icon

♥ Piešťanky IV:o)))

lucinda7
21. jan 2009

taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))

adag
23. jan 2009

aha, len ja mám trochu strach s týchto chorôb, malej hrozila detská mozgová obrna dostávala veľmi dlhú dobu všelijaké injekcie a čojaviem čo od narodenia aj Prevenar som jej šupla, pre istotu kvôli zápalu mozgových blán a čo ja viem čomu. tak nechcem aby sa nejaka chrípka na nej podpísala.
Ale niesom žiadna precitlivená mamina, a už vôbec nechodím kvôli somarinám lekárke.

lucinda7
autor
23. jan 2009

pneumokoky som dala...ale chrípku nie....presne ako Linda písala tých kmenov je hrozne moc.... 😖

adag
23. jan 2009

dobre tak nedám ani ja, ked je to takto

adag
23. jan 2009

Nevie mi niekto poradiť ako prekopírovať obrázok na stenu? a kopirák nemám možno sa už nevyrába, ale ak by som ho oprela o stenu ošúcha sa a bilela stena zostane šedivá.Ďakujem za každú radu

elise
23. jan 2009

vystrihni si to ako maketu 😉 a obkresli 😉

lucinda7
autor
23. jan 2009

ada čo ideš kresliť na stenu????
nemáš strihový papier????na strihy na šitie myslím.....
mne sa to páči hrozne ked je v detskej taký obrázok....už na to MM pripravujem.....on pekne kreslí 😝

adag
23. jan 2009

no aj nad tý som rozmýšlala ale nejako nejde vystrihnúť tie vnútorné obrysy, lebo to nejako vždy vypadne.
Alebo neviem vystrihovať ☹

elise
23. jan 2009

zalep lepiacou páskou 😉 ešte si sprav kopirák tak že temperkami čiernou zafarbi papier a potom ked vyschne tak prekresli obrázok alebo uhlíkom zafarbi papier na druhej strane. 😉

adag
23. jan 2009

no myslíš hodvábny papier, ten nemám a kreslíť neviem iba vymalovať.Stiahla som malaj fifi, tak som ju zvetšila aspon na meter výšky a chcem ju dať na stenu, ale ja som totálny antitalent na takéto veci.

lucinda7
autor
23. jan 2009

fifi z kvietikovA 😵
ved ked to už máš tak to prekresluj niečim ostrejším na stenu....a potom obtiahni....ako ked kreslíš do pamätníka 😀 😀 😀 😀

elise
23. jan 2009

my sme prekreslovali cez mriežku sprav si mriežku na predlohe a na stene a potom kresli čiary do mriežky, ked budeš kresliť ceruzou szbytok zgumuješ ostatné zafarbíš 😉

adag
23. jan 2009

Idem skúšať, malá je s tej Fifi totálne, ako z Macka Pú len toho som kúpila penového a ešte toho čo v tme svieti ale fifi u nás zoženem na mmb a to sú pálky.

lucinda7
autor
23. jan 2009

hej penových máme na stene aj my... 😵

zuzidr
23. jan 2009

elise ako si vložíš pod obrázok mriežku???????????aj ja mám stiahnutého macka pooh a zväčšeného chcem ho dnes tlačiť a cez víkend dať aspom obrysy na stenu,cez mriežku by to bolo super,kreslíš presne podla kociek 😅 😀

adag
23. jan 2009

cez akú mriežku ja to nepoznám ☹

elise
23. jan 2009

nakreslím si mriežku na obrázok a potom takú istú mriežku aj na stenu len väčšiu ale s rovnakými okienkami a potom do jednotlivých okienok kreslím čiary ako je to na obrázku a je to super 😉

zuzidr
23. jan 2009

jááj ja som myslela že pc si vytvoríš tú mriežku priamo na obrázok 😅

elise
23. jan 2009

zuzi ja to na obrázok rysujem🙂

lucinda7
autor
23. jan 2009

lindi a ako dáš potom dole tu mriežku zo steny???? 😕

elise
23. jan 2009

lucka na stenu to narysujem ceruzkou slabučko to čo nevymaľujem farbami zgumujem normálne to ide dole z omietky.maľujem do priežky mriežka je na stene narysovaná slabulinko ale tak aby som videla 😉

zuzidr
23. jan 2009

ved preto,ja som mylsela že len na obrázok a tak ako lucka hovorila len z ostrou ceruzkou to obťahovať na stenu,ale cez mriežky by to bolo rýchlejšie 😀

elise
23. jan 2009

zuzi to ano bolo by to rýchlejšie mám stým skúsenosť 😉

elise
23. jan 2009

cez víkend ideme mriežkovať? 😀

adag
23. jan 2009

no ja normálne rozmýšlam že behnem do wiki a nech mi to z takého metrového papiera vyrežú, ved podobne sa to robí aj s nálepkami na auto. Možno budú ochotný za nejaký poplatok, pretože ja to neprekreslím ani stou mriežkou.Ja som žiaden talent na kreslenie nezdedila.

mimusbe
23. jan 2009

ahojte...

ja som bola s malou vonku...ale vydrzala som len tristvrte hodinu...je tam otrasne pocasie...zima jak slak...fuka az ma pichalo v hlave a hnusne sychravo 🙄 🙄

moj bratranec so segrankou mali pomalovanu takto celu izbu....ale to uz davno teraz su uz velky 🙂 ale bolo to superne...krasne...🙂

toho penoveho macka pu mame aj my...s fialovym slonikom....🙂

inak na jednej polskej stranke je hrozne vela obrazkov na vymalovavanie....aj macko pu...s MM sme to tlacili detom do skoly do druziny 🙂

keby sa to vytlaci na papier...a zeby to napr. v cannone dali zvacsit ..myslim na taky format ako je napr. plagat.....mozno by sa to lahko prekleslovalo na stenu...

zuzidr
23. jan 2009

mimus jha som si to zväčšila na 350% mám to úplne veliké,doma to rozložím na zem zlepím,a potom s ostrou ceruzkou budem rysovať na stenu,len dúfam,že to napokafrem,lebo ma porazí potom.... 😅

mimusbe
23. jan 2009

no to je super napad takto....podla mna to takto nepokazis 😉

elise
23. jan 2009

práve mi volal manžel zabuchol v zámku klúče ale našťastie mal lukska vonku idú teraz pre mňa do práce. takže nás čaká lezenie po streche 😒 ale raz sa nám to už stalo takže sa to bude dať 😉 a to má z toho že som mu volala že čo malý ako v jasličkách a dovolala som sa mu až teraz lebo mal stále vypatý mobil a samozrejme že obvinil mna že sa somnou baví a rozptyľujem ho ved mal mať mobil zapatý skôra bolo by to v pohode ale chlapi sú proste chlapi 😀 musíme si požičať veľký rebrík a je to prácička tak na pol hodinku takže idem zbaliť počítač a idem ich vyzerať. 😉

miruss
23. jan 2009

Ahojte.
Kubko mal včera teplotu 38,5 a malá pokašlieva a kýcha. 😖
Boli sme dnes s nimi u doktorky. Kubko má to čo MM silný zápal hrdla, dostal svoje prvé antibiotiká. 😢
Malá má len nádchu. Ale doktrorka nám kázala, keď sa dá ich izolovať, aby malá nedostala zápal. Tak je Kubko u babky. Aj tam bude spávať. ☹
Malá má dnes presne 2 mes. a váži 5 kg. 🙂

mimusbe
23. jan 2009

miruss...skoro jak moja mala...ta je o dva tyzdne starsia a ma 5700 😉