icon

♥ Piešťanky IV:o)))

lucinda7
21. jan 2009

taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))

dadulka19
16. jún 2009

a k tým deravým topánkam....nie len chalani ich rýchlo derú 😀 😀 😀 😀 😀

sofia222
16. jún 2009

Ahoj granado,
i ja som tehulka, cakame prirastok koncom jula, tak sa este pomaly gulam a uz pocitam kazdy den, nech uz je koniec. Ty si v ktorom mesiaci......Inak sa praje pekny vecerik.

zuzidr
17. jún 2009

🙂 bré ránko 😉

zuzanocka
17. jún 2009

dobré, dobré 😉 🙂

mimusbe
17. jún 2009

dobre rano....

my sme vcera este behli do trencina do laugaricia ked tatik dosiel z prace....sme malej kupili autosedacku co som tu hodila nedavno link....teda...ale podaktore su riadne osolene...ze 7,8 tis...aspon mne sa to zda trochu dost... 😅
som zvedava ako sa tam malej bude/nebude pacit 🙂 ...ci budeme chodit ,,s orchestrom,, 😀 😀

mrne uz spi...tak bezim daco poupratovat....

sofia222....uz v juli cakate babino? 😕 😕 som nevedela...vlastne asi nikto ked nemas v pase....sa ti to teda krati...ja som tiez uz ratala kazducky den 🙂🙂

zuzidr...IP 🙂

mimusbe
17. jún 2009

ozik....mame par novych fotiek...ak chcete mrknite 🙂

http://picasaweb.google.sk/milota.beblava/Sabinka#

lucinda7
autor
17. jún 2009

ahojte....

tak mne tu už obedík rozvoniava....pečiem pangasia na novcých zemiačikoch 😝

Mimus,krásne fotečky ako vždy....Sabinka je tatova veru 😝 a krásne vyobliekaná 😝

no ráno to vyzeralo na pekný dník,decká išli zo školy do mesta na zmrku a nejak sa zaťahuje....snád nezmoknú 😠

zuzidr
17. jún 2009

kde ste dnes? 😕

nika2
17. jún 2009

ahojte,
mima mala je zlatucka. inak ta sedacka sa oplatila. teda neviem kolko stala povodne ,ale je to taka znacka a za dobru cenu. aj ja by som ju veru brala keby nemame 🙂

mimusbe
17. jún 2009

dakujeme za pochvaly 😉

nika....v obchode priamo stala 3990 a na nete 3790...ale mame tam zlavu takze nas stala tolko co z netu...🙂
a poradili nam ze tuto znacku vela ludi berie...je to taky stred....nie je draha, pekne vyzera a testy bezpecnosti su vraj na velmi dobre urovni....

milhaus
17. jún 2009

lucina to si nepamätáš že sa so zuzidr stretli v pôrodnici? inak od včera som v chtelnici, lord dorazil a teraz poobede som šla s maloui vonm lebo spal, zamkla som ho, nemal kluče, sak nebola som dlho preč a on tu nie je
svokor mu prišiel otvorit, počkat sa asi nedalo, čo už a keby aspon listok napisal kde je ale načo by to on robil

lucinda7
autor
17. jún 2009

Mili kym ja niekedy porozumiem tvojmu príspevku musím dobre hlavu namáhať kym pochopím o čom točíš 😀 😀 😀 😀 😀
no a to vaše spolužitie....už nekomentujem....že nemal klúče,zamkla som ho.....jak malé deti 😒

sssimi
17. jún 2009

Ahojte Kočky. Dokrmujete niektorá Nutrilonom HA? Ja mám doma skoro plnú pixlu a po dvoch dávkach sa mi rozbehlo mlieko, tak už len kojím. Ešte sa dá 2 týždne použiť. Potom tam končí tá mesačná záruka po otvorení. V sobotu idem do Piešťan na skúšku, tak by som ho doniesla. Darujem ho!!! Je mi ho ľúto vyhodiť. Napíšte do IP. Dostane ho prvá ktorá sa ozve 😉

andy.a
17. jún 2009

čaute 😎 😎 😎

Luci,ja som Milkin prísp.pochopila..na začiatku písala,že ja a Zuzi sme boli spolu v pôrodnici,len Zuzi rodila o pár dní prv 😝

K "lordovi" sa nevyjadrujem 😀 🙄 😝 ale však to nie je nič nové,že Mili ?? 😕 😅 a ja by som ho tiež zamkla 😀 😀 😝

Sssimi,možno Dadulka používa to mlieko,moja malá nepije žiadne mlieko,som rada,že zje nejaké jogurky,Monte a pod.veci 😝 😅 😕

milhaus
17. jún 2009

sak spal tak kde chcel ist
napoky som zobrala malu so sebou aby sa vyspal a vraj ma videl ked šiel preč, mohol aspon listok napisat

lucinda7
autor
17. jún 2009

ANdy ja som to potom pochopila,ale bola to reakcia o stranu dopredu tak som netušila čo vlastne myslí 😕

zuzanocka
17. jún 2009

dobry vecer :-P

ake mate plany na vecer? 😉

my ideme este ceresne dooberat, ja potom budem tvorit co mam rozrobene obrazky 😉
baby nam uz spia, malicka mala nejaky uplakany vecer, asi bolo nieco vo vzduchu, lebo bola u nas maťka so svojimi chlapmi a maly bol tiez urevkany 😔

maťka, nabuduce musite dojst na dlhsie! 😉 spunta unavime na trampoline 😝 😀

zuzanocka
17. jún 2009

ozaj,

dadulka,
zajtra sa stretneme v DU? 😉

milhaus
17. jún 2009

dala som malu spat, som pri pece a lord kuka panelak
dneska som ani jednu chtelničanku nevidela a to som bola vonku tri krat
prvy krat o tretej rano čo som šla pre lordov do pn na vlakovu stanicu autom, potom o osmej kupt salam a jednotačikov a o tretej rozniest letaky, potom som vypisala dalše a o piatej šla zasa rozniest
ked bola schranka dolu tak som dala lucke nech tam da a mala radost

elise
17. jún 2009

ahojte babulky, ja moc nestíham.
sssimi máš ip 😉
pochválime sa lukasko je celý deň bez plienočka a v noci mávame suché plienočky a on na noc odmieta plienku strháva si ju takže dufam že to bude pokračovať 😉
gratulujem všetkým narodeninkovým aj meninkovým 😵 😵 😵 😵
my už nedukujeme od januára výťazne sme ju po novom roku odhodili do snehu vtáčikom pre bábetko potom nenápadne zobrali a vytvorili vtáčie stopy 😀 trvalo to 2 dni kým si zvykol ale teraz ani nepýta 😉

elise
17. jún 2009

😉 zuzanočka mám kontakt na super vinára v devíne môžem ti ho napísaťak budeš chcieť
inak stačí pomleť na plynčeku čo odšťavuje šťavu zasypať cukrom pridať vinárske kvasnice dáš do demižonu a kvasíš po vykvasení scedíš cez gázu a proces opakuješ potom zleješ do fliaš a pijete 😀 😀
kvasí cca mesiac 😉

dadulka19
17. jún 2009

ahojte 🙂

my Nutrilon tiež nepijeme,ale si zlatá sssimi 🙂 ,...a nech skúška dobre dopadne 😉

zuzka,to si pííííš 😀 😵 😵 😵 😵 😵 ...budem ťa hľadať 😎

zuzanocka
17. jún 2009

dadul,
oká, obleciem si nieco "napadne" 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lindi,
zeby som vyskusala? 😕 😝
ale ten pomer... kolko cukru? a kde kupim vin. kvasnice? kolko ich treba dat? 😉 a vydrzi to potom kolko?

emily,
a kde bola lucka v noci ked si isla pre R.??

lucinda7
autor
17. jún 2009

Zuzi,to bolo prvé čo aj mna napadlo 😝 😝 😝 😝

zuzanocka
17. jún 2009

zuzi,
bola si teraz vecer u maminy? 😉

zuzanocka
17. jún 2009

tak ja dufam, ze bola na myjave... ☹ alebo aspon so susedkou 😒

ja aj ked idem na dvor, beriem si babyphone... i ked je mala v postielke... 😔

elise
17. jún 2009

zuzanocka napíšem presný rozpis 😉 inak ked šťavu zmrazíš tak máš super zmrzku aj to robievame 😉
dúfam aj ja že lucka nebola sama v noci doma 😠

zuzanocka
17. jún 2009

lindi,
super, hod mi to do ip-cky potom. dakujem!

elise
17. jún 2009

😉 zuzi jasné

dadulka19
17. jún 2009

elis,ako v práci?..nemáš ešte niečo nové?