icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

kukucg
23. sep 2011

@tajomna jaaaaaaaaj tak to my vobec, moje dieta zje aj ked mu nieco na zem padne 😅 😅 ofuka a sup 😀 kupali sme v takej teplote aka bola a teda neviem ci je to dobre ale Simi ma 4 a pol a ATB bral dva krat, ja som spokojna 😉

tajomna
23. sep 2011

@nelicefo dakujem..musela som prispieť...inak tá moja mamoška rok po mne porodila dvojičky ale samozrejme sekciou takže som bola pri nej aspoň ked sa zobudzala z narkozy...

tajomna
23. sep 2011

@kukucg presne to som myslela...spadne keksík,ofukali sme a šli sme dalej...a preto sme pomerne zdraví..

nelicefo
23. sep 2011

@tajomna No riadna fuška dvojičky. Ale tak bola si z časti pri tom. 🙂

kukucg
23. sep 2011

Na mne to uz sialene vidno, uz to pred nikym neutajim 😅 😅 som to nechcela do konca prveho trimestra nikomu vraviet, ze keby sa nieco udialo... a vedia to uz vsetci 😒 😒
teda okrem svokrovcov, s tymi budeme zajtra, tak drzte palce, oni su taki cudni ze neviem ani ako budu reagovat 😠 a nasi, ale s tymi budem az o tri tyzdne 😖

tajomna
23. sep 2011

@nelicefo no ano...zčasti..ona so mnou odrodila natvrdo dvakrát a ja som bola aspoň na jiske ked sa zobudila a poplakali sme si spolu aki su mali krásni....a keby som mala teraz ešte rodiť/čo už neplánujem/zase by som si zavolala ju...lepšiu pomoc si ani neviem predstaviť...

nelicefo
23. sep 2011

@tajomna Tak to je jasné. A predsa len je to žena. 😅 🙂 No to si viem živo predstaviť aké je to prvý krát vidieť mrňúsa/mrňúsov na živo 😵

tajomna
23. sep 2011

@kukucg no tak to nie si sama....ja mám nadváhu a ešte mi brucho rastie rýchlosťou blesku.....moja mamka sa bojí či nebudu dve aj ked máme potvrdené jedno...ale možnože toto už bude mať aj 5 kíl...xixixi

tajomna
23. sep 2011

@nelicefo boli nádherní v inkubátore....odfotila som jej ich a ona si ich toľko obzerala že som jej musela nechať mobil....nemohli jej ich ukázať lebo boli menší a samozrejme potlačení....musela som isť na novorodenecké a popočitať im všetky prstíčky,pozrieť pipíčky či je všetko ok....no bolo to šialené,ale krásne,,,,

nelicefo
23. sep 2011

@tajomna Jasné chápem. Idem ja dopozerať tanečky a potom do postele.Tak sa tu majte babuľky.
Ešte pekný večer a brú noc. 😉

maxara
23. sep 2011

@kukucg aj na mne je to uz brutal vidno.. dnes som si dala tehu rifle a nove tricko a uplne brusisko som mala 😅 aj nasi tu boli zastaveni a tiez povedali,z e sme narastli 🙂

certica22
23. sep 2011

ahooj holky som sa chcela opýtať čo sa robia testy na hiv, ruebolu a ostatne čo sa berie krv na začiatku tehu ( umna až v 9tt) kedže mam ,,super,,gynekologa za koľko asi budu neviete? lebo robili mi ich pred 2 tt ale buduci tyžden idem zmeniť gynekologa achcel aby som zobrať vypis ked budu aj vysledky...

tajomna
24. sep 2011

@certica22 ahojko..ja so ich mala po troch týždňoch...

asma
24. sep 2011

tak babulky mame 10tt a 2,5 cm je to v norme ake mate velke babatka,?

janka273
24. sep 2011

@asma ja som bola na kontrole v pondelok 10+4, a bábätko malo 4, 17cm - ale zodpovedalo veľkosti 11tt+1, pozri predch..stránky, dala som tam link - /veľ-tabuľku bábätiek/ týždeň tehotnosti,/ ale nemusí sa to vždy zhodovať 🙂

certica22
24. sep 2011

@asma ahoj ja som bola v 8tt+6 a malo 2.1 cm 🙂

certica22
24. sep 2011

@tajomna jaaj dobre dakujem za odpoved 🙂

ancovicka30
24. sep 2011

@certica22 ahoj,ja som mala na dalsej poradni co bolo cca 4 tyzdne, ale som presvedcena, ze vysledky boli uz skor, len to nikto proste v tom case neriesil, kedze to nebolo urgent...bude asi lepsie sa spytat priamo u doktora, kedy budu tie vysledky, i ked chapem ze to mas take osemetnejsie, ked chces menit...

certica22
24. sep 2011

@ancovicka30 tak lebo 30 v piatok by som mala isť k nemu do poradne a mali by byť vysledky..ale zase nechcem čakať stym na poslednu chviľu a najradšej by som šla si pre vypis z karty niekedy v utorok ....len ptm neviem či budu čakať za vysledkami a tak mi pošlu kartu alebo ako lebo zase aby mi ich robili znova v 12tt čo už mali byť davno tak to nechcem...

ancovicka30
24. sep 2011

@certica22 aha, no ja by som tam na tvojom mieste volala zaciatkom tyzdna a narovinu im povedala o co ti ide, mozno nebudu prilis prijemni, ale mas na to pravo a to ze budes mat dakoho lepsieho ti za eventualnu chvilkovu neprijemnost urcite stoji. A ked budes volat tak sa tam aspon neprezenies zbytocne...

nelicefo
24. sep 2011

@asma Toto mi vygoogli dedko Google 🙂
"Vaša ratolesť je teraz ako malá slivka. Je asi 3 cm veľké a váži okolo troch gramov."

amanda683
24. sep 2011

@anabelleee tak to sme tusim dve na tom stale rovnako.Mne je tyzden uplne ze dobre,aj zabudnem,ze som tehotna a potom to pride 😝 😝 😝 😝 Staci mi myslienka na nejake nevhodne jedlo a hotovo 😝 😝 😝 😝 😝 😝 Chudak moj mm,uz nemal poriadne navarene,ani hadam nepameta.Ale co ked fakt nemozem ☹ Salam,sunka,pecene,smazene,vobec nehrozi.A maso ako take??? 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 V ziednom pripade,Tak sa cpem suchym pecivom s Acidkom,suchymi zemiakmy,ryzou atd 😒 Ale uz aj z toho,ze to jem stale dokola je mi 😝 😝 😝 😝 😝 Som z toho zufala ☹

certica22
24. sep 2011

@ancovicka30 no ved hej jej zavolam v pondelok že kedy budu vysledky a podla toho sa zariadim

asma
24. sep 2011

joooj babulky za tyzden ideme na kontrolne sono tak sa viac popitam...

kukucka26
24. sep 2011

caute zienky chcem sa vas spytat ohladom spanku mote spat na bruchu?ja vobec nie ani na lavom boku zacne ma cudne pobolievat a nuti ma to otocit sa

evula83
24. sep 2011

ahojte tehulky pridavam sa k vam,mam taktiez termin v aprili 2012..🙂

nelicefo
24. sep 2011

@evula83 vitaj. 🙂

@asma To bude asi najlepšie sa popýtať. 😅 Držkám palčeky.

maxara
24. sep 2011

Ahojte krasky.
Tak sme domka z Modry z vinobrania, bolo super. Mala sa opat povozila na kolotociku, rozkosna bola. Zachvilu mi pride kamoska, inak tiez aprilovka a ma presne rovnaky termin ako ja 😲 😀 tak som zvedava, ci ma aspon polovicne brusko ako ja 🙂 .
Ja teraz odpocivam, krasula spinka a mm tiez.. pred chvilou som trosku pokrocila s obrazom, s ktorym som si nevedela rady, ale uz ma mm burcoval, ze uz by som mala s nim cosi spravit, tak som sa nasrala a celkom sa mi podarilo pokrocit 😵 tak sa vytesujem.
Nieco som sa vas chcela opytat, ale uz som zabudla.. sakra.. tehudemencia.. 🙄

evula83
24. sep 2011

dakujem,som rada,ze sa mozem pridat k vam do skupiny.. 😉 😒 😠 😝 😕 😵

andrejka1974
24. sep 2011

@ancovicka30 ahojte moj muz bol pri 3 porodoch pri prvych dvoch sa este nesmelo byt a pri tomto bude tiez urcite mne to pomaha a som rada ze je so mnou