Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
@tinika @sakura77 ono to neskonci, ked mas prve, chcu vediet kedy bude druhe, ked je druhe, skusaju aj tretie. Ked su z deti pubertiaci, pytaju sa ich ci uz maju frajera/ku. Ked ju maju, pomaly sa pytaju v 15-tich kedy bude svadba, ked naozaj sa ti deti osvadbia, tak chcu vediet, kedy bude vnuca / druhe / tretie............ az kym nepomrieme 😀
ahojte... 😅 po dlhej dobe sa vtierknem... 😀
obcas cosi precitam, ale nestiham sledovat vsetko a vsetkych... 😝 😅
@tinika tak drzime palce... 😵
jaaaaj baby uprimne a v dobrom vam zavidim... teda tym, ktore idu do toho zase "prastit"... 😀 ja sa uz neviem dockat... 😵
no a nasa dcera uz poobede nespava... no aby som jej nekrivdila, tak asi raz spala tento tyzden poobede... 🙄 uz som sa rozlucila s kludnou pobednou pauzou... ☹ neviem, ake baterky jej v porodnici dali, ale asi ju pojdem v pondelok reklamovat... 😅 este teraz vykrikuje na nas z postielky papapapapapapapa... 😅 pusa sa jej nezavrie... 😅
@yennn krasne si to opisala... 😀 😀 😀
@yennn 🙂
@adka_praha moja vdaka, inac od vianoc moj spi hodinu denne :((( a to spaval 2x po dve vačšinou a ja este aj robim na materskej takze o zabavu postarane, ale rok sme sa o neho snazili, a kedze mam obmedzene obdobie otehu, som sa rozhodla ze skusime uz tento rok s tym, ze som kludna ze na buduci rok mam ešte čas .))
@adka_praha a preco uprimne a v dobrom zavidis tym ktore do toho idu znovu prastit? Je to preto lebo vam to rodinna situacia nedovoluje alebo kvoli tomu ze mala ma tolko energie? (PS: ak nechces,nemusis mi odpovedat nechcem byt prilis zvedava 😎 )
Inac, a kolko potom spava v noci?
@tinika ja som tiez bola prekvapena, my sme spali dlho 3 spanky cez den, potom doobednajsi minimalne, teraz sme zrusili aj ten doobednajsi, myslela som ze budu 3 hodiny cez obed a houby - iba 1 hodina 😖
@yennn to neva... 😀 aj ja byvam zvedava... 😀
preto, lebo nase byvanie je velkosti zapalkovej krabicky, tak chceme pockat, kym sa prestahujeme... 😉 a zas sa nechcem gulat pocas stahovania, lebo ked chceme, aby to islo co najrychlejsie, bude treba kazdej ruky a tym padom aj mojej... a zas by to nemuselo byt bezpecne ani pre mna ani pre miminko, keby som sa ako tehula namahala... ja sa totiz niekedy nebadam a ked uz sa do niecoho pustim, tak nemam oddychu, kym to nie je hotove... 😝 😅
@adka_praha no jasne, treba si najskor stahovanie naplno odkrutit, jednak budes mat dobry pocit ze si prihodila ruku k dielu, a tiez potom ked uz budete prestahovani, tak si to tehotenstvo budes viacej uzivat 🙂
@yennn presne si to vystihla... 😀
ahojte baby..no ja som tu tiez pekne dlho nebola...ja som mala vianocny a este povianocny cas u rodicov a bez netu...perfektne...ale konecne home sweet home...
vitam novoprisle, ja som sa tiez tak poneskorsie vtrela, hm, ale vyplatilo sa 😀 😝 tak dobre, ze ste tu...
vidim ze tu riesite dalsie miminka, no my tiez riesime temu. aj teda obcas neprijemne otazky, ze "kedy uz"...mame odpoved, ze si musim konecne tento rok poriadne zalyžovat a ze potom mozme byt az tehotný... 😎 hih...takze to vyzera tak ze o chvilu zima konci...
a adka_praha, riesim podobny problem, ideme tento rok asi stavat domcek a ozaj si to neviem predstavit, ak budem tehu...ale zase si neviem predstavit ze byt tehu o dva tri roky..akoze pre mna velky rozdiel, to asi nie..tak to asi ideme odkrutit skor...dufam ze ma neurve, ehhe...
@adka_praha ja som sa stahovala v 8. mesiaci...a poviem ti dalo to zabrat..teda od 6. mesiaca sme sa pomaly stahovali, nosili veci a pod..ono sa neda na to len pozerat
@jamajka31 - ja mam dvojicky, preto ma to napadlo ako prve 😉
@strapco13 - sestra ma podobny rozdiel: chlapec jun a dievcatko o 2 roky v aprili... teda chalpcek nemal este 2 roky, ked sa narodila.. tiež nechcela surodenecky kocik, rozmyslala na skejtom, ale nakoniec aj tak zhanala tandem, lebo inak sa von sama s nimi nedostala... ale kupila ho ta 70E a po pol roku ho predala za 80E, tiež holke s podobnym vekovym rozdielom detí 😉
@strapco13 no ved to... ale sak najneskor v lete sa prestahujeme, no tak tolko uz pockam... 😉 a cim viac pohybliva budem, tym to pojde rychlejsie... 😵
@strapco13 tiez blahozelam 😉 kojila si este,ked si ostala tehu?
@adka_praha my sa stahujeme uz od augusta 😝 zatial byvame u mamy.hovorili sme,ze len na 2 mesiace a je z toho 6 mes 😅 .na domceku stale cosi treba robit.
dalsie novembrovky vitajte
Ahojte, neskoro ale predsa, som tu 😎 Náš zbojník je tiež novembrový 2009 a poviem vám ,že čím je starší tým viac si to užívam. Tiež sú vaše novemberčatá také aktívne?
ahojte, moja dcerka zacala chodit len pred 10 dnami, aj to este stale uprednostnuje stvornozkovanie a vonku hlada stale moju ruku. Zatial mi teda nikam neuteka 🙂. Zda sa mi ze je posledna 14 mesačna, ktora este nepochoduje
@margotka1 🙂 to neries, kazde dieta je ine, mne rehabilitačna povedala, ze do roka určite chodit nebude, on v 11m. este ani nelozil, od 7m. sa len plazil, kazdy sa smial, aky ma vymakany styl 🙂) ze trenuje za vojaka do zakopov .)) a v 12m. uz chodil 🙂 to moze zo dna na den prist zmena
@margotka1 určite nebude posledná,neboj...moj Erik je ešte lenivejší...jeho to doteraz ani nehlo,že chodiť po dvoch...stále štvorkuje...no a za posledné dva dni urobil úžasnýýýýý pokrok...začal chodiť niekedy len za jednu ručičku...a ked sa mu nechce,tak sa zloží jak pravítko na zem a zase lezie..... 😉
@margotka1 hehe ani teri este nechodi... 😀 teda chodi, za jednu rucicku, ale zeby sa mala pustit, nehroziiii... a ze uz sme ju skusali na vselico lakat aby urobila aspon krok bez drzania... ona ked nedociahne niekde, moze iba 1/2 centaku chybat, radsej kvakne na zem a dolezie si stvornozky... 😅

@sakura77 priznam sa narovinu? 😝 Tuto temu som nasla dost neskoro, a ked som videla ze to bolo este predtym aj tehulkovska tema, tak som sem moc nechcela liest... som sa nechcela votrieť medzi vas 😎 😀 😀 😀