Pezinčanky a okolie
Mile mamicky, dufam, ze sa mi podari trosku zgrupnut vsetky mamicky z pezinka a okolia. Viem, ze tu uz existuje jedna tema, ale s viacerymi dievcatami sme sa zhodli, ze uz je zabehnuta a neda sa k nim pripojit, tak by som sa rada spoznala s ostatnymi maminami z PK. viem, ze nas je tu vela. Rada by som sa tu s vami porozpravala a vymenila rady. Predsalen lepsie sa bude debatovat,ked budeme vediet, ze sme tu z okolia a navzajom si dame dobre tipy a napady ako travit cas s detickami. Dufam, ze sem niekto nazrie a ze tu neostanem sama. 😖 tesim sa na vas. 🙂
my tu mame v bruck an der leitha cca 40km od bratislavy -11 stupnov teraz 😉
aj ja som za sukromnu ked si tu robime novu skupinku od zaciatku, lebo do tej inej pezinskej chodim len pre novinky o a len tam sledujem co a ako kedze je ta skupina od 2006 roku a prispevky su tam len tak sporadicky
ja idem pozerat do mojej kutice ku spiacim detom startrek co mam v notase ulozeny na tieto vecery v rakusku kde vsetci cumia nemecke kanaly 🙂
chiiiii, medzi priehradou a veľkým parkoviskom na hornom konci🙂) Pri ceste je studnička, a kopeček hore, tak tam 🙂)) Aj ja chcem čáročku🙂
ahojte, tak sme doma z výletu
@lucia20 - ja som to už dnes ráno tu aj spomínala - ked sa nás nazbiera viac by nebolo zlé založiť súkromnú tému 😉
@lucia20 ani my nie sme originál z PK - jasom z BA -Petržalka a mm z iného konca SR. 😉
@trampka no teda aj my tam radi chodime 🙂 muller moj najoblubenejsi obchod veru
a baby nahodou daku autoskolu v pezinku neodporucate? bo ja by som sa chcela dokopat k vodicaku a mam v tomto obdobi pri detoch na to najlepsi cas a uz som tak povediac aj odhodlana na to ist, a uz sprtam aj vyhlasku 😀
tak dobru noc a rano nakuknem pri ranajkach a rannej kavicke 😀
@lucia20 teiz som za sukromnu. Aj co sme januarovky 2011 mame sukromnu a dokocna uz asi pol roka ficime na sukr. skupine na FB-kedze nie kazda ma na MK vyplneny profil, tak aby sme sa poznali aj po tvari 🙂 a stretavame sa raz do mesiaca, tak aj my musime dat na jar hromadne PK - stretko 🙂 vraj pri Hypernove je Zahrajkovo, nebola som tam, iba som pocula 🙂
@lucia20 ak vam tam fuka ako zvycajne tak dakujem pekne -15
nam tu teraz zima uz aj klince z dreva vytahuje🙂))
ja som tiez za sukromnu
a inak ste tu aj take co sa poznate osobne?
ja sa osobne poznam s @kohutovci a s @danulienka35 tiez v podstate koli inzeratu🙂)
Ja zatiaľ nikoho, ale hádam čoskoro všetky🙂))
...ja tiež nikoho z Vás nepoznám osobne zatiaľ... tak snád sa to čoskoro zmení 😉
@trampka vedla golonku, ze? tam teraz maju nove babatko.... 🙂
@ronja31 do sukromnej temy sa dostanu len vybrani ludia, nikto iny. budeme tu v takom sukromi....
@bocianka123 nakoniec zistime, ze polka pk su pristahovalci z ba. 😀 ale je tu dobre. je to taka velka dedina a mne to hrooooooooozne vyhovuje.
@simmi80 no hromadne stretko je super napad a zahrajkovo je fajn. pekne preliezky pre deticky a aj kavicku sa tam da dat. ja som za.
@anaxamon ja poznam
@ronja31 raz odomna kupovala a potom sme sa stretli a vymenili si tc. ma uzasne deticky. poznam aj @danulienka35, s nou sme v teme augustovky2010
@lucia20 Kde mal Golonka to viem, ale my sme za ním trochu hlbšie v lese, je to takto komplikované vysvetliť...chi, ale z družice je to vidieť. Srandujem🙂)) a tri detičky? niečo sa mi marí, tak nabudúce keď vás stretnem určite zastavím a pozdravíme sa🙂)) A vy ste kde zakotvili v ktorých končinách?
ja som rodena pezincanka 🙂 a pred rokom som este byvala v BA (3r.)
Anička Hrebíčkova?

@lucia20 ja som urcite za sukromnu temu 🙂
a drzim zajtra palce na onkologii! aby ste dobre dopadli 🙂 inak moja Dominika reve ako pavian, iba s nou vojdem do ordinacie a pritom nikdy nemala zly zazitok :-/