Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ja mam akurat mindrak,v com budem v zime chodit.Lebo co pozeram tehotenske kabaty a bundy,to su nehorazne ceny a take nosene z bazarov,tiez nic moc 😖
@amanda683 už som to tam našla. lenže je to nie moc presné, keďže ja mám 35 dňový cyklus a tam sa na dĺžku cyklu nepýtajú. to možno vyjde tej, čo má 28 dňový cyklus. lebo mne to hodilo TP 14.04. a 6tt a ja podľa dr. nie som ešte ani v 5tt, keďže na sone nie je nič vidieť 😒 picne ma z toho 😀 už len zajtra sa popýtať dr. 😝
@darinkazv ja som mala tiez tazku cestu za potvrdenim tehu.Prvy test nic,jedna blba ciarka.Pozityvne dalsie dva.To som natesena utekala k doktorovy,ktory mal samozrejme dovolenku a doktor oproti zastupoval iba akutne pripady 😖 No tak ja,samozrejme akutny pripad,som zaklopala a sestricka samozrejme na mna vybafla,ci to nemoze pockat,kym sa vrati moj doktor 🙄 No ked zbadala moj zufaly vyraz,tak mi dovolila prist na druhy den 🙂
Ahoj maminky, krasne sa rozrastame.. ja stale cistim kazde rano misu zaludocnou kyselinou, ale to mi az tak nevadi, ako tie celodenne nevolnosti za uplynuly tyzden 😒 ALE! dnes mi je lepsie, tak sa tesim, trosku aj upratujem, rychlo som navarila tri jedla pre mm a malu, keby mi bolo zajtra grcno, tak nech sa nemusim unuvat. 😅
@saxana123 ja som bola 6+0 a bolo aj srdiecko 🙂 a termin mam tiez podla sona, lebo MS som mala naposledy zaciatkom juna, cyklus 38 dnovy a aj ked som ten cyklus zohladnila, mi vychadzal termin niekedy koncom marca. Takze som zrejme mala ovulku este neskor ako obvykle, co by aj sedelo, kedze sme si davali pozor tyzden pred otehu 😀 hold clovek mieni, pan Boh meni 😵
joj a este kavicku.. pri prvom tehu mi strasne zacala smrdiet, asi tak na dva tyzdne a potom som zacala pit normlanu zalievanu, bez cukru a mlieka 😕 no ale na taku som mala strasnu chut 😅 toto mi vydrzalo asi do 4teho mesiaca a potom som presla na caje (ktore by sa tiez z rovnakeho dovodu ako kava a kola nemali, tak som zadelila pomarancovy roiboss, ktory mi straasne chutil a po porode som skoro odpadla, aky je hnusny).
@darinkazv tu je link na kalkulacku, ktora zohladnuje dlzku cyklu http://www.buducamamicka.sk/porod.htm teda ak taku hladas
tak tu mi vyšiel TP 21.04.2011 a 4tt + 3. tak som zvedavá, ako to nakoniec vyjde podľa sona 🙂 to bude krásny darček. 16.04. máme s manželom 7 výročie svadby. to bude super 🙂
3tt+4...termin 27.4.:)uz jen aby to potvrdila doki🙂)
@takitak no, povolené máme len do 15kg. na pomoc máme vždy na smene len 1 chlapa. no keď nie je po ruke a pomáha niekde inde, musím sa s tým naťahovať sama. ☹ odniesol si to aj chrbát, bola som kvôli tomu aj dlho PN. no škoda reči. ale zajtra im to pôjdem oznámiť a budú ma musieť preradiť. 😉
no práve - človek je rád že má robotu, že? a potom už na všetko kašle kým nie je neskoro ... a keď je neskoro je už neskoro ... aj na ľútosť
zv znamená že si zo zvolena?
@marissenka mna dnes boleli riadne krize ked som stala pred obchodom a cakala kym otvoria asi 10min
@takitak áno, zvolen 🙂
@katkarv tak nám to až po výročí vychádza, ale nevadí. bude to v tom mesiaci 🙂 len dnes ma jedna zneistila, že aj keď mám 4 testy pozitívne, ale že keď boli jednej značky, tak to ešte nemám isté tehu 😨 že keby boli inej značky, tak hej, ale takto by si ona istá nebola 😨 čo si o tom baby myslíte? 😒
ja som si robila všetky inej značky a z toho 4 boli aj rok po záruke !!! (mala som ich odložené už dlhšie, ale nakoniec som sa vždy bála si robiť test, tak aj preexpirovali) ... ja myslím že to vôbec neva - buď to tam je alebo nie je a 4 pokazené by už bola aká náhoda !
@katkarv čiarky zakaždým silneli. nerobila som si tie 4 naraz. najprv bolo ltt vidno, že som myslela, že si namýšľam. potom tam bol taký duch a potom už čiarky silneli. posledný som robila včera na obed. viac už testovať nechcem. len tá baba ma tak zamotala. neviem, o čo takým ženám ide. či závidí alebo čo? 😖

@darinkazv lahucko,na www.mamaaja.sk si kliknes na tehotenstvo a porod a tam mas vypocet porodu a tehotenstvo po tazdnoch.Ja tam chodim kazdy tyzden kukat co nove 🙂