icon

Pezinčanky a okolie

lucia20
1. feb 2012

Mile mamicky, dufam, ze sa mi podari trosku zgrupnut vsetky mamicky z pezinka a okolia. Viem, ze tu uz existuje jedna tema, ale s viacerymi dievcatami sme sa zhodli, ze uz je zabehnuta a neda sa k nim pripojit, tak by som sa rada spoznala s ostatnymi maminami z PK. viem, ze nas je tu vela. Rada by som sa tu s vami porozpravala a vymenila rady. Predsalen lepsie sa bude debatovat,ked budeme vediet, ze sme tu z okolia a navzajom si dame dobre tipy a napady ako travit cas s detickami. Dufam, ze sem niekto nazrie a ze tu neostanem sama. 😖 tesim sa na vas. 🙂

simmi80
2. feb 2012

@lucia20 no super, bude lepsie ak budeme sukromna banda 🙂

simmi80
2. feb 2012

ozaj babulka, ak niektora davate este nutrilon, tak v PK je jedna kocka co to vie zohnat za 10e jedna krabica - 800g. min. odber je 6ks. ja od nej tiez beriem. to len tak, ak to niekomu pomoze 🙂

lucia20
autor
2. feb 2012

@silviaa no vsetky vas napcham do kufra. sharan ma dost velky. no ale vazne by sme mohli nejake stretko. a v lete dame stretko tu u nas a na tu nasu luku ked vypustime vsetky deti, tak nam nemaju kde zabehnut.

@kohutovci no moja, viem ake stavy su to. tiez som uz na konci aj plakala, lebo furt nic. mojko drz sa, o chvilu uz budes mat krasny batoztek. 😀 😀 😀

kessinka
2. feb 2012

@kohutovci musíme dúfať že drobci vedia čo robia 🙂 robili ti inak ešte nejaký ďalší ultazvuk aby potvrdili či je naozaj taká veľká? 🙂

silviaa
2. feb 2012

@simmi80 fakt? ja sa hlasim, Veruska pije nutrilon 🙂 . posles mi na nu info do ip?

poppy1
2. feb 2012

@kohutovci neboj, ani sa nenazdas a budes mat malu pri sebe 🙂

kamilka22
2. feb 2012

tak sa ku Vam pridavam aj ja, som z "juhu" a rozoberate aj skolky. Tak moja dcerka chodi na Bystricku a som uplne spokojna. Ucitelky ma skvele. Niektore baby sa pytali, ci je problem s umiestnenim, tak pre tie, ktore nevedia, tak podavam info, ze je sakra problem s umiestnenim. Mne vzali dcerku az od 4 rokov, teraz idem na zapis so synom, tak snad vdaka tomu, ze tam uz dcerka chodi, mi ho vezmu. Zapis je tusim 14 marca na mestskom urade. Prihlasky su uz na stranke pezinok.sk . Teda mozno to tu uz aj niekto pisal, len som sa nedostala este ku vsetkym prispevkom.

kohutovci
2. feb 2012

@poppy1 poznas @kessinka ?? z Jura? jeeejo.. s nou som vo februarovkach 😉 ale osobne sa zatial nepozname 🙂

trampka
2. feb 2012

@lucia20 A vieš, že aj mňa napadla tá lúka pred baníkom? Môj muž tam oslavoval 30 a to bola pecka akcia. hudba, tanec klobásy🙂) Veď určite ste si tam toho zažili🙂))

lucia20
autor
2. feb 2012

@simmi80 no urcite to bude lepsie. ja moc foto do verejnych tem nedavam a davam len do tej sukromnej. ved tu chodi tolko ludi, ze az....

inak to mliecko je super. mala musela mat po operacii špeci mliecko a ja som davala za mlieko za 400gr 11-13eur. to je super cena.

poppy1
2. feb 2012

@kohutovci ano, je to moja byvala spoluziacka a super kamoska 🙂

silviaa
2. feb 2012

@lucia20 jj, stretko by bolo fajn 🙂 .

simmi80
2. feb 2012

@kohutovci mna dr. strasila od novembra ze to moze prist aj v decembri a potom ze zaciatok januara..potom som nakoniec prenasala a museli mi vyvolat porod a aj tak sa M.E. nechcelo ist von 🙂

kohutovci
2. feb 2012

@kessinka ahoj. tak predsa teba mysleli. aky je ten svet - konik maly ze? 😀 😀 😀 hej hej robili mi aj druhy uzv..

kamilka22
2. feb 2012

@simmi80 aj ja som z juhu, len mam pocit, ze sa sekli a malo sa to volat sibir...teda co sa vetra tyka...

lucia20
autor
2. feb 2012

@trampka jezis, no dufam, ze som vam tam nebola vynadat. 😀 😀 😀 😀 lebo na banik chodili aj taki spratkovia, ze som uz parkrat volala aj policajtov. lebo to bolo hrozne. jazdili mi poza dom s autom, robili bordel, a bola som tu sama s detmi, tak ked som im sla povedat, slusne, nech sa stisia, ze mi budia deti, tka ma poslali do p... tak som mala dost. som rada, ze uz to neprenajima. ine je sa normalne bavit, hudba mi nevadi, ani detom, ale tie vykriky, hucanie, rozbijanie skla, furt jak na ihlach, co ktorej tej ozratej hlave napadne.

kohutovci
2. feb 2012

je tu niektora z Muskatu? 🙂

trampka
2. feb 2012

@lucia20 Nie, my sme si komorne hrali na gitarkách a dokonca aj pách chatárov k nám zbehlo posedieť🙂)) Ja nie som za také bujaré akcie.

lucia20
autor
2. feb 2012

no tak sa babulky dohodnime ze dame stretko v zahrajkove.... co vy na to?

trampka
2. feb 2012

@kohutovci ja som Muškát, tzv lentilkovo🙂

simmi80
2. feb 2012

@kamilka22 a kde na juhu byvas? si rodena PK? mozno sa pozname aj osobne 🙂 ved vekovo sme 🙂 no veru sibiiiir..aaaaaa....

simmi80
2. feb 2012

@kamilka22 inak na juhu co je riaditelka Andrejka-teda tusim este je, tak ta ucila este aj mna 🙂

simmi80
2. feb 2012

@lucia20 ja som za 🙂 prideme 🙂

silviaa
2. feb 2012

@kohutovci na muskat chodim k veterinarke so psami, doktokre Mikosovicovej...

simmi80
2. feb 2012

@silviaa aj ja som ku nej chodila ale uz chodim ku spoluziacke pri Katovej ulicke 🙂

lucia20
autor
2. feb 2012

@trampka ja si nieco take matne pamatam. take kludne akcie sa nezabudaju. 😀 😀 😀 😀

@kohutovci na muskat som chodila robit. 😀

silviaa
2. feb 2012

@lucia20 zahrajkovo? hned som kukla do googlu 😀 ....ze, vau tam som este nebola...treba napravit...ja som za 🙂

lucia20
autor
2. feb 2012

@silviaa aj my tam chodime k veterinarke.

@kohutovci tusim hroznova 15, ci kolko..

@simmi80 staci sa dohodnut na dni....

kohutovci
2. feb 2012

@trampka jasneee lentilky.. tak to sme kusok.. ja som zeleny dvor.. 😉
@silviaa ani som nevedela ze taka veterinarka tu je 😕 Ja poznam iba Bibianu, Freya a tych mladasov co si otvorili veterinu pri poliklinike.. ti sa mi velmi pacia, maju skvely pristup aj vybavenie.. ale maju dost nevyhovujuce otvaracie hodiny.. tak chodime k Freyovi.. 😝

silviaa
2. feb 2012

@simmi80 a akeho mas psa? ja mam dobermanku a dalmatinca, obaja maju sedem rokov, su velmi dobri k detom a Veve zboznuje....len potrebuju straaaaasne vela vybehu a je to unavne aj s Veve...esteze mame psi kutik (pri policajnej skole) tam sa chodime vencit.