Pezinčanky a okolie
Mile mamicky, dufam, ze sa mi podari trosku zgrupnut vsetky mamicky z pezinka a okolia. Viem, ze tu uz existuje jedna tema, ale s viacerymi dievcatami sme sa zhodli, ze uz je zabehnuta a neda sa k nim pripojit, tak by som sa rada spoznala s ostatnymi maminami z PK. viem, ze nas je tu vela. Rada by som sa tu s vami porozpravala a vymenila rady. Predsalen lepsie sa bude debatovat,ked budeme vediet, ze sme tu z okolia a navzajom si dame dobre tipy a napady ako travit cas s detickami. Dufam, ze sem niekto nazrie a ze tu neostanem sama. 😖 tesim sa na vas. 🙂
ahojte, pridam sa tiez ako okolie. Trosku mozno vzdialenejsie, ale do PK to mam na skok. Pozeram, ze riesite skolky. My sme tiez uvazovali nad PK, ale obavam sa, ze ak tam nemame trvaly pobyt tak sme v haji.
A zahrajkovo...boli sme. Baby sa vysantili a pacilo sa mi to tam. Nie je to obrovske ako na co som bola zvyknuta. To znamena, ze som aj kavu vypila a deti mi neochoreli.
Tak mi je tu dobre, ale ja už musím🙂)) Tak dobrúúúúúúúúú A my to stretko asi ešte nie, bo sme choréééé /ja a moje ročné mrne/ tak asi až potom🙂))
my skor poobede. lebo mne M.E. spava este 2x za den a chodi cca. o 10-11 spat a vstavame o 7-8h a medzitym vencenie atd. a 2x do tyzdna mame rano cvicenie 🙂 bud. pondelok a utorok sme v BA. ale inak sa prisposobimeeee 😵 😵 😵
@iron no tak moju par krat vymaknem ako ma misku s vodou na sebe a akoze pije a voda na nej.. ciez necitajte hygienicke maminky 🙂 aj o granulky by sa moja chcela podelit ale Justi vrci 🙂 ale zase su od narodenia spolu, Justi ju strazila ked este bola M.E. v perinke. spavala vedla nej 🙂

@kohutovci zelený dvor? nechytám sa(((