Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@urma to hej to je tiez uzasny nadvihovak 😀 jake sme macherky 😀 ved pockame do takeho 36 tt ked budeme spavat posediacky pomaly, som zvedava ake zlepsovaky vtedy vymyslime, ale poradime si ved sme nejake kreativne zeny 😀 😉
Dobre ranko
ako sa mame? pozeram, ze uz tu mame pekne bruska. Ja mam tiez uz viditelne tehu brucho, ale tym ze som tucna, tak sa ma nikto cudzi neodvazi opytat, ci som tehu, aby ma nahodou neurazil 😅 . Ale ked mm uznal, ze uz "nie som tucna, ale tehotna", tak to je uz co povedat 😀
Nina ma nervuje, neviem, co jej je, ale namiesto dvakrat denne po vyse dve hodiny spava raz denne pol hodinu 😲 nie som na to zvyknuta a som z toho na nervy, lebo nic nestiham robit
@urma @atreyu ja mam na toto inu teoriu 🙂 proste niekto ma medzi organmi viac miesta, menej tuku.. a suvisi to isto aj so svalstvom na bruchu.. po porode byva svalstvo na bruchu uvolnene, preto druhe tehubrusku byva skor vacsie, ale zalezi samoska aj na mamicke, ci po prvom cvicila, ako dlho je odvtedy a tak.. si myslim ja..
@kukucg aj v paneláku si môžeš spraviť peknú jesennú výzdobu 😀 v dome to väčšinou spraví príroda sama - viň môj pavinič už začína červenieť, hrozno hnedne a ostatné stromy už nie sú také zelené ako v lete nehovoriac ako na jar ... ináč som výzdobu zladila do hnedo, oranžovo zelenej - a je to docela pekné 😀 i napriek tomu že som použila aj umelé listy a organzu
ináč ja som mala v sobotu stretávku zo školy (jediná nemám dieťa!) ale všetci mi hovorili, že som krásna chudučká a ako mi závidia lebo oni odrodené už tak nevyzerajú ... no tak asi toľko k tomu 😀 ale musím povedať že baby i napriek pôrodom vyzerali super, ale chalani nejak zostarli ... až som bola smutná ako to na nich vidno (nevidela som ich 15 rokov) ... a boli oveľa pribratejší ako teda dievčatá 😀
a baby pýtala som sa Vás minule či neviete koľko trvajú výsledky z I. screeningu - zabudla som sa hlupaňa spýtať a teraz enviem či mám volať alebo čakať do ďalšej kontroly ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ďakujem
baby tak ja inak ako na bruchu som nikdy spat nevedela.. Takze ja som pri prvom strasne trpela posledne tri mesiace, ale zacala som spavat tak, ze som tak rozne vypodlozena vankusmi. Aj teraz samozrejme. Ale spim teda na takom poloboku polobruchu
@urma no tak ja mam napr panvu podla mna transplantovanu z dinosaura 😅 🙄 a brycho mam vonku hned. Aj pri prvom som mala tehu rifle uz od 8tt 😅 Ale ja mam tuk vsade a medzi organmi urcite tiez. Ja si to predstavujem tak, ako ked das do lavora veci a prekryjes uterakom. Ze to je akoze brucho a ked tam chces potom vlozit nejaku loptu, tak niekto tam ma menej veci, niekto viac a niekto ma vacsi a niekto mensi lavor. 😅
@sunday1 tak som už nevydržala a urobila som si ten testík na pohlavie...a vyšlo dievatko 🙂 uvidíme, či to potom neskôr potvrdí aj UTZ, lebo aj ja mám od začiatka tušáka na dievčatko
a reakcia môjho manžela: "A nemal to byť parťák pre malého?"
sranda, najprv mi rozprával, že chce dcéru, aby aj on mal maznáčika, lebo syn je zatiaľ viacmenej môj - taký môj cicúšik zlatučký 🙂 🙂 🙂 a zrazu by sa mu ešte ďalší chlapina žiadal 😠
veď uvidíme, mne je to fakt jedno, len som bola mooooooc zvedavá, hlavne nech sme zdravučkí
keď mi robili pred týždňom odbery, tak mi sestrička povedala, že výsledky budú o 2 týždne, ale že nemusím si volať, že mi povie potom na poradni a keby bolo niečo zlé, že mi bude volať sama...
Ahojte dievcata 🙂
Clovek chvilu nema cas na konika a vy toho hned tolko popisete! No ale aspon mam co citat 😀
@zlatulienka 2tt ????? och jojojojoj 😢
@strihalka podľa zákona Ťa zamestnávaeľ bude považovať za tehotnú až keď mu to písomne oznámiš, týždeň tehotenstva kedy to treba najneskôr urobiť myslím nie je stanovený, u nás v robotke chcú na personálne ofotiť prednú časť tehu knižky a tým to považujú aj za písomne oznámené
Jinak jsem zapomela dodat, ze mame z rodine anamnezy potvrzeno, ze to bude holcicka😀
vechny baby-sesternice maji chalany a nic jineho zadne baby, a vsichni bratranic maji zase jen baby:D, svagrina ma trech achalanou, batranec dve baby dasli sestenka ted ceka 5teho chalana a muj muzicek jsito to zvladl na babusku a dnes rano z ranni moci soda neukazala ani jendu bublinku 🙂
Dievcata, ja idem zas zajtra k Dr. Este mi nebrali krv na ziadne testy /okrem HCG a progesteronu uplne prvykrat/. Chcem sa spytat, ci ste boli na lacno, alebo tie veci, ktore z krvi zistuju, nemaju vplyv na obsah zaludka, resp. naopak 😀 Neviem, co sa vsetko vysetruje, spominate tu HIV....tak tomu isto nebude vadit ci som alebo nie som najedena 😅 Cukor to sa robi myslim az tak neskor...ale nemam o tom ziadnu komlexnu vedomost, co by mi mali zistovat. Krvnu skupinu viem 😉 Mozno aj ten I. skrining by mi mali uz robit...(?)
@takitak veru dlháááááááááá doba, možno u Tvojho to bude inak, môj Dr. je v Pov. Bystrici a posiela to do labáku v Ružomberku
a možno je to tak dlho aj preto, že mi brali krv do 5 skúmaviek na kadečo a niečo bude aj skôr, ale niektoré testy asi robia dlhšie
@urma ja som bola na lačno, len čistú vodu som pila 😝
ten I. skríning mi bude robiť až 24.10., keď budem cca v 16tt
@zlatulienka a na ake vysledky teda teraz cakas? ja ze ten skrining...ked tak dlhsie ma trvat...

@danka.chomka ja mam podobny zlepsovak s pokrcenou jednou nohou v kolene 😉