Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie
Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅
no a komu sa chce? mne nie... 😕
pardon
este raz prosim:
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogcqDs...
sikulka... 😀
nejde mi tam dopisat Ivetu..kto mi to tam dopise???
ja alebo mi poslite emailove adresy a Vas tam popridavam ako editorov, nechcem to nechavat uplne na volno, nech nam tam niekto uplne cudzi nerobi hlupoty
strapco mas 😉
dakujeeem 🙂
baby aj mne tam supnite Ivetu prosim dakujem 😉
ukulele mas 😉
takze..suhrn
adka_praha........................2+mimi...............................11-13 jun..........................Iveta
ukulelembo........................2+mimi...............................11-13 jun / 18-20 jun..........Iveta
ajkaag...............................2+dieta+mimi (ci?)...............11-13 jun ..........................Iveta
strapco.............................2+mimi ..............................11-13 jun...........................Iveta
carmen.............................2+mimi................................11-13 jun...........................Iveta
tatuska1...........................2+mimi...............................11-13jun/18-20 jun
ivka2009...........................2+mimi................................11-13 jun
Ajkaag prosim ta mohlo by sa do tej tabulky dopisat potom ked to zajedname aj sposob dopravy na miesto a kto ma kolko volnych miest este v aute
Ten Penzion Iveta je naozaj kraaaaaaasny - uplne super miesto na takuto stretavku 😎 😵 🙂 😉
a co pojdes aj ty?
baby ,,septembrovky2008" idu na stretko 18-20juna do Ivety a uz maju aj zalohu zaplatenu 😕 takze sup sup kto chce ist 😉
inak poslala som babenkam co sa tu uz dlhsie neukazali oznam o stretku do IP 😉
ukulembo...no to by sme si mali svihnut...kto to zajedna a ako sa bude platit?
oni pisali tomu veducemu ze kolko ich asi bude dospelych+deti a ze na kolko dni by tam chceli ostat a ze ci na ten termin maju tolko volnych miest a on im napisal ze dokedy maju dat zalohu a kolko tusim
ahojte, no toto. Bude stretko? ja by som aj sla ale moj muz moc na take hromadne akcie neni. Musim sa ho popytat.
A kde to ma byt? Neviem najst ten penzion iveta.
stretnutie septembrovky2008 ..strana 149...- vyjadrenie majitela Iveta k otazkam ohladom ubytovania rodin s detmi , atd...
Mayka aj ti nasi chlapi niektori tiez vymrvali, ale co by neurobili pre svoje zenusky 😉
vyrazame z Topolcany 2 volne m
no,ja sa este musim dohodnut ,ale skor to vidim na jednodnovku ze by som dosla,moj muz napodobne ako mayka pisala je na tom,ale dam vediet este teda urcite by som vas vsetky chcela vidiet aj s krpcami 🙂
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogcqDs...
ukulele, vyzera to dobra ako im majitel odpisal, vidiet ze maju snahu robit daco pre hosti a nie ze budte radi ze sme vas ubytovali ako sa obcas v hoteloch tvaria 😉
vyrazame z ghalanty..2 miesta volne...ale neviem, kam by sla batozina 😅 ..mame sice kombicko..ale ci sa tam zmestia 2 kociky +kufre dvojmo 😒
caute babule,
dik za IP, ja by som tiez sla len neviem co na to moj manzel...budem s nim az v piatok a cez telefon to neukecam asi...inak som tiez za Ivetu,
ja sa v piatok vyjadrim, a moc tot tu nestiham ale cim dalej je to lepsie tak sa sem mozno o mesiac dostanem aj pravidelnejsie 😀
wau ten list od toho veduceho vyzera dobre...tak baby ako hento ma presvedcilo uz uuuplne... 🙂 veru a ako to budeme platit? kto mu napise?
aj ja dakujem za IP,u nas to vyzera ze by sme aj mohli ist,len si musime zabespecit odvoz kedze nemam auto a s dvoma detmi ist vlakom ci busom na dve noci ...aj ked my sme dost akcni 😀
som oznamila mm ze sa planuje stretko a ze by sme mohli ist tak najprv vsetko ok,lebo este aj ten vikend 11-13.6. ma volno ale ked som mu oznamila ze chlapy strazia deti tak sa urazil ze on ostane potom racsej s detskami doma a nech idem sama 😠 ....no mame teraz trosku take vselijake obdobie 😒
chruminka..ved mu povedz, ze moze deti strazit s ostatnymi oteckami..bude mu veselsie ako samemu doma
ak to mate doma blbe..to je blbe ☹ ..ale urcite sa to da cochvila do poriadku

ahoj baburky
kuk
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=t6rZncpR...