icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

katkarv
autor
16. aug 2011

@darinkazv ja som mala 2 MA a mala som duphaston a bol mi na figu,teraz to skusim bez neho.

darinkazv
16. aug 2011

@katkarv ja som ho odmietla v nemocke, keď ma prijali s hroziacim potratom. a tri dni na to už bolo bábenko preč ☹ ja nevravím, že by sa to nestalo, keby som brala ten duphaston, ale tak vždy ma to napadne. sama neviem, či ho brať či nie, lebo jedny radia áno, druhí nie a ja som na vážkach 😝

katkarv
autor
16. aug 2011

@darinkazv ale ty si potratila spontanne,vsak?A mne to zistili az na usg ze sa nevyvija.Mozno keby som nebrala dufik tak by mi telo dalo najavo ze nieco nieje v poriadku,takto ho dufik tam drzal.Aj som sa pytala lekara ci ho brat kym pojdem na kyret a on ze nie ze este horsie urobim

darinkazv
16. aug 2011

@katkarv áno. začala som ráno špiniť a kým som došla do nemocky, už sa krv zo mňa liala. no bábo sa tam držalo a aj srdiečko malo akciu. preto si vyčítam, že keby som ho bola vzala, tak by sa možno bolo udržalo. no už je na to neskoro. a prečo by si bola horšie urobila, keby si ho bola brala do kyretu? inak, mne zistili na obed, že bábo už nie je v brušku a hneď večer ma brali na kyret. a ďalší deň som šla domov.

katkarv
autor
16. aug 2011

@darinkazv ja som sa dostala az dva tyzdne po tom co mi to zistili na kyret.Lebo dufik je na udrzanie a tak by mi tam ten plodik drzal aj ked uz nezil

certica22
16. aug 2011

@katkarv
@darinkazv ja som si sama pytala duphaston teraz od gynekologa lebo pri prvom som nebrala..a do teraz som si vyčitala že možno keby som b
@darinkazv tak by som nepotratila..ale že doktor mi sam povedal že babo ked ma odisť tak odide aj ked berieši duph,že tie mu v tom nezabrania ked sa raz ma niečo stať stane sa ..ale teraz som trošku kľudnejšia keď ich beriem 🙂 a dnnes som čitala že ak žena fajčila ...a včase ked zsitila že je tehotna a prestala..tk aj toto može sposobiť potrat.....ale ževraj aj z kavy tak ja neviem....radšej na take nemyslim a nezaoberam sa tym a verim že to teraz dotiahneme do konca 😉

darinkazv
16. aug 2011

@certica22 budeme si všetky držať palce a dáme s našimi drobcami stretko apríloviek 😉

certica22
16. aug 2011

@darinkazv tak tak všetky ani jedna nesmie chýbať 🙂

darinkazv
16. aug 2011

@certica22 presne 😉

darinkazv
16. aug 2011

@lenka112 no tak aká som ja ťava. však 29. je sviatok 😀 tak aj ja na kontrolu 30teho. mne len povedali o 14 dní, tak ja rátala 15+14 a vôbec mi nedoplo, že je to sviatok 😀

mia78
16. aug 2011

ahojte ale ste toho popísali ja ledva stihnem prečítať a už ma deti volajú 😝 @maxara mne dnes v lekárni poradili na tráviace ťažkosti, na pálenie záhy a nadúvaniu pastilky Tums že to možme.......

ja som dnes na krčnom strávila ma hlava boli už piati den tak som zatial na bioparoxe toje lokálne tak dúfam že zabere nerada by som brala antibiot. 😒
pekne vám to vychádza na výročie 🙂 my máme výročie 2.2 desať rokov tak si na malí darček počkáme dva
mesiace 🙂 😀
ledva dopisujem už ma malí vyhadzuje že sa chce hrať 😎

lenka112
16. aug 2011

@darinkazv Budeme držať palčeky, nech je všetko v poriadku. 🙂 Vidím, že už máš aj mená, my pre babu ani netusime meno, takze asi bude bez mena 🙂

darinkazv
16. aug 2011

@lenka112 🙂 vo mne sa tie pocity miešajú. raz radšej dievčatko, potom chlapček. ale tešiť sa budem či už dievčatko alebo chlapček 🙂 a mená už sme mali vybraté odkedy sme začali hovoriť o možnosti súrodenca pre dcérku 😀 a držíme si palčeky, nech nám to všetkým dobre dopadne 😉

lenka112
16. aug 2011

@darinkazv Aj mne je to jedno, hlavne že to bude zdravé, ale predsa len radšej dievcatko kedze chalana uz mame 🙂 Ale bojim sa ze dievcatko bude bez mena, kedže som ziadne krasne nenasla :-/

darinkazv
16. aug 2011

@lenka112 😀 😀 😀 na výber máš ešte 8 mesiacov 😀 ale som počula, že sa stáva aj to, že niekto vyberie meno dieťatku, no keď sa narodí, tak ho napadne úplne iné. 🙂

lenka112
16. aug 2011

@darinkazv Tak dufam ze najdem to naj za tých 8 mesiacov 🙂 Stalo sa to aj nám, Daniel mal byť až do poslednej chvíle Miško, ale ked som zistila, prečo priatel na tom mene trva, hned som ho zmenila 🙂 Ani neviem kde som v tej chvili prisla na meno Daniel, ale som spokojna 🙂

darinkazv
16. aug 2011

@lenka112 😉 a zatiaľ pre druhého chlapca máte aké meno?

lenka112
16. aug 2011

@darinkazv Zatiaľ sme v štádiu výberu 🙂 Páči sa mi kopec mien, už len vybrať to najlepšie 🙂 Ako sa volá tvoja dcérka ?

darinkazv
16. aug 2011

@lenka112 aj my sme mali kopec vybratých, ale čítali sme si významy mien a charakteristiky. tak nám ostali tieto 🙂 a doma máme pomaly 5 ročnú júliu 🙂

lenka112
16. aug 2011

@darinkazv Aj my to musím takto spraviť, lebo iné riesenie nevidim. 🙂 A Júlia je krásne meno 🙂

darinkazv
16. aug 2011

@lenka112 jj, niečo tie charakteristiky do seba majú, aj keď na povahu majú vplyv aj iné faktory, lebo inak by všetky dariny, lenky či júlie boli rovnaké. ale dá sa podľa toho pekne orientovať a vybrať meno. a ďakujem. chcela som také meno, že keď na námestí na dcérku zakričím, neobzre sa milion detí, ako je to pri kristínkach či natálkach alebo sofiach. len odkedy sa narodila tak začalo aj tých júlií pribúdať. 😀

lenka112
16. aug 2011

@darinkazv Presne tento názor mam aj ja a zatial nepoznam vela Danielov ( zatial len jeden ) ten moj 🙂 Chcela som meno končiace na "el" , ale tých nieje vela. No uvidime podla tých charakteristík, ci nieco najdeme 🙂

lenka112
16. aug 2011

@darinkazv ďakujem, snad nejake najdeme 🙂

darinkazv
16. aug 2011

@lenka112 čo som teraz pozerala, tak na "el" asi končí len daniel a gabriel 🙂

lenka112
16. aug 2011

@darinkazv Aj Emanuel, Samuel a to je asi tak všetko, Samuel vypadava, kedze Samkov je neskutocne vela a Emanuel nič moc ... 🙂 🙂 Takže ideme hladat dalej 🙂

darinkazv
16. aug 2011

@lenka112 😀 jj, samko všade naokolo. je to strašné ako sa občas niektorých chytí nákaza populárneho mena 🙂 a emanuel je veru... 😀

lenka112
16. aug 2011

@darinkazv Musíme nájsť niečo neobyčajné a zároveň krásne 🙂

darinkazv
16. aug 2011

@lenka112 jasan. normálne som zvedavá, že aké vyberiete 🙂

lenka112
16. aug 2011

To niesi sama, ja som zvedavá z čím príde priateľ 🙂 On vždy vymyslí niečo originálne, ako v deň ked som mu povedala ,že bude otec, prišiel hned s menom, že to bude syn a bude Leonel 🙂