icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

sakura77
22. okt 2010

@lucida ja mam niveu,to je taky ze proti mrazu a vetru 😉 ale len vcera ma napadlo,ze uz by bolo nacase aj kremovat 😅

@sunshine13 ja uz davam aj zvolensky alebo milacika smotanoveho,tvarohoveho som este nedavala,ale ved za chvilu uz budu mat rocik,tak uz bude aj pribinak u nas 😉 no s activiou tu bola diskusia,niekto dava,niekto nie,no niekomu nesadne ,vid priklad ty,nam problem nerobi vobec, a inak pije mliecko ake,kojis alebo UM?ze ci to nebude celkovo tym ze to bolo nieco mliecne?

mima595
22. okt 2010

ja davam smotanovy Sabi.. je to nieco podobne ako zvolensky..
milacik som este nedavala

ja som davala Bubchen minuly rok, Vladkovi som este nedavala tohto roku... som na tom podobne ako Sakura, tiež ma napadlo, že asi hho idem pohladat 😉

sunshine13
22. okt 2010

tak asi skusim zvolensky alebo aj ten Sabi. Este sa kojime, hoci uz som ju chcela niekolkokrat odstavit, ale vobec nechce pit umele mlieko. Skusila som uz tri druhy a nula bodov. ☹ Ale kase papa bez problemov a aj nestle jogurty jej nerobili nic.

lucida
22. okt 2010

didiana aj moja stvorkuje len týžden,ale ma to uz dokonale zmáknute 😵
ja som dnes malej kupila acidko a celkom jej chutilo,jej problemy nerobilo na brusko nikdy nic,ani activia 😅

lucida
22. okt 2010

sakura niveu mam doma,tak zacneme kremikovat 🙂

gabika7706
23. okt 2010

@sunshine13 my papame SABI biely cisty

jamajka31
24. okt 2010

kde dostat ten SABI? mne kamoska poradila Holandiu, selsky jogurt, vyzera ok. 3% tuku, s bifido onymi 🙂 , a vyzera celkom dobre, nie umelo a pripada mi taky poctivy, maju ho v kauflande. SABI je aky?

strapco13
24. okt 2010

@jamajka31 jogurty treba s co najvysim percentom tuku..napr tami / a teda aj coop - rovnaky vyrobca/, zvolensky maju az 10% tuku..tusim aj hollandia ma tak
ale my uz sme skusili ochutene zvolenske..maju 8,5% tuku a malemu strasne chutia..ved uz bude mat rok, tak som skusila

gabika7706
24. okt 2010

@jamajka31 sabi je fajnyyy, zloz.: mlieko, smotana, susene mlieko, jogurtova a probioticka kultura. Dostat ho v agro milku, neviem, ci mate u vas predajnu http://www.milkagro.sk/predajne.html alebo aj vo Freshi (byvala Bala), u nas ho maju aj v Kauflande, aj v Bille.

mima595
24. okt 2010

aj tie Kauflandacke smotanove maju nieco cez 8% tuku a nam tiež celkom chutia
sice Sabi su asi najlepsie, ale v case, ked este dvojky jedli jogurty, som asi 2x kupila pokazeny broskynovy.... tak ten odvetdy nekupujem
ale jahodovy je mnam. mnam

jamajka31
24. okt 2010

@strapco13 aha, no vidis, mne prave vraveli ze lepsie ked nie je taky tucny...ach jaj. ved inak ja jedavam zasadne zvolensky, je pre mna najlepsi a to ked ma maly vidi, tak mi vzdy len tak ako medzihubku polovicu zje, ani sa nenazdam, a to nemusi mat v ruke ani hracku a pučí do seba. velmi mu chuti, ale tak davala som mu ho tak s nie celkom cistym svedomim. ale tak vidim, ze mozem s cistym🙂 teda ten biely, i ked vanilkovy nerozmiesany s tym spodkom mu viac, ehm🙂

@gabika7706 no v BB nemaju predajnu, no ale kuknem v tom kaufe, ci nahodou....

diky baby za komenty, uz viem co budeme ranajkovat🙂))

steel
26. okt 2010

Ahojte, na narodeninky peciete milacikom klasicku torticku alebo mate nejaky speci recept pre rocne babetka?

sakura77
26. okt 2010

@steel ja asi klasicku,navstevy ju aj tak zjedia-sofi mi sladke nechce-nastastie,takze naco....aj tak je to viac menej na efekt,no... 🙂 ale tak mozno nejaku jogurtovo piskotovu len pre nu

mima595
26. okt 2010

ja takisto klasicku..... Vladkovi dam trochu z cesta... po roku sa už bielok može, tak nevidim problem...

ako ho poznam, on aj tak bude "rycat" pri stole, kym nedostane to, co ostatni 😉

marika13
26. okt 2010

ahojte baby,
my uz mame oslavu za sebou 🙂 mali sme dve torty.obe boli kremove.kakaovy korpus a cokoladova plnka a je to ozaj len pre hosti a pre efekt.davam par fotiek 😵

sunshine13
26. okt 2010

@steel ja budem robit klasiku - piškotovu, aj tak ju Silvinka nebude jest.Spravim ju,len aby sme mali na pamiatku fotky s tortickou. 🙂
A ja mam zase jednu otazocku. Co sa tyka kuracieho a morcacieho masa, davate len prsia alebo aj stehno? Ja si uz nepamatam ako som to presne zavadzala starsej dcerke Vikinke.

sunshine13
26. okt 2010

@marika13: krasne torty! Mnam.

marika13
26. okt 2010

@sunshine13 dakujem,boli velmi chutne 😉
my sme zatial len na kuracich prsiach,k stehnam sme sa este nedostali 😅

sakura77
26. okt 2010

@sunshine13 stehno v pohode mozes davat,prsia su velmi "chudobne" na nejake ziviny ,a hlavne zelezo 😉

sakura77
26. okt 2010

@marika13 krasne torticky aj rodinne fotocky,sama si piekla?

marika13
26. okt 2010

@sakura77 nepiekla som.nejako som nestihala ☹ a tak som si to pekne planovala,ze mu upeciem macka pu...mam doma hrozne hyperaktivne dieta.tak sme posedenie urobili u mamy.sama by som neurobila nic,ale nakoniec vsetko dopadlo vyborne 😉

gabika7706
26. okt 2010

@sunshine13 my jeme aj stehna, tie mu ovela viac chutia a najradsej ma asi hovadzie masko 🙂
My budeme mat tortu taku "pre efekt a fotenie" ale urobim mu urcite nejaku taku, v ktorej sa moze babrat, bud piskotovo-smotanovu, alebo jablkovu so zlatym klasom. Katka mala tie a to bolo radosti... http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=89040 http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=89042 Z takej klasickej ani len neochutnala http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=89039 ale predpokladam, za u Martina to bude ine 😀 No ale my az o necely mesiac, este ani darceky nemame vymyslene.

tinika
26. okt 2010

ahojte kočky, ale nam ten čas leti, pomaly nam vsetky dietky budu mat ročik 🙂 čo noveho tu? uz chodate? nas tak popri nabytku ale kvoli vojtovke ho nemam vodit tak len on ked si chodi 🙂 lozit nechce, ma to rychlejsie plazenim ale robi vselijake lotroviny, magnetky hadze pod chladničku, najnovsie ma zabavu ked mi dava cumel do pusy ... a prave my vysypal prvy kvetinač 🙂) no vie uz mama, baba, tata, aa je ze havo brese, gaga su kacky 😀 a vieme tlieskat uz ddost dlho, a aj indiana uz vie a nenapada ma čo vsetko este 🙂) mali sme krizu nechcel mi nic pit ale uz sme sa rozbehli, papame uz skoro vsetko rano nic okrem chleba abo rozka s maslom syrom abo sunkou ani nechce 🙂)

tinika
26. okt 2010

chodime na plavanie, o chvilu končime prvy kurz, uz sa potapame 🙂 spanie mame na striedačku od 9m uz nespi tak krasne a v noci sa dost často budi, mame len dolne dva zuby horne 4 idu od septembra na striedačku a furt nič :( tak snad uz vyjdu bo lekarka tvrdila este v septembri ze uz vyjdu 🙂)

jamajka31
27. okt 2010

@gabika7706 no tak katka s rukami v torte, to je super...hihi, napriek tomu vyzerala celkom cista, ale to bolo asi len chvilu🙂 fakt super fotka ... ja som teda neplanovala tortu, ze aj pre maleho, ja ze len pre navstevu a efekt...ale toto ma celkom inspirovalo🙂
@marika13 super torty... a ze dokonca dve, no to uz je nieco....

gabika7706
27. okt 2010

@jamajka31 jaj tak mam este jednu fotku na mmb http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=89044 potom sa vybrala k balkonovym dveram, vytrela tam ruky do okna a bol koniec "oslavy" 😀 ja som aj na druhe narodeniny robila Katke tortu osobitne, dostala aj z tej "peknej", ale nechutila jej.
No a teraz, ked mala 4. narodeniny, mala dokonca 3 torty 😎 v den narodenin jednu a na oslavu dalsiu, plus taku speci Snehulienku ako tortu. Mnaam 😎

@tinika tak Martin uz nieze chodi, ale lieta...uz sme ho prichytili aj pritom, ze sa snazi utekat, ale tak po styroch krokoch sa mu popletu nohy a padaa, ale vstane a ide dalej, uz ani velmi nestvornozkuje. Ale nerozprava nic, vsetko je aaa alebo aaah a ked sa mu mali, ked jeme, tak krici da daaa daaaa, to patricne odstupnuje aj buchanim po pultiku 😀

tinika
27. okt 2010

@gabika7706 🙂) no ja verim ze keby sme ho vodili skor na chodenie uz tiez chodi, bo on sa stavia od 7m a chce chodit ale doktorka zakazala tak sme to nechali tak 🙂 ale sak on to dobehne

gabika7706
27. okt 2010

@tinika no vsak ale ja som ho nevodila ani za ruky ani nijako inak, chodil okolo nabytku a potom sa pustil sam a chodi. Kazde dieta je ine, mame rovnako stareho kamosa, okolo nabytku chodili s Martinom v rovnakom obdobi, len Martin sa uz pustil chodit a kamarat este nie, este sa na to asi neciti 🙂

tinika
27. okt 2010

@gabika7706 no tak toto mas pravdu, on sa asi tiez neciti, este ma slabe nozky on okolo nabytku, stola a v postelke chodi

lucida
27. okt 2010

gabika Katka je aka zlatucka s tou tortou...mohla by si mi poslat recept prosím
inak ja davam tortu piect...hello Kitty bude 🙂
tinika ani nasa mala sa este nechysta chodit,lozi asi týžden,ale uz jej to ide super a stavia sa pri gauci a nabytku,ale krok nespravi a za ruky ju nevodime...