icon

Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie

ukulelembo
10. mar 2010

Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅

ukulelembo
autor
10. jún 2010

@adka_praha ale ukazovali taky šot ako sa balila tetuska a nadrbakla vsetko do kufra 😅 Fen globus, vankuse zo sedacky, dazdnik a pod, hovadiny 😀 Tak aby ste to neopakovali 😀

adka_praha
10. jún 2010

😀 😀 😀 hehe globus... 😀 😀 😀

ukulelembo
autor
10. jún 2010

BABENKY ak zistite to cislo mobilu na @pudo, tak ma prezvonte Alebo jej povedzte, ze uz od zajtra ma prist do penzionu, ona si stale mysli, ze az od soboty 😕

adka_praha
10. jún 2010

jasne... 😉

chruminka
10. jún 2010

nestihla som pozerat damsky magazin,jezibabky dnes dako bez protestu hned zaspali,tak by bodlo keby aspon do 15:00h spali

musim si ulozit vase cisla,inac asi budem mat z vas a aj s deticiek riadny chaos,kto je kto,akurat tilly a zussku80 poznam takze tie sa mi nebudu pliest.

No idem vybehnut hore k susedom,lebo tak odusu prerabaju ze nas vytopili,uz rano tam bol mm a teraz zasa,pada mi z toho premoceneho plafonu v kuchyni omietka na hlavu 😠

@adka_praha takze aj ja riesim potopu ,ale pracka ked sa dokaka tak to fakt potesi 😠

adka_praha
10. jún 2010

no chrumi, my sme v chalupe takze nastastie skody nikomu ziadne...zato hento u vas by ma asi este viac nastvalo... 🙄

sakura77
10. jún 2010

baby aj ja ked vas oslovim nickom tak si to envsimajte,ja uz som tak nastavena 😀 😀 tak ja dojdem v sobotu okolo obeda,len mam dilemu ci aj kika mam risknut,,lebo on je taky certik na piatu 😅

chruminka
10. jún 2010

ozaj baby my sme si vybavili volicske preukazi,chceli by sme ist volit hadam to do 22:00h stihneme 😀
este daco som sa chcela spytat ale vyfucalo mi to teraz, jaaj uz viem vy si tam berete kavu?Ako si ju budete zalievat ?Ja pijem dve kavicky denne dakedy aj tri ale zvladnem to aj na jednej 😝

adka_praha
10. jún 2010

ja si kavu neberiem...to jedno dve pressa za den si necham pekne spravit... 😅 bude mi viac chutit... 😀 ja volit neidem...nemam vobec tucha koho by som hlasovala...neviem kto by kradol menej... 😝 🙄

chruminka
10. jún 2010

@adka_praha s tou kavickou som to aj ja takto myslela,vsak doma pijem taku obyc a ked som dakde mozem si hadam tie styri kavicky dovolit 😉
skoda ze nejdes volit ,ja chcem volit uz len koli tomu aby sa tato vlada co tam je nedostala do parlamentu!!!Idu mi uz na nervy,ale mas pravdu kazdy kto tam bude bude kradnut

adka_praha
10. jún 2010

chrumi ja si tento pobyt mienim uzit plnymi duskami, takze ked mi ma kto spravit kavu tak sa rada necham obskakovat... 😀 a hlavne budem medzi ludmi... 😀 juj jak sa tesim na vas...a na deturence som desne zvedava... 😀

adka_praha
10. jún 2010

tak ja definitivne hlasim, ze prideme az okolo tej osmej-deviatej... 😕

pudo
10. jún 2010

ukulele... pohodicka... ja viem, ze to mame uz od piatku, ale nevyda.... prideme az v sobotu...

ukulelembo
autor
10. jún 2010

@adka_praha takto nejak budeme v sobotu pozovat http://www.aktuality.sk/clanok/165549/naha-bohy... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ukulelembo
autor
10. jún 2010

no pekne nie ze šimonko ma od vcera nadchu ☹ Ale aj mne poobede zacalo tiect z nosa 😠 Blba alergia 😠 esdte ze mam doma homeo

adka_praha
10. jún 2010

ukule... 😀 mna by ste museli orezat, aby som tak vyzerala... 😅 😀 a neboj, budeme kychat a smrkat spolu cez vikend... 😝
podarilo sa ti ten mail odoslat? 😝

ukulelembo
autor
10. jún 2010

@chruminka da sa pozicitat postielka , ale len jednu mozu, lebo uz viac nemaju, dufam, ze aspo ta jedna ti pomoze, uz som ti ju aj zajednala

ukulelembo
autor
10. jún 2010

@adka_praha ano podarilo Ale az ked mi ta recepcna dala e-mail na seba, tak jej to hned doslo a vse vybavene, popreobjednavane A ze im to zacalo blbnut A ze sa moc na nas tesia - asi nevedia s kym budu mat docinenia 😀

adka_praha
10. jún 2010

sak sa im vlasy dupkom postavia zajtra... 😀 a v sobotu zoberu rovno nohy na ramena... 😀 sa im bude o miminkach aj snivat... 😀 ale sak to budu len pekne sny... 😅 😀
hehe mm vysaval klavesnicu a povysaval shift a K... 😀 😀 😀 uz som rozmyslala, ako budem pisat a ci nemam K v hesle... 😅

ukulelembo
autor
10. jún 2010

@adka_praha to mate nejaky turbo vysavac 😕 no este ze pocitac ostal na stole 😀

adka_praha
10. jún 2010

😀 ja by som skor povedala, ze mame labilnu klavesnicu... 😅

dida81
10. jún 2010

Baby- zajtra vam prajem prijemny prichod... davajte na seba pozorček.
Ja ešte neviem, či prideme..-Na mnžl asi niečo lezie.... tak preto neviem. Zajtra uvidime,,, ci je to len aleria...alebo ne.
No ved možno si vas tam v sobotu nááájdem!!! papa a pekny výlet 😎

adka_praha
10. jún 2010

noooo tak dufam, ze to nic nebude a pridete... 😉

strapco13
10. jún 2010

@ukulelembo ..no ja budem skor uviaznuta velryba na suchu..volajte greenpeace 😀 😀

ukulelembo
autor
10. jún 2010

@strapco13 jaj to hadam nie 😀 Boze mne uz od poobedia tiez tecie z nosa Uz som zozrala asi 4 homeo pirule a dala si jeden aerius 5mg, dufam, ze to neublizi, ked papa este mm Chudatko zaspal pred pol hodinou, ale pred tym dva krat vygrckol Duam, ze to bolo, len zo soplikov ☹

tilly
10. jún 2010

@ukulelembo az teraz sa mi podarilo nastarovat net, nejak mi to nechcelo pripojit, nic mi od teba neprislo
dufam, ze nebudete chori, nie, ze organizatorka nepride... 😔

chruminka
10. jún 2010

@ukulelembo dakujeme za vybavenie postielky ,jedna nam bude stacit 😉 ,snad ti tie homeopatika zaberu

adka_praha
11. jún 2010

babyyy vstaaavat... 😀
uku veru dufam, ze bude drobec ok... 😕 😉

adka_praha
11. jún 2010

no fasa...mam este kopec roboty dnes a mala je just dnes protivna...dufam, ze tu babovku stihnem... 😨

chruminka
11. jún 2010

to je hic 😝 😎
tak ako?Pobalene?
My uz ano,este deti nakrmit a hura na vylet 😀 ,uz ma chyta cestovna horucka sa taaak tesiiiim 🙂