icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

urma
26. sep 2011

@danka.chomka ja mam podobny zlepsovak s pokrcenou jednou nohou v kolene 😉

danka.chomka
26. sep 2011

@urma to hej to je tiez uzasny nadvihovak 😀 jake sme macherky 😀 ved pockame do takeho 36 tt ked budeme spavat posediacky pomaly, som zvedava ake zlepsovaky vtedy vymyslime, ale poradime si ved sme nejake kreativne zeny 😀 😉

maxara
26. sep 2011

Dobre ranko
ako sa mame? pozeram, ze uz tu mame pekne bruska. Ja mam tiez uz viditelne tehu brucho, ale tym ze som tucna, tak sa ma nikto cudzi neodvazi opytat, ci som tehu, aby ma nahodou neurazil 😅 . Ale ked mm uznal, ze uz "nie som tucna, ale tehotna", tak to je uz co povedat 😀
Nina ma nervuje, neviem, co jej je, ale namiesto dvakrat denne po vyse dve hodiny spava raz denne pol hodinu 😲 nie som na to zvyknuta a som z toho na nervy, lebo nic nestiham robit

@urma @atreyu ja mam na toto inu teoriu 🙂 proste niekto ma medzi organmi viac miesta, menej tuku.. a suvisi to isto aj so svalstvom na bruchu.. po porode byva svalstvo na bruchu uvolnene, preto druhe tehubrusku byva skor vacsie, ale zalezi samoska aj na mamicke, ci po prvom cvicila, ako dlho je odvtedy a tak.. si myslim ja..

urma
26. sep 2011

@maxara vdaka za teoriu 😉 Trochu bude pribuzna s tou mojou o sirokej panve 😀 lebo ked mas medzi organmi viac miesta, tak aj preto, ze maju vacsiu telesnu schranku, kde su ulozene. Fakt je, ze ja tuku na bruchu nemam vooobec nic. /vsetko mam naplacane na zadku a stehnach 😅 /

takitak
26. sep 2011

@kukucg aj v paneláku si môžeš spraviť peknú jesennú výzdobu 😀 v dome to väčšinou spraví príroda sama - viň môj pavinič už začína červenieť, hrozno hnedne a ostatné stromy už nie sú také zelené ako v lete nehovoriac ako na jar ... ináč som výzdobu zladila do hnedo, oranžovo zelenej - a je to docela pekné 😀 i napriek tomu že som použila aj umelé listy a organzu

ináč ja som mala v sobotu stretávku zo školy (jediná nemám dieťa!) ale všetci mi hovorili, že som krásna chudučká a ako mi závidia lebo oni odrodené už tak nevyzerajú ... no tak asi toľko k tomu 😀 ale musím povedať že baby i napriek pôrodom vyzerali super, ale chalani nejak zostarli ... až som bola smutná ako to na nich vidno (nevidela som ich 15 rokov) ... a boli oveľa pribratejší ako teda dievčatá 😀

a baby pýtala som sa Vás minule či neviete koľko trvajú výsledky z I. screeningu - zabudla som sa hlupaňa spýtať a teraz enviem či mám volať alebo čakať do ďalšej kontroly ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ďakujem

sunday1
26. sep 2011

@takitak Ja som sa tiež nespýtala, ale ak by niečo nebolo v poriadku, tak oni pacientke zavolajú. Takže žiadne správy - dobré správy 😉

maxara
26. sep 2011

baby tak ja inak ako na bruchu som nikdy spat nevedela.. Takze ja som pri prvom strasne trpela posledne tri mesiace, ale zacala som spavat tak, ze som tak rozne vypodlozena vankusmi. Aj teraz samozrejme. Ale spim teda na takom poloboku polobruchu

maxara
26. sep 2011

@urma no tak ja mam napr panvu podla mna transplantovanu z dinosaura 😅 🙄 a brycho mam vonku hned. Aj pri prvom som mala tehu rifle uz od 8tt 😅 Ale ja mam tuk vsade a medzi organmi urcite tiez. Ja si to predstavujem tak, ako ked das do lavora veci a prekryjes uterakom. Ze to je akoze brucho a ked tam chces potom vlozit nejaku loptu, tak niekto tam ma menej veci, niekto viac a niekto ma vacsi a niekto mensi lavor. 😅

urma
26. sep 2011

@maxara super prirovnanie 😉 Mi to pripomenulo, ako mi moja mamicka vravievala asi este niekedy v puberte, ze mam brucho ako lavor 😀 ale opacne

zeta123
26. sep 2011

@kukucka26 ahoj..mna tiez poboloieva hlave ked sedím..tak som radsej isla k dr. tak mi odporučila magnézium

zeta123
26. sep 2011

@kukucka26 ahoj..mna tiez pobolieva hlave ked sedím..tak som radsej isla k dr. tak mi odporučila magnézium

zlatulienka
26. sep 2011

@sunday1 tak som už nevydržala a urobila som si ten testík na pohlavie...a vyšlo dievatko 🙂 uvidíme, či to potom neskôr potvrdí aj UTZ, lebo aj ja mám od začiatka tušáka na dievčatko
a reakcia môjho manžela: "A nemal to byť parťák pre malého?"
sranda, najprv mi rozprával, že chce dcéru, aby aj on mal maznáčika, lebo syn je zatiaľ viacmenej môj - taký môj cicúšik zlatučký 🙂 🙂 🙂 a zrazu by sa mu ešte ďalší chlapina žiadal 😠
veď uvidíme, mne je to fakt jedno, len som bola mooooooc zvedavá, hlavne nech sme zdravučkí

strihalka
26. sep 2011

@takitak no kupodivu jeste ne, ale mam to jen talktak, pristi tyden po sonu uz ji to chci oznamit, ale tricko uz jen tak tak staci na zakryti a to mame firemne, nemuzu si vzit jine:-/chodi do prace, a kdyz tu je, tak se snazim porad sedet, aby to nebylo videt:D

takitak
26. sep 2011

@sunday1 no na to sa nespolieham - aj z rubeoly som mala zlé výsledky a nikto nevolal 😖 ale tak uvidíme ... bodaj by si mala pravdu a výsledky boli ok ...

zlatulienka
26. sep 2011

keď mi robili pred týždňom odbery, tak mi sestrička povedala, že výsledky budú o 2 týždne, ale že nemusím si volať, že mi povie potom na poradni a keby bolo niečo zlé, že mi bude volať sama...

takitak
26. sep 2011

@strihalka no tak ak viem zo zákona to máš oznámiť písomne 😀 myslím v 12tt a dovtedy si prípadne vymeň s nikým kto má XXL tričko 😀 ja doma nosím manželove aj tepláky - neviem zohnať tehu tepláky čo by mi boli dobré ...

strihalka
26. sep 2011

@urma ta nadcha je hruza, uz by mohla skoncit,ale zase telo se tim ocistuje, ale si rikam, to jsem tam mela taky bordel, ze uz tri mesice jen sopliky a kychani?:D , hruza se tesim na jendu noc bez kvapek

carrie84
26. sep 2011

Ahojte dievcata 🙂
Clovek chvilu nema cas na konika a vy toho hned tolko popisete! No ale aspon mam co citat 😀

takitak
26. sep 2011

@zlatulienka 2tt ????? och jojojojoj 😢

strihalka
26. sep 2011

@takitak v exi sporte a v gate a maji take teplaky upe super, mam je myslim aj na nelkterych fotkach v albumu s briskem, ruzove jsou mrkni a jsou super, za 10€

zlatulienka
26. sep 2011

@strihalka podľa zákona Ťa zamestnávaeľ bude považovať za tehotnú až keď mu to písomne oznámiš, týždeň tehotenstva kedy to treba najneskôr urobiť myslím nie je stanovený, u nás v robotke chcú na personálne ofotiť prednú časť tehu knižky a tým to považujú aj za písomne oznámené

strihalka
26. sep 2011

Jinak jsem zapomela dodat, ze mame z rodine anamnezy potvrzeno, ze to bude holcicka😀
vechny baby-sesternice maji chalany a nic jineho zadne baby, a vsichni bratranic maji zase jen baby:D, svagrina ma trech achalanou, batranec dve baby dasli sestenka ted ceka 5teho chalana a muj muzicek jsito to zvladl na babusku a dnes rano z ranni moci soda neukazala ani jendu bublinku 🙂

urma
26. sep 2011

Dievcata, ja idem zas zajtra k Dr. Este mi nebrali krv na ziadne testy /okrem HCG a progesteronu uplne prvykrat/. Chcem sa spytat, ci ste boli na lacno, alebo tie veci, ktore z krvi zistuju, nemaju vplyv na obsah zaludka, resp. naopak 😀 Neviem, co sa vsetko vysetruje, spominate tu HIV....tak tomu isto nebude vadit ci som alebo nie som najedena 😅 Cukor to sa robi myslim az tak neskor...ale nemam o tom ziadnu komlexnu vedomost, co by mi mali zistovat. Krvnu skupinu viem 😉 Mozno aj ten I. skrining by mi mali uz robit...(?)

zlatulienka
26. sep 2011

@takitak veru dlháááááááááá doba, možno u Tvojho to bude inak, môj Dr. je v Pov. Bystrici a posiela to do labáku v Ružomberku
a možno je to tak dlho aj preto, že mi brali krv do 5 skúmaviek na kadečo a niečo bude aj skôr, ale niektoré testy asi robia dlhšie

strihalka
26. sep 2011

@urma moja na tomtestech byla uz v 7tt a samo ze jsem se napila neceho sldkeho a hned mi vylitnul cukr, i kdyz ho resi az pozdeji, dr znova opakovala testy na cukr...takze doporucuji na lacno

zlatulienka
26. sep 2011

@urma ja som bola na lačno, len čistú vodu som pila 😝
ten I. skríning mi bude robiť až 24.10., keď budem cca v 16tt

urma
26. sep 2011

@strihalka oki 😝 Dakujem za doporucenie 😉 Ale rozok si podla mna suchy mozem dat...ved to aj pri darovani krvi sa moze.

aninka666
26. sep 2011

@urma kludne chod napapaná. ja idem na 1. skrining o tyžden a to budem na prelome 11 a 12tt. neviem presne, čo všetko sa bude robiť, ale mam si priniesť moč, mam sa napapať a veľa napiť, lebo budú brať viac vzoriek krvi, + sono .

strihalka
26. sep 2011

@urma asi hej🙂

urma
26. sep 2011

@zlatulienka a na ake vysledky teda teraz cakas? ja ze ten skrining...ked tak dlhsie ma trvat...