icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

amanda683
16. aug 2011

@darinkazv lahucko,na www.mamaaja.sk si kliknes na tehotenstvo a porod a tam mas vypocet porodu a tehotenstvo po tazdnoch.Ja tam chodim kazdy tyzden kukat co nove 🙂

amanda683
16. aug 2011

ja mam akurat mindrak,v com budem v zime chodit.Lebo co pozeram tehotenske kabaty a bundy,to su nehorazne ceny a take nosene z bazarov,tiez nic moc 😖

darinkazv
16. aug 2011

@amanda683 už som to tam našla. lenže je to nie moc presné, keďže ja mám 35 dňový cyklus a tam sa na dĺžku cyklu nepýtajú. to možno vyjde tej, čo má 28 dňový cyklus. lebo mne to hodilo TP 14.04. a 6tt a ja podľa dr. nie som ešte ani v 5tt, keďže na sone nie je nič vidieť 😒 picne ma z toho 😀 už len zajtra sa popýtať dr. 😝

amanda683
16. aug 2011

@darinkazv aha,no tak potom hej.Neboj,trpezlivost ruze prinasa,aj ked sa to lahko hovori 😀 Urcite budes tehu a budeme si tu pisat pocity tych 9 mesiacov 😉

darinkazv
16. aug 2011

@amanda683 no, zatim mi musí stačiť ako potvrdenie 4 pozitívne testy a že je maternica zväčšená a prítomné žlté teliesko 14mm. ešte ju zajtra nejak donútiť vziať mi aspoň krv. 😝 bo prežiť 2 dlhé týždne do ďalšieho sonaaaaa 😅 😅 😅

amanda683
16. aug 2011

@darinkazv ja som mala tiez tazku cestu za potvrdenim tehu.Prvy test nic,jedna blba ciarka.Pozityvne dalsie dva.To som natesena utekala k doktorovy,ktory mal samozrejme dovolenku a doktor oproti zastupoval iba akutne pripady 😖 No tak ja,samozrejme akutny pripad,som zaklopala a sestricka samozrejme na mna vybafla,ci to nemoze pockat,kym sa vrati moj doktor 🙄 No ked zbadala moj zufaly vyraz,tak mi dovolila prist na druhy den 🙂

darinkazv
16. aug 2011

@amanda683 😀 😀 😀 ja by som bola šla až začiatkom septembra k dr. ale mám prácu, kde nadvihujem aj 25kg ťažké veci, tak potrebujem nejaké potvrdenie, aby ma preradili na miesto zodpovedné môjmu stavu 🙂

maxara
16. aug 2011

Ahoj maminky, krasne sa rozrastame.. ja stale cistim kazde rano misu zaludocnou kyselinou, ale to mi az tak nevadi, ako tie celodenne nevolnosti za uplynuly tyzden 😒 ALE! dnes mi je lepsie, tak sa tesim, trosku aj upratujem, rychlo som navarila tri jedla pre mm a malu, keby mi bolo zajtra grcno, tak nech sa nemusim unuvat. 😅

@saxana123 ja som bola 6+0 a bolo aj srdiecko 🙂 a termin mam tiez podla sona, lebo MS som mala naposledy zaciatkom juna, cyklus 38 dnovy a aj ked som ten cyklus zohladnila, mi vychadzal termin niekedy koncom marca. Takze som zrejme mala ovulku este neskor ako obvykle, co by aj sedelo, kedze sme si davali pozor tyzden pred otehu 😀 hold clovek mieni, pan Boh meni 😵

joj a este kavicku.. pri prvom tehu mi strasne zacala smrdiet, asi tak na dva tyzdne a potom som zacala pit normlanu zalievanu, bez cukru a mlieka 😕 no ale na taku som mala strasnu chut 😅 toto mi vydrzalo asi do 4teho mesiaca a potom som presla na caje (ktore by sa tiez z rovnakeho dovodu ako kava a kola nemali, tak som zadelila pomarancovy roiboss, ktory mi straasne chutil a po porode som skoro odpadla, aky je hnusny).

maxara
16. aug 2011

@darinkazv tu je link na kalkulacku, ktora zohladnuje dlzku cyklu http://www.buducamamicka.sk/porod.htm teda ak taku hladas

lenka112
16. aug 2011

@darinkazv Ja som mala pozitívnych testov 8 🙂 My ideme na kontrolu 30teho .

darinkazv
16. aug 2011

@maxara ďakujem. idem skúsiť 🙂

strihalka
16. aug 2011

@maxara jaaaj, aj ja pouzijem bo to jsem presne se snazila aj ja najit.))suepr dakujem🙂

darinkazv
16. aug 2011

tak tu mi vyšiel TP 21.04.2011 a 4tt + 3. tak som zvedavá, ako to nakoniec vyjde podľa sona 🙂 to bude krásny darček. 16.04. máme s manželom 7 výročie svadby. to bude super 🙂

strihalka
16. aug 2011

@maxara jaaja,mi to pocita uplny nesmysl🙂)
aha,ja prohodila dny za mesice :DDDD

maxara
16. aug 2011

@darinkazv ty pocuj, to si uz tusim tretia tu, co si dava takyto darcek na vyrocie 😉

@strihalka ako to? vyplnila si len prve tri riadky?

strihalka
16. aug 2011

3tt+4...termin 27.4.:)uz jen aby to potvrdila doki🙂)

maxara
16. aug 2011

@strihalka aha 😀 a ja som ani neprecitala tvoj prispevok do konca 😀

takitak
16. aug 2011

@darinkazv 25kg ??? to náš zákon dovoľuje ženám ... ??? tak a prosím daj preradiť hneď a dúfam že na miesto teba tam, pôjde nejaký chlap ! namiesto posilky to môže zdvíhať ...

darinkazv
16. aug 2011

@takitak no, povolené máme len do 15kg. na pomoc máme vždy na smene len 1 chlapa. no keď nie je po ruke a pomáha niekde inde, musím sa s tým naťahovať sama. ☹ odniesol si to aj chrbát, bola som kvôli tomu aj dlho PN. no škoda reči. ale zajtra im to pôjdem oznámiť a budú ma musieť preradiť. 😉

takitak
16. aug 2011

no práve - človek je rád že má robotu, že? a potom už na všetko kašle kým nie je neskoro ... a keď je neskoro je už neskoro ... aj na ľútosť

zv znamená že si zo zvolena?

katkarv
autor
16. aug 2011

@marissenka mna dnes boleli riadne krize ked som stala pred obchodom a cakala kym otvoria asi 10min

katkarv
autor
16. aug 2011

@darinkazv my mame 17.4. vyrocie svadby tiez nam to tak zatial vychadza 🙂 Mne ani tak nieje zle ako mi nechuti jest a mam hroznu chut cucnut si z likeru takeho original madarskeho Czaszar korte sa vola,este ze ho nemame xi xi

darinkazv
16. aug 2011

@takitak áno, zvolen 🙂

@katkarv tak nám to až po výročí vychádza, ale nevadí. bude to v tom mesiaci 🙂 len dnes ma jedna zneistila, že aj keď mám 4 testy pozitívne, ale že keď boli jednej značky, tak to ešte nemám isté tehu 😨 že keby boli inej značky, tak hej, ale takto by si ona istá nebola 😨 čo si o tom baby myslíte? 😒

takitak
16. aug 2011

ja som si robila všetky inej značky a z toho 4 boli aj rok po záruke !!! (mala som ich odložené už dlhšie, ale nakoniec som sa vždy bála si robiť test, tak aj preexpirovali) ... ja myslím že to vôbec neva - buď to tam je alebo nie je a 4 pokazené by už bola aká náhoda !

katkarv
autor
16. aug 2011

@darinkazv ked su pekne vidiet ciarky a nie je to len duch tak si tehu.Mne sa uz stalo ze som mala taky blby test ze ukazal ducha a ms prisla na cas ☹

darinkazv
16. aug 2011

@katkarv čiarky zakaždým silneli. nerobila som si tie 4 naraz. najprv bolo ltt vidno, že som myslela, že si namýšľam. potom tam bol taký duch a potom už čiarky silneli. posledný som robila včera na obed. viac už testovať nechcem. len tá baba ma tak zamotala. neviem, o čo takým ženám ide. či závidí alebo čo? 😖

katkarv
autor
16. aug 2011

@darinkazv aj ja som vcera robila ale vecer a boli tam riadne kolajnice.V den ked som mala dostat ms som mala slabu ciarku ale nie ducha.Ked zosilneli tak je to ok,asi fakt zavidi 😠

darinkazv
16. aug 2011

@katkarv včera mi meškala ms už 4,deň a čiarka silnejšia než v nedeľu ráno. teraz by možno bola ešte slnejšia, ale už nechcem toľko peňazí míňať na testy 😒

katkarv
autor
16. aug 2011

@darinkazv ani netreba 🙂 si tehu a hotovo 🙂 Ja som len preto robila lebo som vcera rano spinila ale uz mam ten Ascorutin a uz to preslo 🙂

darinkazv
16. aug 2011

@katkarv ja som dostala duphaston. dr povedala, že keď som v minulosti potratila, tak bude lepšie, keď ho budem brať. tak skúsim. 😉