icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
25. sep 2011

@danka.chomka hod foto, at muzem rict, ze ci te opravdu stvem:D

andrejka1974
25. sep 2011

@kukucg no ukazkove brusko asi troska vacsie ja este nemam skoro ziadne a zacinam 13 tyzden ale ono sa urcite rozbehne este sme to nikomu nepovedali je to nase male tajomstvo

kukucg
25. sep 2011

@andrejka1974 no to ti aj zavidim, o nas to uz vedia vsetci hadam 😒

andrejka1974
25. sep 2011

@kukucg u nas to viem len ja a manzel ani deti netusia nic uvidime dokedy to utajime

kukucg
25. sep 2011

@andrejka1974 joj ani nevrav 😖 az mam strach ze sa nieco stane a netusim ako by som to vsetkym hovorila 😒 ale ked to vidno tak co narobim 😕

ivanka.7
25. sep 2011

mne su dobre este vsetky nohavice aj tricka, len svoje fantasy saty uz nezapnem (cez prsia🙂) a hm, ono to vidno, ale skor preto, ze som uz pred otehotnenim mierne pribrala kvoli sedavemu zamestnaniu (a mne ide vsetko do brucha:p)

urma
26. sep 2011

@danka.chomka neboj, ved RAZ aj nam tie bruska vybehnu 😀 Ale tiez by som uz chcela, aby to na mne vsetci videli, som na to taka strasne hrda 😎

aamanda
26. sep 2011

baby ako ste to povedali v praci??

takitak
26. sep 2011

@strihalka krááásne bruško ... a to si šéfka ešte nevšimla? nechodí do práce ?
ja som si myslela že mám veľké brucho, ale keď vidím Vaše foto tak začne stresovať či som vôbec tehu a či to neni prejedaním sa !!! 😀 😀 😀

včera ma bolela chrbtica tak že som ledva navarila a potom som sa vyvaľovala na gauči ... môj otec strihal levandulu a robil kytičky (trvalo mu to presne 4,5 hod. - ja by som to mala za 20 min, aj s mašlou 😝 ) a dnes mi to všade tak krásne vonia ... a ešte som urobila jesennú výzdobu a obrala moju úrodu tekvičiek ... takže už máme jeseň ... takže ako tehuľky je to naše druhé obdobie ročné ... čo takmer korešponduje s II.trimestrom ...- krásne sme si to načasovali 😀

takitak
26. sep 2011

@aamanda ja som si ich zavolala na poradu do zasadačky a ukázala sono fotky ... tooooľko plaču bolo - keďže sme na 90% baby 😀

kukucg
26. sep 2011

@takitak oooo naaadhera 😵 😵 😵 ked citam take veci tak mi hrozne luto ze byvame v panelaku... cely zivot som v dome prezila a toto ma tyra normalne, ale o tri tyzdne pojdeme k nasim, tak pojdem aj ja zbierat tekvicky a robit vyzdobu, dufam 😅

kukucka26
26. sep 2011

krasne ranko, aj mna vcera vsetko bolelo v noci som sa zas nevyspala maly mrncal stale mu nieco ☹ a na cicke furt ach jaj tesim sa na zajtra idem na prve odbery poradnu a konecne po dlhsej dobe uvidim babo 🙂

urma
26. sep 2011

@aamanda ja som napisla sefovi emiala, ako vzdy ked idem na lekarske vysetrenie 🙂 akurat ze som sa tam v texte zmienila, ze idem na potvrdenie tehotenstva 🙂 Takze vedel to velmi skoro. Potom sa ma pytal, ako to dopadlo a velmi mi gratuloval 😀
Musela som mu to povedat, lebo v tom mesiaci ratal uz, ze idem na PN koli planovanemu umelemu oplodneniu a ta PN sa nekonalaaaa. Tak aby si nemyslel, ze ho taham za nos...prijal aj dalsich ludi a tak.

adik109
26. sep 2011

@kukucg jej 🙂 ja už mám tiež také.... :D som zvedavá čo bude do konca...

sunday1
26. sep 2011

Dievčatá, čo robíte, že sú tie brušká už také pekné? Ja som už v 14tt a niečo malinké tam vykúka, ale keď som oblečená do mojich bežných handier, nevidno vôbec nič 😒 A tehotenské veci zatiaľ teda vôbec nehrozia 🙂

urma
26. sep 2011

@sunday1 tak som rada, ze nie som sama nebruchata 😅 Mozno ze nas je tu aj 5 😉

atreyu
26. sep 2011

@urma ja som maličká chudá a útla takže si nemyslím, že to bude v tom aj keď neviem ako by som zistila či mám širokú panvu 😀

sunday1
26. sep 2011

@urma Včera večer sa mi už zdalo, že sa to konečne rozbehlo, ale potom som si uvedomila, že som jedla kukuričný šalát, kapustové fliačky a ešte aj hrozno. Takže dnes ráno zase malý pupok 😀

urma
26. sep 2011

@sunday1 presne toto sa aj mne stalo asi pred tyzdnom. Som sa utekala fotit, ze ake velke mam brucho 😀 a potom rano brucha nikde. Takze pachatel bola hrstkova polievocka na obed 😨

urma
26. sep 2011

@atreyu takze dalsia teoria vyvratena 😀
Tak teda budu to nase pevneee brusne svaly 😎

atreyu
26. sep 2011

@urma proste sa tam naše bábätká vedie perfektne uložiť 😵

sunday1
26. sep 2011

@urma Ale nevadí, aj my ešte budeme funieť, len u mňa by už bol na nejaký pokrok najvyšší čas 😀 😀 😀

urma
26. sep 2011

@sunday1 ja funim aj teraz...taka som uplne ze mimo kondicie, co len polihujem 🙂 Ani tu moju typicku rezku chodzu momentalne nemam, ked uz nedajboze niekde idem pesi.

sunday1
26. sep 2011

@urma Tak to bude ešte horšie. Ja teraz chodím asi 2x týždenne k nejakému lekárovi na Kramáre a mám to blízko tak chodím peši. Cestou späť však musím vyšliapať na kopec, čo doteraz šlo bez problémov, ale minulý týždeň som si musela dať pauzu na detskom ihrisku, tak som tam asi 10 min. sedela na lavičke ako nejaký dôchodca 😀 😀 😀

urma
26. sep 2011

@sunday1 sila ze? ako nas taky maly cervik v bruchu vykolaji na vsetkych frontoch 😀
To ani nehovorim, ako vkuse kycham a soplim...som uz mala obavy, ci by som s tym nemala nieco robit a docitala som sa ze to bude diagnoza "tehotenska nadcha" a je to OK 😕

danka.chomka
26. sep 2011

aspon este mi ziiadnobruchate mozeme spat na bruchu nejaaky cas 😀 mne to teda este celkom ide

sunday1
26. sep 2011

@urma Tak to ma, našťastie, zatiaľ obchádza. Dúfam, že som to nezakríkla 😀
@danka.chomka Aj ja spím väčšinou na bruchu, neviem, ako to budem riešiť, keď konečne narastie, lebo obe ruky mám dopichané od fraxiparínu a občas aj dosť bolia 😖

danka.chomka
26. sep 2011

@sunday ja aj ked mamm niekedy pocit ze mi aj zacina vadit lezanie na bruchu (zrejme zavisi od toho co som zjedla 😀 ) tak mi zabera taky zlepsovak ze si podlozim predlaktie pod prsia ked si lahnem na brucho a mi to vlastne nadvihne cele telo, to ale asi s tvojou bolavou ruckou nepojde 😒

sunday1
26. sep 2011

@danka.chomka No bude musieť 😀 😀 😀 Pomaly to asi aj začnem trénovať. Čo by sme už pre dobro bábätka nevydržali 😉

urma
26. sep 2011

@sunday1 ja mavam sopliky "len tak" aj ked nie som tehotna, uz od mala..takze ma to dako obzvlast neobtazuje (som zvyknuta mat neustale servitky po ruke), len som sa uz zacinala bat, ci to nemoze uskodit plodiku. No a vraj v tehotenstve sa koli prekrvenym slizniciam casto spusta nadcha "bez priciny". Tak dufam,ze to nebude daka viroza alebo teda nadcha ineho ako tehotenskeho povodu 😀