Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie
Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅
prepac ze som ta na chvilu prestahovala do mesta medzi civilizaciu 😀 😀
ukulele odpustam ti... 😀 ked ja ani neviem kde si ma to prestahovala... 😅 co je TO? 😅
do topolcian ,,super mesto" zo 45000ludmi - ale sak nemocnicu nam zavreli vo februari- boli sme aj v Tel. nov. aj Topvar- pivovar nam predali a zavreli, ale inac vsetko normal 😀 😀
take mile nekonfliktne mestecko, hej? 😀
tak akodaleko sme?
zatial doma... 😅
uz sa to blizi 😉 uz sa tesinkujem 😵
no este aby si sa netesila... 😅
aj my sa uz tesime... 😀 teda ja isto, terezke to je fuk a mm podla mna stale rozmysla akoby sa z toho ulial ale ma smolu... 😀
aj my sme este doma 😀 a prideme az v sobotu doo... ozaj s jedlom to tam je ako?
Tilly sak polpenzia a vonku je ten murovany krb tak popripade prepadneme Tesco ci iny hyper a nakupime hovadinky na grilovanie a budeme mat vybavene 😉
ukulembo..akoze pripadne...urcite sa bude grilovat 😀 😀 😀
to som rada ze ste to pochopili, sak mozno nejake macky tam behat budu 😀
ja uz mam vybavene au-pair pre psa na ten vikend 😀 😀 ..moj brat sa tesi 😀 😀 😀
tak, tak nech si zvyka Najprv pes a ak ho nestrati tak potom Mateja 😀
to mam v plane...ale bratovi to nevravte 😀 😀 😀 😀
som ta odhalila cica 😀
😀 😀 😀 baby no clovek sa aj zabavi... 😀
uku, peniazky uz dorazili? 😀 trosku im to trvalo 😔
baby tak nam padol odvoz ,ale uz zhanam niekoho druheho,lebo inac budeme musiet ist vlakom a to si s prestupovanim v Suranoch absolutne neviem predstavit s dvoma detmi 😠
no mna vcera napadlo, ze ak pojde mm do zahranicia robit, tak ze ak pojde akurat ten datum tahet, tak som zvedava, ako sa tam dostaneme s malou... 😝 no uvidime... 😕
Adka chces ma naserkat 😀 😀 😀 Tilly ano peniazky dorazili
nechcem...dufam, ze drahy nepojde prec vtedy, lebo to naserka hlavne mna... 😕 🙄
zamki ho do pivnici jak ten Fritzl svoje deti 😀 😀 😀
😅 ale tam uz byva potkan... 😀
aspon bude mat svačinku 😀
kto? potkam ci mm?... 😅
kto ma vacsiu papulu 😀
a kto bude rychlejsi... 😅 ja by som brala radsej tu variantu, ze mm by mal potkana na svacu ako naopak... 😅 myslim, ze z celkom pochopitelnych dovodov...no kto by nas s terezkou odviezol za vami na streko????? 😀 😀 😀 ale nieeee... 😉
Ahojte novembrovky...tak my uz mame po svadbe. Tak konecne som sem nakukla...je nieco nove pri planovani stretnutia? Kolke sa tam nakoniec stretneme?

stara a slepa teta som ja 😀 http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogcqDs...
uz som opravila