumia nemecke kanaly 🙂

trampka
2. feb 2012

chiiiii, medzi priehradou a veľkým parkoviskom na hornom konci🙂) Pri ceste je studnička, a kopeček hore, tak tam 🙂)) Aj ja chcem čáročku🙂

trampka
2. feb 2012

@kucina1 Bruck, tam to lúbim, chodím tak nakupovať, Muller a tak🙂))

bocianka123
2. feb 2012

ahojte, tak sme doma z výletu
@lucia20 - ja som to už dnes ráno tu aj spomínala - ked sa nás nazbiera viac by nebolo zlé založiť súkromnú tému 😉

ronja31
2. feb 2012

@lucia20 ahoj, az teraz dcerka zaspala a ako tak citam tak som aj ja za sukromny. AKurat ti to potom musim nastudovat lebo netusim co to znamena 🙂 a vsetkych co ste online - pekny mrazuci vecer!

bocianka123
2. feb 2012

@lucia20 ani my nie sme originál z PK - jasom z BA -Petržalka a mm z iného konca SR. 😉

kucina1
2. feb 2012

@trampka no teda aj my tam radi chodime 🙂 muller moj najoblubenejsi obchod veru

a baby nahodou daku autoskolu v pezinku neodporucate? bo ja by som sa chcela dokopat k vodicaku a mam v tomto obdobi pri detoch na to najlepsi cas a uz som tak povediac aj odhodlana na to ist, a uz sprtam aj vyhlasku 😀
tak dobru noc a rano nakuknem pri ranajkach a rannej kavicke 😀

simmi80
2. feb 2012

@lucia20 teiz som za sukromnu. Aj co sme januarovky 2011 mame sukromnu a dokocna uz asi pol roka ficime na sukr. skupine na FB-kedze nie kazda ma na MK vyplneny profil, tak aby sme sa poznali aj po tvari 🙂 a stretavame sa raz do mesiaca, tak aj my musime dat na jar hromadne PK - stretko 🙂 vraj pri Hypernove je Zahrajkovo, nebola som tam, iba som pocula 🙂

poppy1
2. feb 2012

@simmi80 jedna znama tam chodi a zevraj je to tam fajn 😉 ja som tiez za osobne stretko! ;😉

anaxamon
2. feb 2012

@lucia20 ak vam tam fuka ako zvycajne tak dakujem pekne -15

nam tu teraz zima uz aj klince z dreva vytahuje🙂))

ja som tiez za sukromnu

a inak ste tu aj take co sa poznate osobne?

ja sa osobne poznam s @kohutovci a s @danulienka35 tiez v podstate koli inzeratu🙂)

simmi80
2. feb 2012

ja poznam @poppy1 a @maria30 - susedka a jej deticky su moji kamosi 🙂

poppy1
2. feb 2012

poznam osobne @simmi80 a @kessinka 🙂

trampka
2. feb 2012

Ja zatiaľ nikoho, ale hádam čoskoro všetky🙂))

bocianka123
2. feb 2012

...ja tiež nikoho z Vás nepoznám osobne zatiaľ... tak snád sa to čoskoro zmení 😉

lucia20
autor
2. feb 2012

@trampka vedla golonku, ze? tam teraz maju nove babatko.... 🙂

@ronja31 do sukromnej temy sa dostanu len vybrani ludia, nikto iny. budeme tu v takom sukromi....

@bocianka123 nakoniec zistime, ze polka pk su pristahovalci z ba. 😀 ale je tu dobre. je to taka velka dedina a mne to hrooooooooozne vyhovuje.

@simmi80 no hromadne stretko je super napad a zahrajkovo je fajn. pekne preliezky pre deticky a aj kavicku sa tam da dat. ja som za.

@anaxamon ja poznam
@ronja31 raz odomna kupovala a potom sme sa stretli a vymenili si tc. ma uzasne deticky. poznam aj @danulienka35, s nou sme v teme augustovky2010

lucia20
autor
2. feb 2012

@trampka mna mozno poznas z videnia. 😀 som tu na udoli jedina baba, co za sebou taha tri deti. 😀 😀 😀 😀 😀

trampka
2. feb 2012

@lucia20 Kde mal Golonka to viem, ale my sme za ním trochu hlbšie v lese, je to takto komplikované vysvetliť...chi, ale z družice je to vidieť. Srandujem🙂)) a tri detičky? niečo sa mi marí, tak nabudúce keď vás stretnem určite zastavím a pozdravíme sa🙂)) A vy ste kde zakotvili v ktorých končinách?

simmi80
2. feb 2012

ja som rodena pezincanka 🙂 a pred rokom som este byvala v BA (3r.)

lucia20
autor
2. feb 2012

@trampka vies kde je byvaly banik? oproti na luke mali chatu veterinari.... ked sa nechytas, prihodim ti foto. 😀

lucia20
autor
2. feb 2012

@simmi80 tak mame jednu rodenu. 😀 😀 😀

simmi80
2. feb 2012

@poppy1 ozaj Miska a taku Dorotu z limbachu nepoznas? ona moze mat cca. 28r, tmavovlasa a ma teraz syna. Tusim danielka ma..

ronja31
2. feb 2012

@lucia20 dakujem za pochvalu, dnes su naozaj uzasne! eliska zaspala o 20,12 a janko o 20,43. takze nadherny vecer!!!

trampka
2. feb 2012

Anička Hrebíčkova?

simmi80
2. feb 2012

@lucia20 no dievcata, tak ja budem vasa matka pluku 🙂 aj rodena som aj mozno najstarsia 🙂

lucia20
autor
2. feb 2012

@trampka anicka je za nami. pred nami maju chatu šuranovci a vedla nich su skovajsovci. neviem ci si pamatas tu hojdacku, taku kovovu velku.... tu som mala za oknom obyvacky.

lucia20
autor
2. feb 2012

@simmi80 kolko mas rokov? ze matka pluku.... 😀 😀 😀 😀 zacnem vykat???