icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

ukulelembo
11. dec 2009

Tak mi uz asi tretiu vymyslame☹ Boli sme vykupani, napapani, odgrgnute aj brusko vymasirovane a figu z toho mam😠 Mlady pan len vymysla Aj zaspi ale potom sa strhne a len mrnci a mrnci☹

ukulelembo
12. dec 2009

Deina: probiotika Dophilus Infants davame aj my do mliecka A lekarnicka mi este radila ako ich davkovat Ved to je pre novorodencov Deini nic si z toho nerob No mlady pan sa predavkoval mlieckom a zalomil No nech mu to vydrzi Idem si lahnut Tak dobru noc

ukulelembo
12. dec 2009

Dobre ranko mamulky Tak my mame asi predcasny darcek k Vianociam Drobec nam zaspal o 1dnej a spal az doteraz😀 jupiii Normalne zazrak ze 6,5h Som sa o 6tej strhla ze sak on este buva a co s volnym casom😀 Ale uz mrnka tak mu idem dat papat Tak zatial pa pa

didiana333
12. dec 2009

No ahojte babule,konečne sa vám hlásim osobne z domáceho počítača,dnes nás zapojili,takže tu budem častejšie...ako sa všetky máte? Erik je velmi zlaty a poslušný,prespí skoro celu noc. A bratia ho pestuju...užívame si ho naplno... 😎

zuzu1980
12. dec 2009

didi vitaj naspat 😉

my sme mali vynimocnu noc, podarilo sa mi Adamka uspat hned po kupani a papani, takze spinkal od 22.30 do 7.15 s jednym papanim o 3.00. (zvycajne spava od pol noci do 9.00 s 2 papaniami )
potom este na hodinku zalomil, nasilu som ho uspala lebo ja som isla spat neskoro a 7.00 sa mi zdalo prilis skoro na vstavanie. Ale ak si zvykne takto spinkat, tak sa k nemu pridam vecer, preco nie...

a vy ako, mamulky? vyspinkane??? zelam pekny wknd.

zuzu1980
12. dec 2009

didi, Erik je krasnucky...a tiez zvysok rodinky 😉

sakura77
12. dec 2009

ahojte!
no my noc katastrofa-zalomila sice o 18.30 uz-ani som nestihla okupat a spala do 12-tej napapala zas o pol4 sa zobudila flamovala do 6.45 😠 😠 😠 no nervyyyyyyyy,mne sa tak desne chcelo spat a ona nic,vygulovala okale a ked som si ju nevsimala tak mrncala 😒

doobeda sme isli k mame aj s kikom,tak samozrejme drichmosila s malymi pauzami cely de,teraz sme sa okupkali a som zvedava na tu noc zas...

baby a kde vozite miminka,vpredu na spolujazdcovi?ja ju mavam vzadu ale houby vidim kedze je v protismere vo vajicku,tak sa vzdy bojim ci jeok,vpredu mam airbag co sa mi neda vypnut,tak tam nemoze byt,ale asi si to dam odpojit,teda neviem ci sa to da,neviete?

sakura77
12. dec 2009

ukululembo,fotka cislo 17 nema chybu teda 😀

cipuska_
12. dec 2009

ahojte, sakura ja som na tom takisto, malú mám vzadu v protismere a vobec ju nevidím, vždy som nervozna lebo ona plače ked ju nadájam do overalu a čiapky ale akonáhle naštartujem ako keby ju vypli a v tú ranu spí a neviem či je všetko ok.
ten airbag nevim či sa dá vypnúť.

strapco13
12. dec 2009

sakura..ked idem sama, tak mam maleho nasedadle spolujazdca - nemam tam airbag, ked soferuje drahy nase druhe auto, tak sa s malym veziem v zadu

nase zlato spalo od pol 10 vecer do pol1, potom sa zobudil az o 4 a potom o stvrt na 9..sme mali ist na nauku predkrstom, ale sme to zrusili..uz sme raz boli tak naco 😀 😀 a sli sme az na koniec nauky na spisanie veci s tym suvisiacimi..takze krstime dalsiu nedelu...kaplan si nas pamatal..minule mu drahy /on je z nas 2 veriaci, ja tvrdim, ze som len pokrsteny divoch 😀 😀/ nieco vytkol..takze mi sme zapamatatelny par /uff tazke slovo/..aj na predmanzelskej nauke s inym kaplanom jednu hodinu vrtal do kaplana moj drahy a druhu ja..nakoniec na to kaplan..ze vy dvaja sa fakt k sebe hodite ..sme sa tesili, nikomu inemu to nepovedal..asi 10 parov nas chodilo

tilly
autor
12. dec 2009

deina, mne to lekárnička, mladá kočka odporučila... okrem toho sa to volá dophilus infant, čiže bábo to má aj v názve...

tilly
autor
12. dec 2009

ja ho vozím vpredu, môžem si vypínať airbagy a keď ideme všetci spolu, tak je vzadu vedľa dominika a domčo na neho dáva pozor 😉

to.beruska
12. dec 2009

Ajojte!
tak mi davame laktobacilky baby na kakanie.tiez su to probiotika mne to doporucila dr.chcela som najskor dophilus infant.ale nakoniec sme zobrali tieto.je to v tabletach ale v takych ze ten prasok vysypem do mliecka.najskor sme davali 2 za den a teraz davam jednu.a stoja 7.20 a je tam 30 talbetiek a kolko stoja tie druhe

bodzlomu
12. dec 2009

ahojte babule...
deticky su naozaj kraaaaaaasne 😵

ja teraz riesim problem so zapalenym prsnikom ☹ vcera mi z nicoho nic vyskocila teplota na 38 a maly ako keby to vedel, bol v noci kazdu hodinu hore, nevladala som ho ani nosit ☹ chudatko moje malicke...
tak som si dala paralen a trosku to preslo...sranda je, ze v tom prsniku nemam hrce, len je na jednej strane cerveny...neviem ani co s tym mam robit ☹ 😖 😔

zuzanka.h
12. dec 2009

moja teplá sprcha, olivový olej a masáž od pazuchy smerom k bradavke krúživými pohybmi musíš to odsať a rozmasírovať

gabika11
12. dec 2009

ahojcek sakura, tak s tym airbaigom mam rovnaky problem aj ja, ze sa mi neda v predu va ute vypnut airbag a tusim ze mam e rovanke auto, ja mam ford fiesta. A manzel mi hovoril, ze od neho za to vypmutie pytali okolo 2500,-sk, je to mozne, taka vysoka suma? 😒

gabika11
12. dec 2009

oprava 25000,-sk

cipuska_
12. dec 2009

bodzlomu ja som to tiež mala , 38 teplota a pol prsníka červenehoh. Som musela brat antibiotika .
ale daj si tam octanovu masť a najlepšie ked ti to bude malý odsavať lebo odsávačkou to nikdy tak neodsaješ a dávaj ho tak aby bradu mal smerom k tomu zapálenemu.
ja som to robila tak že som mu dávala tri krát z toho zapáleneho a raz z druhého(+som z neho odsávala)

bodzlomu
12. dec 2009

zuzanka, cipuska - dakujem za rady, vyskusam... ta tepla sprcha zabera, potom ani necitim bolest v prsniku 😉
cipuska a preco ma mat bradu smerom k tomu zapalenemu? 😨

bodzlomu
12. dec 2009

a nechcem brat antibiotika - len ak by to bolo horsie... skusim nieco "od starych mam" a ak to do pondelka neprejde, pojdem za mojim doktorom - na pohotovosti mi daju hocico, len aby sa ma "zbavili" ☹ 😠

bodzlomu
12. dec 2009

deina - mne tu tiez niekto radil tento dophilus infants, vraj to malemu pomoze na lepsiu stolicu..
toto som nasla: http://eulekaren.centromedian.sk/index.php?page...

zuzu1980
12. dec 2009

tak my autosedacku neriesime, u nas je podla zakona zakazane aby babo bolo vpredu. Takze je vzadu za sedadlom spolujazdca. Mame tke zrkadielko na zadnom skle ktorym pekne na maleho vidim, ale samozrejme mi to nepomoze keby plakal, lebo nanho nedociahnem... Vraj najbezpecnejsie je v strede vzadu.

kkiki
12. dec 2009

ahojte citam ze riesite temu autosedaciek ... tiez mam pevny airbag , neda sa vypnut klucom, bohuzial toto sa zadava pri objednavke, tak nas to ani nenapadlo ... a odpojenie veru nie je lacne a na druhej strane, ked si niekto dospely sadne dopredu a nahodou naburame tak nema airbag .... tak tiez vzadu so zrkadielkom ... sama snim chodim male trasy takze vtom nemam problem a na dlhsie sedi vzadu bud stella, alebo ja ... a ved coskoro sa prestahuje do inej celom ku nam, tak vydrzim 😉

didiana333
12. dec 2009

Aj my máme stále problém s bruškom.Ako tak čítam,nie sme jediní...viem že bruško je u chalanov velký problém,zažila som to aj pri starších synoch.Asi vyskušam ten dophilus o ktorom tu píšete.Ja som skušala dat malému Espumisan kvapky,ale velký uspech teda nevidím... 😒 Stale sa mi kruti od bolesti ,aj sa budí v noci kvoli bolestiam bruška...už len dufam,že z toho rychlo vyrastie...

to.beruska
12. dec 2009

no ja som sama na aute s malym este nesla.ale ze vraj nie je dobre aby bola sedacka na predu je to nebezpecne.urcite tiez budem cestu ked budem musiet ist sama.ale tiez ideme kupit to zrkadlo aby som ho videla.a maly je taky,ze v aute zachvilu zaspi

slovakia13
12. dec 2009

ahoj
my sa stale trapime s brusakom....
ako kakaju vase babetka? moja oranzovo a velmi riedko,je to ok? zvazujem ,ze prestanem kojit 😔 moje mlieko je asio zle

to.beruska
12. dec 2009

no nam tiez espumisan vobec nezabral a to sme ho mali dva tyzdne

zuzu1980
12. dec 2009

slovakia, neboj, neexistuje take ze zle mlieko... babo si imunitu z umeleho mlieka nezlepsi, aj enzymy na travenie ziska len z materskeho, takze ak mozes kojit tak ostan pri tom. Nemate tam u vas laktacnu poradkynu ktorej by si mohla zavolat?

deina
12. dec 2009

Slovakia, riedke to ma byt. 😉 Take zlte, kludne az do oranzova, neboj, je to vporiadku.

Jaj, jaj, ja sa zase trapim s mlieko, dnes nie a nie odsavat, takmer nemam co. ☹ Namiesto zvycajnych 100-120ml odsajem sotva polovicu, z jedneho dokonca len asi 20ml. 😕 Ono to bude asi tym, ze som prechladnuta a ked mam nadchu, tak som celkovo strasne vysusena, dehydrovana, ozve sa mi Sjogren a uz to ide, nemam slzy, sliny a ani mlieko. Dufam, ze ked sa mi polepsi, aj to mlieko sa opat rozbehne.

slovakia13
12. dec 2009

ach baby uz normalne nevladzem pozerat ake ma mala krce 😒 myslela som ,ze mlieko je nanic a preto kakame tak riedko a mame krce.....teraz spinka ,som zvedava ako dlho 😒