Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie
Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅
Dakujem. 🙂
@strapco13 dik za ponuku,ale dako to hadam natrepeme,popchame si pod nohy vsak tych 100km vydrzime.Popr. zobereme fakt len jednu postielku a druhu skusime pozicat,inac to nevidim.
No nic,jezibabky spia,tak idem balit,lebo nad nami susedia prerabaju okna a trieskaju buchaju ratam ze do 10-15 min.su hore
@deina dojdi kuk,sa budeme tesit
baby inak neviem, mam zbalit asi aj nejake osusky k bazenu, ze? pre mna a mm... 😕 inak ja mam pochystane viac menej, ale teraz sa mi perie taska, lebo nebola dlho pouzivana a doslova zapadla prachom... 🙄 som zabudla skontrolovat jej stav...co uz...inak fakt teri bude mat skoro celu tu velku cestovnu tasku...a my skoro nic... 😅 som myslela, ze len ja beriem pol chalupy, ale som rada ze aj vy ostatne... 😀
inak zajtra prideme asi az okolo 20-21 hod... 😒 dufam, ze nam neuteciete spat...skor auto nebudeme mat k dispozicii...typek pride z roboty az okolo siestej a kym sa nalozime, musime zbehnut este do tesca a dm (ako radila ajka) na plienky plavacie... 😕 a este cesta z cadce...no skratka nam to troska potrva... 😨
@adka_praha a co poterbujes z tesca a dm, ze sme ti kupili aby si sa zbytocne nemusela zdrziavat, lebo mate veceru a neviem do kolkej ju davaju, ale sak hadam vam ju nechaju 😅 A jasne ze pockame na vas, si sa zblaznila 😀 sa tu trasieme od marca, kedy sa vsetky uvidime, a mali by sme ist chrapat 😠 😀 Sak v truhle sa naspime 😀
musim malej nejake vyzivky kupit...nemaaaam...pecivo na sobotu asi? a dm tie plienky na kupanie...ale ja si pohnem...to bude cubydup...u nas v tescu sa nastastie dlho pri pokladni nestoji... 😉 sama vybehnem... 🙂
@strapco13 ja byvam v samorine tak ako Tilly 😀 vobec netusim kde je horny salibach 😅 ale idem kuk mapu
baby tak vidite na uteraky pre nas som zabudla,
ozaj staci mi balik plienok na kupanie z DM tj. 11ks.pre dve deti?Vobec neviem ako to funguje ked vyjdu z bazena musia sa asi vyzliect a uz sa nedaju pouzit,ze?
deti pozeraju telenovelu,som pustila telku a ja ze co su tak ticho a oni obe pred telkou na bruchu a ani nedychaju
my prideme asi uz okolo 16:00h ,@ukulelembo keby sme tam boli skor pockame v restike na kave 😉
ozaj nevymenime si tel. cisla keby daco?
moje cislo: 0908 114 104
@adka_praha a na co ti je pecivo? Sak ranajky mame zajednane a na tu gril party sa kupi vsetko v sobotu cerstve, aby sme nemuseli vsetko trepat so sebou tam 😉
@chruminka moje cislo: 0905 863 182
na tie uteraky som ja vcera vecer myslela, ze sak nejdeme do all inclusive 😀
Chrumi zakedy sa kupu, tak plienka na plavanie o.k. ale ked sa dokupaju, tak uz sa nedaju pouzit
A ten balik ty bude stacit urcite, ved zasa 20 krat ich vytahovat z vody nebudes a zasa tam ani nestravia cely den v bazene 😉
A co kukaju bambule? Sladku valentinu 😀 aj ja kukam 😀
aj my by sme mali dorazit o 16:00 ak pojde vsetko ako ma, a drahy dojde rano z DE
Akurat som chcela deckam pobalit handry az zajtra, ked budu v skole Ale zakon schvalnosti Dominika ma akurat zajtra riaditelske volno 😠 😎
Takze ich cely tyzden blaznim, ze sa dnes pobali a v piatok idu do decaku 😀 Ale oni su premudreli, tak uz vymyslaju konspiracne teorie ohladom balenia 😀
A este mame aj sluzbu vo vchode 😝
Inak my ked sme sli do Turecka Tak sme vyrazali o 22:00 a zacala som nas balit o 20:00 a nic som nezabudla 😅
Ale to sme boli len ja , mm a Alexej 🙂 Ale teraz ked mame Dominiku aj drobca, tak nehrozi vsetko na poslednu chvilu 🤐
Tak Dominka my aspon zajtra postrazi maleho a ja mozem popratat dobalit
@ukulelembo kde chcete kupovat veci v sobotu?
Lebo my tam nebudeme mat auto tak preto musime vsetko trepat z domu
Vsak som akurat chcela napisat ze Dominiky ti moze postrazit drobca 😉 ,hej hej sladka valentina,mame to ako kulisu,ale vydrzali kukat len par sekund a uz mrncia,musim ich niecim zamestnat este na hodinku kym budu papat..
he..tak nie som jedina co kuka sladku valentinu 😀 😀
ja budem balit zajtra doobeda
jaj no fajn...tak pecivo sa nekona... 😀 tak ale vyzivky mi treba...ale sak to bude hned...vezmem to co uz poznam, nech nemusim pol dna studovat obsahy novych a je to... 😀
inak mooooozno prideme aj skor, este neviem...totiz mm sa chce este dohodnut s jednym ze by nam pozical favorita a on by mu za to dal veci co nam ostali z toho nasho...ale ak by ho nezastihol, tak mame aspon tu poistku, ze prideme sice neskor ale pojdeme autom...to je dost dolezite podla mna v tychto teplach koli terezke, nech sme tam co najskor, takze spoje nepripadaju v uvahu...sak uvidime...ja mam cislo uku na teba v telefone, tak ked budeme vyrazat, poslem sms aspon, jo? 😉
Baby nezabudnite fotaky a kamery, a baterky ponabijat a zobrat si na pitie kazda co ma rada 😅
Baby nemate niekto cislo na @pudo ? Lebo ona si mysli, ze az od soboty ma prist , ale ona ma uz v piatok dojst, aj tak zaplatil 😨 Ael uz som jej aj IP poslala, ale asi je offnuta.
boze baby ja sa tak strasne tesim... 😀 by som aj hned isla... 😅
inak dufam, ze si vas rychlo zapamatam...ako niektore uz automaticky viem mena priradit k nickom ale niektore si akosi neviem zapamata... 😅 sorry... 😅
@adka_praha ake ma cislo aby som vedel kto mi pise lubostne smsky 😀
@strapco13 ved tak som myslea, ze len niektory vybehnu nakupit
A ak by sme vybehli niekam na mini vyletik, taksi vas podelime do auta, hadam autosedacky budete mat so sebou?
@adka_praha sak nas budes volat nickmi 😀 Sak ked sme boli v Pistanoch a stretli sme sa s Tilly, tak som ho predstavila mm , ze to je Michaela A ja mu pri debate doma hovorim ze sak Michaela a on, ze aka Michaela sak sme sa stretli len s Tilly 😀 😀 😀
no neni zlaty 😅
ty kokso pisem jak hotentot 🤐 sak to hanbim po sebe citat 😀
a zas no ten slovosled 😀 Aspon sa vyhovorim na cestovnu horucku 😀
baby tak super ja som tiez myslela ze by bolo najlepsie sa poskladata niekto by vybehol na nakup (mozeme poslat chlapov)
len kedze my nebudeme mobilni tak som nechcela vymyslat,ale takto nam to vyhovuje lebo nemusime teda trepat aspon veci na grilovanie,ani neviem ci by to v tej chladiacej taske vydrzalo do soboty obeda.a usetrime miesto.
Tak ani vinko nebudem trepat aj ked mame kupene ale usetrime miesto a dam si kupit v sobotu,teda nieco na zajtra zobereme 😉
Ja sa uz tesim na vas a deticky ,bude sranda tolko batoliat ci ako sa to teraz nazyva pokope
@chruminka si si ista ze to je dobry napad len chlapov poslat 😕 Aby sa nam vratili naspat 😀 a este aj v triezvom stave 😅 Jasne ze sa vsetko kupi v sobotu, ved v takom hice trepat maso a pod. nie moc dobre 😉
@zusska80 je tam velikanska restika je otvorena od 10:00 do 22:00 😉
hehe no veget... 😀
baby ako mne pracka kupelku vytopila... 😠 😠 😠 sa asi ucpala hadica, lebo vsetka voda isla cez vratka... 😠 😠 😠 som isla na wc a kukam, ze vsade pena... 😲 ze do p*ce!!!!!!!!! 😠 a zacala pracka vykrucat a kukam, ze voda cez vratka vali...ma drbne... 😠 😠 😠 a serem na to...pockam kym mm pride domov, nech mi s tym pomoze, lebo ja na to normalne tentokrat uz nemam... 😖
@adka_praha neposrala sa ti aj minule ta pracka? 😠
@adka_praha cicka a to cislo mobilu mas ake?
jemine zabudla som ti ho dat... 😅 no sprosta...to ten nerv... 0902133 652 😉
hej posrala, ale vtedy to tieklo zospodu...teraz ta voda vali normalne vrchom cez tie debilne vratka...esteze som stihla oprat to najakutnejsie, co treba na vikend a tak...ale aj tak to "potesi"... 😠
baby kukate damsky magazin akurat o baleni batoziny davaju 😀
no som akosi nestihla...teraz tam riesia kamzika chudaka... 😅 co tam vraveli? 😕

ahojte babenky Tak aby si niektore z vas nemylili ideme od piatka poobedia do nedele @pudo http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogcqDs... ved si aj platila za dve noci za seba