icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

saxana123
15. aug 2011

@ancovicka30 ďakujem, takže mne by tam teoreticky mal vidieť niečo medzi váčkom a srdiečkom lebo budem posledný deň 5tt 🙂

strihalka
15. aug 2011

uz chcem patrit k vam🙂

saxana123
15. aug 2011

@strihalka patríš 🙂

ancovicka30
15. aug 2011

@saxana123 hej, zalezi asi aj od kvality usg, mne tam doktorka vravela ked som bola v tom 5tt, ze keby bol lepsi ultrazvuk, ze by uz to srdiecko mohlo byt vidiet...tak uvidis, ale daco by tam isto malo byt...🙂

strihalka
15. aug 2011

@saxana123 este nevim🙂

alicc
15. aug 2011

vsetkym vam zelam stastne tehulkovanie, ja som v teme april 2010. a ten nas poklad ma teraz 16 mesiacov, je sice narodena 31.3. ale termin bol 8.4, ale mala som druhu sekciu tak mi to posunuli. je to baran ako vysity a je nase zlaticko a sme stastny zeju mame 🙂
vsetkym drzim palce 🙂 🙂 🙂

urma
16. aug 2011

ancovica30 sorry asi blba otazka, ale ja som sa doteraz velmi intenzivne zaujimala len v temach snaziliek 😉 tak som trochu mimo medzi tehulkami....6+3 znamena, ze plod al 6 tyzdnov a to +3 akoze od zaciatku MS do ovulacie?
Lebo ja som pochopila, ze srdiecko uz mozno vidiet /jasne ze nie vzdy/ 6 tyzdnov od poslednej MS. Mylim sa?
Diky

urma
16. aug 2011

babenky, a este jedna otazocka...vas neprehana? Ja to beriem ako tehu priznak 🙂 Aj ked najskorej som sa napalila, lebo mna zvyklo vzdy prehanat, ked uz mala prist MS alebo aj cez MS, to si uz nepamatam. A tiez okolo ovu.

takitak
16. aug 2011

@urma 6 znamená týždeň a 3 dni, šiesty týždeň a tretí deň - takže vlastne siedmy týždeň - chápem ja 🙂

ivanula
16. aug 2011

@saxana123 ahoj tak ja som bola prvy krat 5+0tt teda presne tyzden ako mi meskala, ale srdiecko este nebilo a to som bola tak skoro lebo som tiez po kyrete a potom som hned sla na dovcu tak aby som bola v klude. Teraz som bola skoro po 2 tyzdnoch v 7.tt, to len tak rychlo "nakukla" ci bije a ci je tam kde ma byt a ci je ok.

ivanula
16. aug 2011

@ancovicka30 jej tak to super, to ked budes este tak dlho kojit aj toto dalsie, uz ani nebudes vediet co je to za "potvora" co nas kazdy mesiac navstevuje. Ja som
dostala 10 mesiacov po porode a som este kojila.

saxana123
16. aug 2011

@ivanula aha no šak aj ja plánujem teraz vo štvrtok a to je presne týždeň čo mi bude meškať 🙂 srdiečko ešte síce nebude, ale nevadí, nech ma skontroluje a o 2 týždne sa rada vrátim 🙂

certica22
16. aug 2011

@saxana123 AHooj ja som mala poslednu MS 6.7 🙂

pata31
16. aug 2011

Ahojte...
@ancovicka30 aj ja som s kojenim prestala len pred mesiacom a pol, ale prvy cyklus sa nepodarilo, az druhy, ja som mrchu dostala asi po 4mesiacoch... 😝

katkarv
autor
16. aug 2011

@pata31 🙂 aj ja mam termin 17.4 🙂

katkarv
autor
16. aug 2011

@ancovicka30 moj lekar ma 3D a v 6=0 nevidel len malu dutinku v predoslom tehu

zuzkat1
16. aug 2011

ahojte🙂 podla mna patrim sem aj ked dr povedal ze to bude na prelome mesiaca marec - april ...termon mam bud 31.3. alebo 1.4.:-) aj vam byva tak hrozne zle? pri prvom mimi som prespala prve mesiace ale teraz sa neda - mala je ako motorova myska🙂 aspon ked ju kojim je tisko a lezime pri tom takze vtedy je to pohoda🙂

dari226
16. aug 2011

no mne teraz kava nechutiiiiiiiii ble

ancovicka30
16. aug 2011

@urma 6tt+3 znamena 6 tyzden + 3 den tehotenstva, co sa rata od poslednej MS ( od oplodnenia je to cca o 2 tyzdne menej) - cize 7my tyzden tehotenstva
aj ja som tak pocula, ze v 6-7 tyzdni vidno srdiecko, ale tak u mna na zaciatku 6teho este nebolo vidno a potom za 10 dni uz hej...

lenka112
16. aug 2011

Ahoj maminy, pridávam sa k vám 🙂

ancovicka30
16. aug 2011

@ivanula hej, ved uz ani teraz si poriadne nespominam aky to bol pocit kedysi kazdy mesiac...🙂

ancovicka30
16. aug 2011

@zuzkat1 ahoj, mne byva uz dost zle tiez, zatial sice nevraciam, ale mam pocit ze mi je stale zle bud od hladu alebo potom od toho ze mi travi co som zjedla...a uplne najhorsie mi je v aute (pokial nesoferujem), teraz sme cestovali do a z chorvatska a to bol teda des...no rozhodne je to o dost horsie nez pri prvom...:(

amanda683
16. aug 2011

Ahojte tehulky🙂 ancovicka30,akoby si moje vlastne pocity napisala.Presne tak je aj mne.Zleeee staleeee a ked sa najem snad este horsie.Tak uz fakt neviem,co mam robit zo sebou.Pri prvom tehu to bolo celkom v poho,ale teraz mam pocit,ze sa to nikdy neskonci 😝

darinkazv
16. aug 2011

@lenka112 ahoj lenka, ako ti určil dr. v ktorom tt si? lebo tiež si cca v takom termíne ako ja a mne to dr ešte nevedela určiť 😨

lenka112
16. aug 2011

@darinkazv Ahoj, to ti neviem povedať, pravdupovediac nepytala som sa ho to. Povedal, že zatiaľ je to len orientačný termín, ale najviac pravdepodobný, istý bude až pri dalšej kontrole o 2 týždne. 🙂

darinkazv
16. aug 2011

@lenka112 ja idem tiež na ďalšiu o 2tt, lebo že to už by malo byť aj srdiečko vidno. takže možno budeme mať rovnaký alebo približný termín. 🙂 mne totiž zatiaľ dr nenapísala ani nepovedala termín a mňa to ani nenapadlo sa opýtať popri tom všetkom 😝 zajtra idem zaniesť výsledky zo sona, tak sa jej skúsim opýtať 😀

lenka112
16. aug 2011

@darinkazv Ktorého presne ide na kontrolu ?? Ja som sa ho hneď pýtala, lebo priateľ to do mňa ráno hučal celý čas, tak som nato nezabudla 🙂

amanda683
16. aug 2011

@darinkazv to si lahko vyratas od prveho dna poslednej menstr. 😉 Aj ja som si to tak pocitala,na mamaaja.sk je aj taky kalendarik na to,co ti to vyrata.Zadas datum a tam ti vyhodi,v kolkom si a aj obkeca,ako sa mimco vyvija 🙂

marissenka
16. aug 2011

ahoj. pridavam sa k vam.podla teh.kal. 8.aprila. 🙂 u dr. som este nebola.. tento tyz ma dovolenku 😒 .tak nabuduci! dufam,ze vsetko bude ok. zle mi byva-brutalne, sice nezvraciam, ale ma napina jak luk 😀 . z kazdeho pachu! fuj! raz mi nechuti, a raz by som zozrala aj slona.-potom mi je zas zle! ach jaj. a otazocka na vas: bolia vas krize? lebo mna dneska brutalne. neviem co to? 😕 p.s.prajem vsetkym prijemne tehu a na konci krasnych drobcov!! 😵 😵 😵

darinkazv
16. aug 2011

@amanda683 je to tam ľahko nájsť? alebo mi hodíš link? 🙂

@lenka112 kol 29teho znovu na sono. no zajtra idem k dr svojej, dám jej výsledok zo sona z nemocky a čo mi na to povie. chcela by som, že by mi krv vzala. už si pripadám ako magor, že 4 testy pozitívne, no stále to nie je nejako extra potvrdené 😒