icon

Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie

ukulelembo
10. mar 2010

Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅

janka1874
11. mar 2010

no ja sa Vám do toho moc nechcem miešať teda do tej tabuľky ale bolo by to prehľadnejšie a určite je tu nejaká šikovnica čo to vie urobiť

ukulelembo
autor
11. mar 2010

Strachanovka, Severka a Ztt tam su aj super ceny a celkom dobre sluzby 😵

ukulelembo
autor
11. mar 2010

no Adka aj pod tu vysvetlivku daj ze pre N-nechapave 😀 😀

ukulelembo
autor
11. mar 2010

no tabulky robievala Linnetka ale ta uz k nam nechodi ☹

adka_praha
11. mar 2010

ono som mohla hned napisat co som tym P myslela... 😅

adka_praha
11. mar 2010

ukulele a tebe tam pripisem PN a je to... 😀

ukulelembo
autor
11. mar 2010

no dobre moja My tu krpec chrape jak keby drevo pilil 😵

adka_praha
11. mar 2010

😅 my nespime... 😕 idem pokukat tie penziony...

ukulelembo
autor
11. mar 2010

ani my uz nespime 😵 sa tu na mne hadze jak 220 keby do neho pustali 😀

adka_praha
11. mar 2010

😀 no teta neviem...mna tam z toho vyberu moc nejak nic neoslovila...este to ztt by slo aj strachanovka tusim to bola, sa mi pozdavala ale akosi som tam nenasla nic pre starsie deti...u mna stale vedie ta iveta ci co to bolo... 😕

ukulelembo
autor
11. mar 2010

mne sa ta Severka aj lubi je tam tusim aj paintbaal

ukulelembo
autor
11. mar 2010

a to myslis nase drahe polovicky- tie starsie deti? 😀 tak tynm zabavu mi obstarame

adka_praha
11. mar 2010

no aj deti aj manzelov... 😀 no ta severka je tiez celkom ok... 🙂 kazdopadne velmi dobra cena tam je a da sa s nimi dohodnut na polpenzii alebo plnej...

sakura77
11. mar 2010

no teda baby,tak to nemam sancu prestudovat vsetky tie linky 😀 no ak ste niekto uz studovali,tak ma napadlo,ci v niektorom je aj nieco vhodne na kupkanie pre krpcov?myslim bazen

ajkaag
11. mar 2010

v euforii je super krasne, boli sme tam vlani, aj avena je fajn a krasne prostredie, ale aj tak ma najviac ta iveta laka 😉

ukulelembo
autor
11. mar 2010

no vo viacerych su aj bazeny ale tusim v remate je vnutorny

ukulelembo
autor
11. mar 2010

Sakura ja ta surim v novembrovkach a ty si ma uz predbehla 😅 Sakura hod sa do tej predbeznej tabulky

sakura77
11. mar 2010

a kukam,ze vsetky beriete aj polovicky???to ja mojho neviem ci nahovorim

ukulelembo
autor
11. mar 2010

len v jednej stretko teme baby pisala ze je dobre keby si zajedname v takom velkom hoteli zvlast salonik na papanie a aj na vecerne bavenice, aby ostatni neutiekli ked tam bude taka invazia rodicov a deti naraz 😵

ukulelembo
autor
11. mar 2010

sak mu musis nadbehnut ze tam budu len rovnako pekni, inteligentni ako je on 😀 hadam ta nenecha samu 😉 neboj sa, len aby na druhe stretko ak by bolo nechcel ist medzi prvymi 😀

adka_praha
11. mar 2010

u tej euforie nechapem ten cennik...akoze sa plati za 2-lozkovu izbu 44 eciek na noc a nic viac? to je na izby ci akoze na jedneho cloveka? ako ak na jedneho cloveka 44 eciek na noc tak ako sry ale netoto bankaroveho syna... 😕 😅
no este raz sudujem tu euforiu ale neviem...ako vyzera ten gotel super ale ta cena drobatko ma matie... 😕
ale este u mna nic netromflo ivetu... 😅

adka_praha
11. mar 2010

tak tak baby poberte chlapov, lebo ked ich nechate doma tak je po mne... 😅 som mm slubila ze isto tam sam chlap nebude... 😀 tak uplacajte sup sup... 😀

adka_praha
11. mar 2010

boooze teraz po sebe citam, no uuuuplnyyy madar to pisal miesto mna... 😀

ajkaag
11. mar 2010

ukulele moj ide neboooj 😉

ukulelembo
autor
11. mar 2010

to Adka ma stres ze bude malo chlapov 😉

adka_praha
11. mar 2010

heheeeeeeeeee ze vraj si zoberieme jedlo so sebou a nieco si na obed veceru spravime...heheeeeeeeeeeeeeeee... 😀 😀 😀 ani bohovi...ked pojdeme, tak si mienim od vsetkeho oddychnut a zabavit sa a nieto ze varit!!!!!!!!!!! 😠 😀

adka_praha
11. mar 2010

ukulele ktory hotel sa ti najviac paci?

adka_praha
11. mar 2010

a ako to je teda s tou euforiu, s tymi cenami? nevies? ja to nejak nechapem co tam maju napisane...a zas si nebudem brat ze pre dvoch, ked tam je okolo toho 300 darcekov a programu a to iste to rodinne...to je odveci, kedze pochybujem ze tam budu mat detsku zabavu pre pol rocne miminko... 😅

sakura77
11. mar 2010

adka,je to cena na osobu na noc 😉