Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie
Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅
sak nech si zvykaju 😀 neboj moj prvorodeny ma 7r ale ten by tych krpcov aj po stromoch liezt naucil 😀 takze ja beriem aj mojich dvoch zlobrov 🙂
by si sa bez nich zblaznila, vsak 😉
to ani nie 😅 ale mala by som vycitky svedomia ze sme sli na vylet a ich som sa zbavila 😒 niekedy by som ich najradsej tyzden nevidela a nepocula ale pride mi to blbe a divne ze šimonka berieme a oni by ostali u babky - ked sa mozu vyblaznit 😉 poznam takych co sli pri more prvy krat a bez deti- nikdy nepochopim 😠 ☹
ahojte my bereme obe cestovne postielky co mame u nasich
baby prosim vas potrbujem uz presne vediet kto ide, kolko ludi na izbe, a ak su starsie deti kolko rocne 😉 kvoli rezervacii Tak sa kuknite do tabulky ci tam sedia osoby aj vek, a pod. Lebo od niektorych nemam vobec presne info a niektor tu uz dlhsie nepisali 😒 A zajtra mam volat s majitelom, ze kolko nas presne bude 😒 Tak ja neviem, nech uz mame pokoj 😉 Lebo inak to nema zmysel 😖
ukulele ma ideme 2 a terinka... 😉 menao som poslala, peniazky poslem zajtra... 😉 bohuzial skor sa neda... 😒
Adka sak o.k. ale vzdy mi odpovedaju len tie babenky u ktorych viem na com som Tie peniaze stacia do 4.4. 😉
ja to chcem mat radsej co najskor poslane, nech mam klud a nech to mm nemoze zrusit... 😀 😀 😀
Adka rafinovana si 😀
😀 dakujem... 😀
ukulele uz som zadala prikaz, takze peniazky su na ceste... 😉 ak tak sa mi zajtra spytaj aj na tu postielku pls a ak by to bolo ze za cely pobyt tych 5 eur za nu, tak im to tam povedz ze chceme prosiiim... 😅 daaakujem...ja budem na nete az vecer zajtra asi...aj ked mozno este doobeda na chvilu, kym budem u svokrovcov, potom uz ee... 😉 tak tu nakuknem, ze co... 😅
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogcqDs... Zatedy si stojime takto
podla tabulky si ty nezaplatila 😀 😀 ..ja teda zajtra 😉
Ahojte,
tak my urcite ideme- prave som poslala peniazky. Ukulelembo, ak aktualizujes tabulku mozes nam tam dopisat: ideme autom z BA. Dakujem.
Strapco - ty si ale bystra 😀 😀 😀
Ukulembo..peniazky su na ceste k tebe 😉
obcas sa mi podari trafit klinec po hlavicke 😀 😀 ..ale odkedy som otehotnela, uz to neni ono...castejsie si trafim po prste 😠 😀 😀
takze mame to zatial takto: Strapco 2+1 /dvojlozkova/ Adka 2+1 /dvojlozkova/ ivka2009 2+1 /dvojlozkova/ Chruminka 2+2 /dvojlozkova/ Pudo 1+1/2+1?/ /dvojlozkova?/ Tilly 2+1 /dvojlozkova/+pristelka? Ukulele 2+1 /dvojlozkova/ + 2pristelky
ukulele, pojdeme vsetci... nebudeme domka nechavat doma... a kde je link na ten penzion? da sa v okoli bikovat? ze by si moji chlapi zobrali bicykle a mala by som klidek...
Tilly tu to mas http://www.penzioniveta.com/zariadenie.htm
adka...............................2+1.....dvojlozkova
strapco...........................2+1.....dvojlozkova
ivka2009.........................2+1.....dvojlozkova
chruminka......................2+2.....dvojlozkova
kkoperni..........................2+1....dvojlozkova......1noc:11-12.6.
evik.................................2+0....dvojlozkova
pudo...............................1+1 /2+1/? .....dvojlozkova / jednolozkova/
tilly..................................2+1 dvojlozkova+ pristelka
ukulele............................2+1 dvojlozkova+ 2 pristelky
toto je konecna tabulka kto sa neozval ma smolu ☹
takze este raz 😒 http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogcqDs...
tak e-mail do Ivety poslany 🙂 a hotovo 😉
ukulele a pytala si sa na tu postielku? ci si nevolala len mail posielala? 🙂
Adka len som posielala e -mail, ale napisala som mu o tej postielke v nom
adka postielku mas zajednanu 5e za noc, za menej nechcel dat 😒
daaaakovala...ukulele a preco si mi hodila ze vyrazame z TO? 😅 my vyrazame odtial, kde lisky dobru noc davaju... 😀 cieeeeeerne... 😀

ukulembo..to mas dobre poriesene....prihodime im aj ostatne novembrovciatka? 😀 😀 😀