Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@janka273 Janulka, my sme takmer rovnako tehu, ja ešte beriem Duphaston, Dr. povedal, že do 16tt. A vysadím ho naraz, žiadne postupné znižovanie. Pri malom som ho tiež takisto užívala a bolo to v poho. A ty ho ešte berieš?
@kukucg je mi to veľmi ľúto 😢 , držkaj sa... mne najviac pomohla prítomnosť môjho drobca, ešte viac sme sa začali mojuškať a bol (a aj je) zlatučký, akoby vycítil, že mamine je veľmi smutno
dnes je naozaj smutný deň ☹ ☹ ☹
@kukucka26 @kukucg booze baby ☹ ☹ to je tak smutne 😢 drzim palce, aby vam to coskoro vyslo a vratili sa spat k nam tehulovat
@katkarv mne je po vode tazko, ale napriek tomu je to jedine, co mi smad uhasi.. ked si dam nieco sladke bublinkove, je mi po chvili na tycku 😒
akurat mi dnes mm povedal, ze mi pekne narastlo uz brucho a tak som sa tak pozrela a je nejake spicate.. pri ninke som mala typicky babske take do bokov a teraz mam zas typicky chalanske, tak som zvedava 😵
@takitak @urma obe mate riadne smecky 🙂 a afgansky chrrrrt wau.. 😵 ale ja uz len takychto malych strapacov, lebo tie hovna, to je des.. a tiez su vonku, lebo boli uz strasne vymaznani 😠
@janka273 Jani, mne nastastie poobede Nina zaspala na 4 hodiny 😕 a tak som si oddychla, lebo som tu nic neriesila.. neupratovala.. Teda iba hracky.. Potom ked prisiel mm a Ninka vstala, tak sme sli sadit kriky, celkom sa tesim, lebo uz mam cast zahrady obsadenu konecne.. ale vacsiu cast asi nemam 😅
@zlatulienka Janulka, duphaston beriem - pre ten hematóm, v pondelok na kontrole uvidím, čo mi povie....ale istotne mi duphaston ešte nevysadí,....inak ten duphaston je aj na udržiavanie tehot. aj proti potratu, však?
Moje obavy jit v stredu na kontroluse tu jen potvrzuji, vzdyt uz teraz sjem na prasky, ci to bude ok....mam obrovsky strach
@maxara ty si pracovitá žienka 🙂 , Ninka si dnes dobre potiahla - dobehla predch.dni, a ty si dobre spravila, že si si oddýchla.....ja som dnes skoro nič nerobila - iba oddychovala, poobede sme s Tami na 2 hodiny zaľahli....keby som aspoň vedela, či to tomu hematómu prospieva 😉 to moje leňošenie 😉
Zdravim vospolok 🙂.. včera som mala poradnu(všetko v poriadku, male sa krásne hýbe), kúpila som si prvú tehuvec(leginy) a maličkemu som kupila komodu nech mu mám kde dávať vecičky... uff a dnes tiež hekticky deň, mala som som odbery na vrodene choroby a poruchy, brali mi 6 ampuliek krvy.. cela bledá som odtiaľ išla.. teraz sa už len bojím aby bolo všetko v poriadku.. ale aj jedno pozitívum 🙂 dostala som tehukufríík 😀
@kukucg je mi ľúto čo sa stalo, drž sa 😉
@janka273 no my to zatim atjime mezi prateli a aja v praci,a le muz uz to zacinam tak na oko rozhlasovat ze sportovat nemuzu pit nemiuzu,,,,a ze uzzzz?a on hmmmmmmmmm a svitici oci🙂jhruza, na jednus tranu si rikam, nemism na to myslet, nas bojonicek bude bojovat, ale tohle si urcite rikakaazda
@janka273 nie som veľký odborník, ale je to akoby umelý progesterón, dáva sa pri nedostatočnej činnosti žltého telieska, ktoré vyživuje spočiatku babätko, kým placenta neprevezme funkciu úplne, preto ho niektorým nechávajú aj do 20tt, je to aj prevencia proti potratu, ale z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že ak čosi nie je dobré, tak potratu nezabráni ani tisíc duphíkov... 😒
Kočenky moje,neviem čo ma to napadlo...ale ak chcete môžem si Vás na FB pridať,tam som častejšie ako tu. 😅 Aj viac fotočiek mám. 😅
Ahojte kocky! Uz som tu dlho nebola.. Pravdupovediac sa snazim velmi necitat konika a ani ine tehotenske fora, lebo ma to potom len stresuje a pozeram, ze aj vy ste na tom rovnako... ☹
Veru musime mysiet pozitivne!! 😉
Inak v stredu som konecne bola na prvom ultrazvuku z poviem vam, boli sme s manzelom riadne prekvapeni, ako sa take male babo uz dokaze v brusku vrtiet.. 🙂 Ledva ho stihla asistentka pomerat (robili mi aj NT scan) a uz sa aj otocilo chrbatikom. Tak fotku sice mame, ale velmi na nej babo nie je vidiet.. 🙂
@nelicefo ja vim🙂
ale aj tak je krasna
Jooj, uplne trpim a anevim uz co na to dat, mezi prstamy, teda tam kde zacinaji, to amm uplne zarudle a vysusene, vetsinou to myvam az v zime, aj si macham ruce ve vode a pak jdu do mrazu, ale ted nevim z ceho to mam a vzdy se zhrosi v teple vode, kdz to namazu, neuveritelne to pali a svedi☹KDO PORADI CO NA TO?

@kukucg držkaj sa moja! 😔
ja mám poradňu v utorok, a tiež sa normálne bojím ísť, už som si to zažiala 2x a neviem ako by som to zvládla, je to hrozné tá bolesť nikdy neprejde....