icon

Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie

ukulelembo
10. mar 2010

Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅

sakura77
11. mar 2010

alebo nie? je to fakt blbo vypisane

ajkaag
11. mar 2010

sakura adka 44 je na dvojku izbu a noc, tzn dve osoby

adka_praha
11. mar 2010

no tak potom hej...lebo ak by to bolo ze na osobu tak nie som milionar... 😅

adka_praha
11. mar 2010

aj ked oproti niektorym je to drahsie...no ale tak co uz...sak uvidime co vyberieme... 😉

to.beruska
11. mar 2010

Ajojte!jeeeeeeeeeeej vy planujete stretko no aj ja by som isla ale ako pozeram to asi nevyjde.lebo ten vikend 11-13 ideme na birmovku a ten dalsi vinsovat na svadbu.ale hned by som isla

adka_praha
11. mar 2010

😒 mozno sa datum este zmeni... 😕

ukulelembo
autor
11. mar 2010

a co sa deje Adka?

strapco13
11. mar 2010

nam je jedno aky datum

adka_praha
11. mar 2010

so mnou nic...beruska hlasi ze ten vikend nemoze...
ale kazdopadne, vzdy niekto nebude moct... 😒

strapco13
11. mar 2010

adka...tym jedlom som nemyslela, ze budeme si varit..len take chutovky na noc..nebudem predsa drobcovi kradnut hippku 😅

to.beruska
11. mar 2010

no to jo veru ano adka.ale mozno bude dalsie a to nam vyjde.my mame dva vikendy v juny zajednane uz

strapco13
11. mar 2010

inak ja som manzelovi proste oznamila, ze ide a ze tam bude na strazenie maleho, kym sa ja budem bavit a len ma bude telefonom volat, ked bude maly hladny, ak budem kojit a ked bude vynimocny stav
takze si zajednajme 2 saloniky...1 pre nas a druhy pre manzelov s detickami..a ten je na druhej strane penzionu 😀

adka_praha
12. mar 2010

😀 take som ja doma neoznamovala ani nebudem... 😀 lebo by nikam nesiel... 😠 😀 takze ho potom tak nenapadne spracujem az na mieste... 😀

strapco jasne ze nejake drobnosti na jedlo sa poberu (aj ked ak bude leto v plnom prude, ako hlasi predpoved, tak ja si asi karton vody dakej skor zoberiem, bo ked je teplo, tomu jedlu zrovna moc nedavam...)...

ukulelembo
autor
12. mar 2010

a to ako Adka chces dokazas ze ho nabulikas ze nas idete len kuknut a zrazu hop -ostavame tu Ja tiez len slopem ked je hic

to.beruska
12. mar 2010

no baby veru vam zavidim.ale uku uz ked bude teplo mozme urobit nejake stretko v meste.aj co su baby na okoli

adka_praha
12. mar 2010

nieeee to vie ze dve noci tam budeme ale ze bude robit chuvu to nemusi vediet dopredu... 😅 alebo mu len naznacim, ze sa ked tak vecer baby zlezieme, ze chvilu bude malu strazit... 😅 a tak... 😀

ukulelembo
autor
12. mar 2010

no tak to ti schvalujem 😉 musim babam co uz tak casto nechoda na konika napisat asi do IP ze ci pojdu tiez na stretko Ale ked som kukala v novembrovych pokladoch tak veru dost ich sem uz dlho nepachlo ☹ 😨

ukulelembo
autor
12. mar 2010

sak jasne Berus Ked sme boli lenive stretnut sa ako tehule tak hadam teraz uz to spachame 😵 A pondelok si bola aj ty na nozicky som ti aj kyvala a ty moc zamestnana 😅

tatuska1
12. mar 2010

a babule už sa dačo vybralo či nie? 😕
či čo kočeny zaspala som dobu? 😕

ivka2009
12. mar 2010

Ahojte,
tak aj ja sa rada pridam na stretnutie- aspon vas spoznam, kedze moc nestiham pisat do novembrovych pokladikov 🙂 A nahovorila som aj mm 🙂

adka_praha........................2+mimi...............................11-13 jun
ukulelembo........................2+mimi...............................11-13 jun / 18-20 jun
ajkaag...............................2+dieta+mimi (ci?)...............11-13 jun
strapco.............................2+mimi ..............................11-13 jun
carmen.............................2+mimi................................11-13 jun
tatuska1...........................2+mimi...............................11-13jun/18-20 jun
ivka2009...........................2+mimi................................11-13 jun

adka_praha
12. mar 2010

veru akosi nas tu len par chodi pravidelne a obcas sa ukaze aj nejaka zbludila dusicka... 😕 no nie kazda ma doma take poslusne miminka ako my... 😅

ukulelembo
autor
12. mar 2010

tak neviem ja mam doma tri decka som cely tyzden na ne sama a najdem si cas sem zabehnut A su tu aj Deina a Janka a ty tiez dokazu napisat 😉 Tak potom neviem 😒 Tatuska ten hotel Iveta alebo Euforia alebo severka ci strachanovka Kazdopadne sa to musi do konca marca objednat lebo tak vela ludi naraz potom bude problem niekam naraz ubytovat hlavne v lete 🤐

adka_praha
12. mar 2010

no v lete...11-13 je este mimo sezony a este budu decka chodit do skoly, tak hadam...ale jasne ze to treba zajednat dopredu, sak by z nas zradnika dostali, keby sme sa im tam tak dovalili... 😀 ja si nemozem pomoct ale ja by som ivetu...ukulele a ked kazda na konci do "tabulky" napise, aky hotel sa jej najviac pozdava? proste hlasovanie...ktoreho bude najviac, tak tam pojdeme, nie? sak vsetky 4 vyzeraju dobre... 😕

meliska
12. mar 2010

aj my aj my by sme asi isli.... este to predostriem mm a potom napisem 😀

ukulelembo
autor
12. mar 2010

sak ano Adka sak uz vcera som pisala ze dobry napad 😵

adka_praha
12. mar 2010

adka_praha........................2+mimi...............................11-13 jun..........................Iveta
ukulelembo........................2+mimi...............................11-13 jun / 18-20 jun
strapco.............................2+mimi ..............................11-13 jun
carmen.............................2+mimi................................11-13 jun
tatuska1...........................2+mimi...............................11-13jun/18-20 jun
ivka2009...........................2+mimi................................11-13 jun

baby pokukajte tie hotely a penziony a na koniec si dopiste, ktory sa vam najviac pozdava...lebo inak sa nedohodneme...ten ktory bude najcastejsie, vyhra a hotovo... 😅 😀

ivka2009
12. mar 2010

adka, ukulelembo...nas Jakubko je dobrucky, pri nom sa da vselico stihnut ale v aprili mame svadbu a tak sa teraz venujem jej...vyrabam oznamka, vyzdobu, vsetko mozne treba dohodnut...
A tak teraz travim vela casu na mojasvadba.sk a obcas si vas precitam. Po svadbe uz budem mat viac casu- preto sa aj tesim na to stretnutie, kde sa pozoznamujeme.

carmen86
12. mar 2010

adka_praha........................2+mimi...............................11-13 jun..........................Iveta
carmen.............................2+mimi................................11-13 jun penzion Iveta

adka_praha
12. mar 2010

ivka ved v pohode... 😅 to nebolo myslene v zlom... 😅 nooo tak uz sa teraz tesim na fotky... 😀

carmen86
12. mar 2010

carmen.............................2+mimi................................11-13 jun...........................Iveta