taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))
Ahojte mamicky, poradte mi, hladam detsku doktorku v Piestanoch. Rozhodujem sa medzi doktorkami Gabrielovou a Zacharovou. Ktoru by ste mi odporucili?
Dakujem
Matka
ahojte, neviete mi poradit kde sa dá v PN s bábatkom chodit plavušinkat ? dakujem 😉
Ahoj plavat sa da s babatkami v penzione Hellene, je to pri zimnom stadione.
ahojte, neviem či to patrí do tejto diskusie. Ale hľadám nejakú dobrú kaderníčku v Piešťanoch, ktorá by mi urobila pekný melír na polodlhé vlasy, a ekonomicky aby ma to nezruinovalo- asi tak max. do 30 eur. Mne totiž robila jedna holka kaderníčka melíre, ale už posledné razy to flákala, a teraz naposledy mi to dohovadila tak otrasne že nevládzem, žlté oranžové otrasné to mám. Tak by som bola vďačná za nejaké tipy. ĎAKUJEM.
Ahojte, potrebovala by som kontakt na dobreho detskeho zubara v Piestanoch. Poznate niektora?
A dr. Trojan?
Ahojte dievcata. Chcem sa Vas spytat,ci mi viete povedat ako robi dr. Cupka ml v stredu. Nemam moznost sa ist pozriet a na nete nic nieje ohladom ordinacnych hodin. Dik 🙂
Ahojte, poznáte nejakú sociálne slabšiu rodinu s chlapcami, kde by som mohla darovať hračky?
@martinka123a obidve sú rovnako dobré, my chodíme Zacharovej a spokojnosť
@nika2 skús MUDR. Brezovská http://www.arthdent.sk/?object_1
Prozim pekne stahujem sa do Piestan a potrebujem najst cim skor dobru pediatricku pre malu. Ktora ma necha v klude zit aj ked neockujem. Poradi mi tu niekto? Kludne aj do spravy. Dakujem pekne
Ahojte baby, poraďte mi dobrého zubára v Piešťanoch. Ďakujem 😉
Ahojte, jedeme tento vikend do Piestan a chtela jsem vas poprosit, ci by ste mi neporadili, kam s detmi 🙂 co by jste doporucili na vylet, nebo kdyz bude prset, tak treba nejakou hernu, nebo muzeum nebo tak. Deti maji 3 a 5 roku. A jeste otazka ke koupani - kde konkretne se da koupat v termalni vode? Bo chteli jsme do toho noveho aquaparku, ale jsem prave zjistila, ze neni kryty :D Dekuji velmi pekne za kazdou radu. Zatim jsem nasla lod, Kupelny ostrov a Ranc pod Babicou. I restika s kutikem detskym kdyz vas napadne, prosim napiste. Muzete klidne IP, at vas tu nerusim 🙂 Dekuji.
@czechzuzanaba Určite pozrite Balneologické múzeum. Je síce maličké, ale expozícia je pre deti veľmi zaujímavä: domček z dávnych čias, kroje, kostra, vykopávky, mamutie kly,...
Ak bude pekne, Kupeľný park je super. S malou tam trávime hodiny pri jazierkach s korytnačkami, rybkami, kŕmime mačky, labute, je tam ihrisko.
Ak bude zlé počasie, pri Mestskom úrade je kaviareň Nika, niečo na spôsob Hoplalandu. Síce maličké, ale deti sa vyhrajú. Pozor! V sobotu majú zatvorené.
Pekný výlet je i na Čertovu Pec. Je tam množstvo zvierat: jelene, daniele, divoké prasiatka, kozy. Naberte jablk pre zvieratká, pozrite jaskyňu.
Ahojte. Mate niektora skusenosti so skolkou na Detvianskej v Starych Piestanoch? Maly tam o 1.12. nastupuje, tak som zvedava, ako sa mam obrnit a co nachystat...
dakujeeeeeeem 🙂
hmmm - vraj moj maly schytal najhorsiu ucitelku v skolke ☹ naozaj nema nik skusenost s Detvianskou?
Mamičky ak by ste hľadali pre vaše dieťatko opatrovateľku ... dlhodobo, krátkodobo, pravidelne, nepravidelne 🙂
OPATROVATEĽKA PIEŠŤANY - OD JANUÁRA 2015
S opatrovaním mám skúsenosti, opatrovala som cez letné prázdniny dvoch súrodencov 6 ročného
chlapca + 1 ročného chlapčeka ( rok 2012 aj 2013 cez letné prázdniny )Počas škol.roku som opatrovala 7 ročné dievčatko ( každý deň po škole na 3 hodinky + niekedy aj cez víkend podľa potreby rodičov ), 3 ročného chlapčeka ( pondelok, utorok, streda - krátkodobo, 2 mesiace ), 8 mesačné dievčatko (pravidelne, poobede, niekedy aj v noci )
*** NOVEMBER *** - momentálne opatrujem dve dievčatká ( 2r+ / 1r+ ) - nepravidelné opatrovanie.
OPATROVANIE : pravidelne, nepravidelne, dlhodobo, krátkodobo ( celý deň, noc, ráno, poobede, večer )
Ak máte nejaké otázky tak neváhajte a napíšte mi alebo zavolajte ( 0940 829 691 )
Email : makkitka9@gmail.com
http://sluzby.bazos.sk/inzerat/44717087/OPATROV...
Dobry den, chcela by som sa spytat kde v piestanoch je nejaky predporodny kurz, resp poradna pre prvomaminky? Dakujem
Sa necudujem... my ked sme hladali tak od dveri na nas mudr ze : "my sme za ockovanie" tak za lekarom cestujeme 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@turistka Ahoj ja chodim ku Kolkovej a som s nou spokojna. Pa