icon

Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie

ukulelembo
10. mar 2010

Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅

ukulelembo
autor
10. mar 2010

tie sebechleby to je komplet vikend za 520euro ale ma len 25lozok a potom apartman

ukulelembo
autor
10. mar 2010

😀 no ako som tu temu zakladala tak mi asi serka na to cele, nech si mama robi co chce

adka_praha
10. mar 2010

😀 😀 😀 jaj no aspon do toho nekeca... 😀

ten kunerad tiez nevyzera zle ale neni tam nic o strave...hehe som nenazrana, noooo... 😀 😀 😀
ta bartoska sa mi viac paci...

adka_praha
10. mar 2010

no idem malu nakrmit...potom kuknem este raz, jeden mal tusim pekne detske ihrisko, len neviem ktory to teraz...

ukulelembo
autor
10. mar 2010

idem aj ja kupit obrusky na prdel sak secky okadil

adka_praha
10. mar 2010

no neviem co som to videla...asi sa mi len snivalo... 😅

tilly
10. mar 2010

baby, ja skor ten jun, neviem, ci nebudem v septembri zasa raz statnicovat 😉 a zas koncom juna uz chceme ist na dovcu 😅

adka_praha
10. mar 2010

no my tiez koncom juna chceme ist do prahy takze skor ten zaciatok mesiaca... 😉

ivka2009
10. mar 2010

Jeeej, co sa to tu chysta? Ja sa tiez rada pridam.

ukulelembo
autor
10. mar 2010

takze jun 😉 No aj Zuzu pisala ze asi v juni je na sk Tak tam to je datum 4-6 jun 11-13jun 18-20jun 25-27jun

adka_praha
10. mar 2010

no asi ten 11-13...lebo zuzu v juni pride, to je moc skoro ten prvy datum a ktosi hlasil (a zaaaas neviem kto) ze koncom juna uz idu na dovolenku...jaj tilly... 😀 stacilo sa kusok vyssie pozriet... 😅 a my chceme tiez na konci vypadnut do sveta... 🙂

ukulelembo
autor
10. mar 2010

no ja som tiez tak myslela alebo este 18-20 to bude akurat po vyplatach tak nech mozme smelo hyrit

ukulelembo
autor
10. mar 2010

tak napiste svoj nick a+ pocet osob kolke pojdu dokopy

adka_praha
10. mar 2010

akurat hovorili v spravach ze horel kastiel v kunerade... 😅

ukulele ak by sme my isli tak 2+mimi... 🙂 ale este to neviem na 100 percent... ☹ zavisi od auta a peniazkov... 😒 tak neviem ci mam pisat sa uz alebo cakat...

ajkaag
10. mar 2010

to je katastrooofen babure, clovek tu pol dna neni a hned aha, nova tema a uz aj termin stretka 😀 my v zavislosti od vikendu, ale asi 2+mimi

adka_praha
10. mar 2010

adi starsieho neberiete do party? ci mm nechas radsej doma?... 😀

ajkaag
10. mar 2010

no preto vravim ze v zavislosti od vikendu, kazdy parny vikend je u tatina, radsej by som ho zobrala, lebo sa bude fukat, no ale ked to nevyjde 😒 ... no ved hadam prezije zlaticko nase

strapco13
10. mar 2010

ahojte..no tak povedala som mm ze bude stretko, ze ci chce ist strazit maleho s nami..pretocil oci 😠 ale ze teda pojde 😵 ..takze 2+mimi..ale zalezi od terminu..ale zatial nemame v plane nic ine
teda pojdeme ak to bude tak, ze prichod v piatok poobede a v nedulu vecer uz doma..aby nemusel cerpat dovcu

adka_praha
10. mar 2010

tak si to chytro zrataj ktory vikend to vychadza aby mohol ist s vami...11-13 alebo 18-20? teda zatial to neni iste, len sa spekuluje... 😀

adka_praha
10. mar 2010

strapco to je asi jasne ze hentak...my ak pojdeme tak tiez az ked mm pride z prace... 🙂

strapco13
10. mar 2010

inak dnes bolo take mini novembrovke stretko..ja, ajkaag a 2 mimi 😵 😵 ..dopadlo super...uz sa tesime na dalsie a na velke novembrove stretko

adka_praha
10. mar 2010

babyyyyyyyyy moj chlap mi neveri, ze beriete aj vy chlapov... 😅

ukulelembo
autor
10. mar 2010

Adka my sme ho chceli povodne znasilnit 😀 Ale ked nam na to dosiel do kelu, tak uz nic 😀 😀 Povedz mu ze taki inteligentni ako on tam budu, to nemoze odmietnut 😉

ajkaag
10. mar 2010

adka 11.-13 alebo 25.-27. kujeeeem ze na nas myslis 😉 a moj mm sa tesi na svehlovsky pristup, teda ziadne znasilnenie som mu zatial motivacne nespominala 😀
jo stretko bolo supeeer, nasi mali chlapi sa tesia ako sa v lete pobiju o baby 😀 😀 😀

strapco13
10. mar 2010

to neznie zle..len dufam ze podmienkou na jedlo nie je ulovenie tej ryb v jazierku..lebo ostanem o hlade..mna rybarcenie teda nebavi 😀 😀

ajkaag
10. mar 2010

ukulele, supis, baby budeme cely den v jakuzzi, chlapov najdeme na bowlingu alebo biliarde a mimina budu kde? 😀

ukulelembo
autor
10. mar 2010

no septembrovky08 tam idu tusim 18-20jun Aj cena je dobra 13e na noc/ osoba Decka posleme nech si idu hippky nakupit 😀

strapco13
10. mar 2010

ajkaag..deti budu na detskom ihrisku..s oteckami..my stihneme aj jakuzzu ale az po bowlingu 😀

ajkaag
10. mar 2010

strapco ahaaaaaaaaa teraz mi to je uuuplne jasne oki ideme a berieme kopu drobnych, aby tie nase slniecka nemuseli davat pozor, ci im dobre vydali, ked si pojdu tie hippky kupit 😀 berieme aj nejaku stravu?