Pezinčanky a okolie
Mile mamicky, dufam, ze sa mi podari trosku zgrupnut vsetky mamicky z pezinka a okolia. Viem, ze tu uz existuje jedna tema, ale s viacerymi dievcatami sme sa zhodli, ze uz je zabehnuta a neda sa k nim pripojit, tak by som sa rada spoznala s ostatnymi maminami z PK. viem, ze nas je tu vela. Rada by som sa tu s vami porozpravala a vymenila rady. Predsalen lepsie sa bude debatovat,ked budeme vediet, ze sme tu z okolia a navzajom si dame dobre tipy a napady ako travit cas s detickami. Dufam, ze sem niekto nazrie a ze tu neostanem sama. 😖 tesim sa na vas. 🙂
Jeeej ja už viem🙂)) Inak tá vaša časť je tam celkom dobre obývaná. Nebývate aj s rodičmi alebo to sa mi marí?
ahojte aj ja sa rada ku vam pridam 😀
@silviaa ja som vzdy tuzila po velkej rodine. ale hlavne ja mam pat surodencov, vsetci starsi a medzi mnou a starsou je 11 rocny rozdiel a cely zivot som tuzila mat surodenca, lebo som bola sama, tak moje deti ich maju. vies co, ono je to asi o pristupe. ked uz mas dve deti, a zvyknes si, tie dalsie sa stratia v dave. 😀 😀 😀 😀 je to taka pasovka. jednu umyjes, druhu tretiu, jednej jest, druhej tretej. je to fajn. cele dni som sama a zvladam to. mam 26rokov a este nie som sediva, takze to asi bude dobre. 😀 😀 😀 😀 😀 ale niekedy mam tiez dni, kedy som rada, ze som v lese, lebo ma aspon susedia nepocuju ako zjapem. 😀 😀 😀
@poppy1 @lucia20 z tych terminov som uz babeny na nervy.. povodny mam 5.2.. mesiac pred terminom mi ho posunuli na 25.1 lebo plod je velky.. teraz sa raz drzia jedneho .. raz druheho.. ze mozem tyzden prenasat, potom dva.. potom zeby som nemala lebo teho bolo hormonalne stimulovane.. no koniec.. uz som si aj poplakala od nervov ale tak si hovorim.. mala je oki.. placenta je oki.. bude to vsetko fajn a vyjde ona snad aj sama 🙂

@ronja31 no nase drichmu od 20,15 vsetky. jak na povel. 😀 😀 😀 dnes mali vychovne skolenie od maminky, tak si dobre rozmysleli, ci budu posluchat. 😀 😀 😀